Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Högt upp över taken

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Go kväll! 
FREEDAG!! och jag har ledig helg!! Kom för en stund sen hem från en mysig tripp till berget med brudarna för lite kakor och snack. Snart far vi alla iväg och vi kommer inte vara samlade igen fören i slutet av april.. sjukt länge! 

I torsdags var vi i Romme och åkte skidor - jag har aldrig kraschat så mycket som då! Men så himmel kul hade vi så det är värt att va lite öm idag. 

På Toppen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhallå Godingar, 
Andra dagen av tre veckor avklarad - så himmla kul det är att var i parken nu när säsongen börjar planeras, alla är glada, solen kollar fram, man behöver inte frys rumpan av sig och djuren piggnar till även dom! 
 
Nu sitter jag och käkar lite kvällsmat medan jag pluggar och kollar på lite roliga program , bland annat detta : Djurvärldens Snillen , sjukt intressant! Det är precis på grund av sånthär som gör att jag älskar djur - dom slutar aldrig att facinera och imponera! 
Snart är det sommar ! 

Fit For Fight

Skrivet:    ·  
Hallojsan, nu är det söndag och sportlovet är över. Här med startar två yberviktiga månader! Imorgon början min tre veckor långa praktik på rovdjur, där ska jag göra mitt gymnasiearbete och om bara tre veckor lyfter jag ännu en gång mot Afrika - denna gång Uganda för fyra veckors praktik. 

Nu när vi denna vecka varit på studentkryssning, jobbat , festat , träffat och umgåtts med sjukt goa människor, hamnat i fel stad osv osv så känns det väldigt spännande att se vårt dessa två månader leder! 

Jag lever

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
HejHallå, hatten av fördessa dagar med sjukt kul folk! Studentkryssning i måndags till tisdags o partyt drog vidare till Örebro - nu är jag hemma hos familjen och försöker sortera ut vad fan det va som hände egentligen hahah
 
Tyvärr snoddes min mobil... suck.. men vi mötte sjukt goa folk så de väger upp rätt bra trots allt. 
Hoppas på lite snygga bilder inom kort ;)
 

Sprider Kärlek

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Issa och jag har haft grym fredag och lördag. Utekväll igår o alla hjärtans dag spenderades med pizza o film ☆♡☆





Packlista

Skrivet:    ·  Uganda 2015
Hejhallå, Nu är jag och Issa på tåget påväg hem till mig. Ska bli spännade att visa min familj för Issa och tvärt om; att visa Issa för familjen - fråga är vem som kommer få störst chock..  Igår satt Ewe och jag o förberede oss lite för Sydafrika och Uganda. Bland annat öva på Swahili och skrev packlista. Här är den som jag lyckats knopa ihop hittils.
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design