Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Powernap under bordet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu har jag bytt Reals piketröja mot donkens pike. Jag har varit med på öppet hus i skolan och pratat med massa härliga blivande djurparkare ;D Nu är det dags att tjäna lite pengar igen om 30 min. Jag försöker ta en powernap under bordet i personalrummet för att samla lite krafter bara...


Jag har den äran att gratulera

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Amanda Harrysson - en av dom absolut finaste människorna som finns!
Du är älskvärd till tusen och jag tänker aldrig släppa taget som dig. Vi har så tokiga,fina och helt galna minnen tillsammans , tack för att du finns och tack för du är en så otroligt härligt vän! Stort Grattis på din 17 års dag <3 

Friskluft

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu har jag skickat in alla skolarbeten som stått på tur ett tag vilket känns riktigt skönt - Dags för en kvällspromenad!


White Christmas

Skrivet:    ·  Inspiration
Snart är det första december, bara 4 dagar kvar! Då börjar allt detta mysiga med julkalenderna, julklappasshoppingen och förhoppningsvis börjar snön att falla! Då kan man med gott samvete äta tomtegröt till frukost varje morgon, äta en choklad/dag från chokladkalendern, dricka massor av varmchoklad och gå på mysiga fik här och var. Dessutom hoppas jag på en vinter med snö så man kan ta fram längdskidorna, slalomskidorna, bygga snögubbar och ha snöbollskrig! 

Hold your head up high

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Träningen idag gick fett bra, jag känner mig redan betydligt starkare sen jag köpte gymkortet för vintern. Det är en sån skön känsla och beroende framkallande kick när man kollar på klockan och upptäcker att man sprungit eller cyklat dubbelt så långt än vad man tror, likaså när man lätt orkar lägga på fler kilon vid styrketräning - Älskvärt!


Djurträning och Elefanter

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Åh , dessa älskvärda måndagar!! Varför kan det inte vara måndag hela veckan!? Idag har vi pratat om djurträning och vi har fått klickerträna varandra - supersvårt att vara "djuret"! :OVi fick påhälsning av en superduktig och mycket erfaren elefantskötare som höll i en väldigt intressant föreläsning. Att alla frågor poppr upp nu såhär efteråt ärdet enda som suger haha ^^
 

Julmys

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jaha jag måste erkänna - jag klarade inte grupptrycket... Allt för många bilder på bloggar och fb om att folk har julpyntat redan. Jag kunde inte motstå att pynta här hemma också. Men så fint det blev! Nu är det ännu mysigare än vanligt ^^ Dessutom är det bara 1 månad kvar till jul nu så man måste hinna njuta av det fina!


Sova till lunch bara för lata

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallu bloggen, det har inte varit särskillt aktivt här på ett tag med vettiga inlägg känns det som. Jag har haft fullt upp med annat helt enkelt ^^ Denna helg är jag ledig från Donken vilket känns sjukt skönt att vaka på morgonen och inte ha en tid att passa till skolan, jobbet eller något annat! 
Jag ahr som sagt sått och pratat på Gymnasiemässan idag vilket var väldigt roligt (Upp tidigt - tidigare än skolan nästan - sova till lunch på en lördag va är det lixom? Det är bara för lata folk ;)) le, va glad och prata med människor på ytan och jaga mobilnummer beskriver min dag- göttmos! haha ny låter det som att jag har värsta ytliga personen, men det är faktiskt väldigt skönt att ibland vara ytlig med folk - inte sant? 
 
Imorgon ska jag ha sovmorgon och det ligger inga som helst planer framme - hur skönt som helst.Däremot har jag planer på att vara upp allt för länge ikväll med en B&J´s och lite för många avsnitt av Paradise Hotel och Sex and the city.
 
 

What a wonderful day

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Då går jag till sängs i en nybäddad säng - lakana är fortfarande varma från torktummlaren - det bästa som.finns!

Jag fick 2 till av mina böcker jag beställt - även dessa överträffade mina förväntningar :D

Jag har varit hemma fixare och lyckades (efter många svordommar) skruva in skruven tillräckligt långt i vår ashårda stenvägg så några fina ljushållare kom upp på väggen i hallen! *Mycketstolt

God Natt kära vänner! I.lrgon står jag på gymnasiemässan här i Norrköping så kom dit vettja o fråga ut mig ;D


Heja Heja friakt humör

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
haha - skärpning...

Då var jag påväg hem igen från Linköping, FBK vann vilket betyder en Amanda och en Carro på topp humör!

Pizza & Hockey

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hellu,
Jag sitter på tåget påväg mot Linköping nu där jag ska möta upp min saknade vän Amanda för hockey. Ska bli så himmla kul! Det var år och dag sedan som vi träffades och ännu längre sedan som vi var på hockey!

Vi fick dessutom pizza på skola , så himmla gött!



Hemma hos doggisarna

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
NU ska det klikcertränas som aldrig förr under dessa två dagar ;)

Takepart.com/thecove

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag har nyss sett klart på filmen The Cove och är helt förstörd! Det är så hemskt så att jag nästan inte tror att det är sant. I korta drag är det en dokumentär som avslöjar den årliga delfinslakten som ägerrum Japan på 100-1000 tals delfiner, deras motiv är bla att de är skadedjur och de mörklägger en massa info som befolkningen borde få veta. Har du inte själv sett den kolla gärna, den finns att se gratis på ex Dreamfilm.se. Här är direkt länken.
Klicka gärna här och skriv på också, det är bara att välja ng stat från usa, vilken som.  
 
