Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Återuppstod från de döda

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej på er! 
Nu börjar lugnet efter stormen. Sommaren har minst sagt varit kanonbra, man hade inte kunnat önska sig en bättre sommar om jag ska vara ärlig! Men nu lider säsongen på kolmården mot sitt slut och det är dags att börja kolla runt efter nya utmaningar och äventyr. Jag har redan fått lite napp och ska iväg på en liten hemlig resa upp i landet nästa vecka - ska bli riktigt spännande och se om det kan vara något för lilla mig eller om jag kommer fortsätta leva mit liv med att ligga i soffan och kolla film hel dagarna. Ska kanske inte klaga - trivs rtt bra så - men man måste ju också ut och testa sina vingar lite. 
 
De senaste veckorna har bestått av på tok för mycket party i och med Way out west - efter den resan tröttnade jag totalt på människor och alkohol så tog med mig Issa och hunden för att isolera oss några dagar vid sommarstugan. Väl behövligt både för kroppen och själen! 
 
Nu börjar det bli dags för mig att gå till kojs, jobbet kallar i morgon. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design