Tack!

WissePisse

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Haha min bror skickade bild på vår hund Wisse(Whisper) när han fått tag på några kartonger hemma i köket...




Så det ska va

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Kvällen igår spenderades påabsolut bästa sätt!!


Nya håret

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag kom på nyss att jag inte visat er hur mitt hår blev efter färgningen. Så...
här är resultatet! Ni kan ju fundera över hur vig arm jag har höhö ;)

 

Fifty shades of Grey

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hellu,
De är en såndär typisk mellan-höst-och-vinter dag idag. Det regnar, är slaskig, allt ser grått ut och gatorna är tomma på folk. En perfekt hemma sittar dag egentligen, mem så har man den där skolan som kallar ^^ Nu är jag iaf påväg hem, är lite små nöjd över mig själv för att matteprovet gick bra trots att jag inte varit med på så många lektioner och dessutom inte riktigt fattat de krångliga genomgångarna. Men ibland blir man imponerad av sig själv haha

Nu mot gymmet!



Having a good time

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon! 
Gårdagen va kanon, han med både jobb, mamma & mormor och dessutom tjejeorna på kvällen. De är så himmla goa tjejor de där alltså, ibland kan dom vara lite jobbiga (puss på er) men fy fan va fina ni är i grunden - STORT HJÄRTA till er!
Vaknade nyss så nu är det dags för jobb igen -  längtar redan hem till soffan och disney filmer! 
Naj nu måste jag rycka upp mig det är dags att bli pigg igen - pigg och glad som en kexchoklad Donken medarbetare! 
Ha en chilldag finisar!
 

All-in och vinn jackpott!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
TjosanHoppsan! 
Fredag - shit vad veckan har gått fort det känns som att det var helg i förrgår! Ska man verkligen vara såhär mycket ledig vräkte jag ur mig idag haha ^^ sån man är ibland ...
På Fredagar slutar jag vid 11, så jag vandrade hem och satte mig med frivilligt "plugg" - så jäkla kul och intressant! 
 
Nu ska jag snart ner och köpa vinterns gymkort, träna och sedan mysa hemma. Lugn kväll med massor av intressant läsning japp ;D Satsa hårt och vinn allt du drömmer om har jag fått höra är en bra livsfilosofi. Eftersom att jag redan börjar få smakprov på vinsten så tänker jag allt annat än att trappa ner!
 
 
 
 

Ojoj

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj Godingar! 
Satan va kul vi har på dansen alltså - vill dansa hela mitt liv varje sekund! Vi har hunnit med att boka biljetter till The Hunger Games Night den 19 Nov, så då blire att tillbringa ca 5,5 h i biosalongen - Asfett!! Råkade köpa med mig en hårfärg hem som nu sitter i. Vi får se hur resultatet blir - spännande. Sålänge - Sex and the City och morötter jajjemän.
 
 

Yes, you!

Skrivet:    ·  Inspiration
 

Vilken jävla dunderdag!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag trode inte att livet kunde skjuta upp mer i skyn just nu, jag trode inte att det skulle gå att ha det bättre och mer tur än vad jag redan haft, men idag kan jag somna med huvudet inte ens vid molen utan såhögt uppe som vid stjärnora! Idag är en sådan dag då jag kan säga att mitt liv tagit ett stadigt grepp för att aldrig igen ta ett steg tillbaka -åtminstonde känns det så.

När jag flyttade till Norrköping för lite mer än ett år sedan kunde jag inte ens drömma om att det skulle gå så bra för mig som det gör. Förstå mig inte fel nu kära läsare, jag vill allt annat är skryta och flash med vilket fantastiskt liv jag har - just nu är jag bara så jävla glad för min egen skull att jag bara måste berätta för er också.

Inte nog med att jag har fått goda omdömmen från skolan - som självklart värmen hjärtat lite extra - så funkar jobbet kanon.
Jag fick idag uppleva denhär älskvärda känslan ; duktigt. När man känner sig så där duktig som bara "andra" är - det är guld värt!

Påvägen hem ringde min kära mor mig för att berätta att en av våra bekanta hört talas om mitt intresse för djur och är beredd att hjälpa mig med boende och jobb hos en veterinär( som är en vän till honom) i Uganda! Jag kan lova att folket på stan bytte sida av gatan när dom såg en galning som hoppade och skrek haha ^^

Väl hemma möt jag av att en av mina beställda böcker äntligen kommit så jag bokstavligen vände i dörren och spranger till affären för att hämta ut mitt efterlängtade paket. Det är dom bästa spenderade pengarna i hela mitt liv... Jag hoppades på en bra bok - jag fick den bästa av dom bästa! Som grädde på moset var den dessutom inslagen i julpapper som gjorde det hela ännu bättre!

Vilken jävla dunderdag jag haft! Nu ska jag mölja genom denna bibel och suga åt mig all kunskap och lite till!


The Notebook

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, då va första skoldagen efter lovet avklarad - det startade på bästa sätt med Kolmården! Det blev några varav i springspåret och avslutas nu med en filmanalys till Engelskan på The Notebook.
Sov sött pluttisar <3
 

Oh Yeah

Skrivet:    ·  Inspiration
 

Mot drömmarnas land

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
 
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design