Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

31 . Mars . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallådär,
Jag har inte hunnit blogga idag mer än lite insperartionsbilder i morse. Nu är det hur som offeciellt påväg att bli sommar eftersom att sommartiden började idag. Hade lite problem med klockan i morse när jag skulle börja jobbet så fick ringa runt lite för att få veta rätt tillslut ^^ 
Efter jobbet kom min kära mamma och tog med mig till Esspresso House för en ChiLatten och sen vidare till Subway för en supergod sub att dela på. 
När allt var färdigt packat och golvet var torkat hemma i lägenheten for det vidare hem mot Askersund där vecka kommer spenderas - Superskönt med lite storkok till mat!!
Jag har hunnit träna en sväng idag också, får förövrigt inte springa nu på 4 veckor för min sjukgymnast eftersom att min ondafot inte går över, så får bli att använda crosstrainer, cykel och vikter flitigt. 
 
I Morgon väntar middag med fina släkten som väntat in påskmiddagen för min skull då jag jobbade hela helgen.
 


Mar. 31, 2013

Skrivet:    ·  


30 . Mars . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Här är lite fint jag inte skulle tacka nej till om det kom hemskickat!
 
 
Var förövrigt helt slut idag efterjobbet då jag inte han äta lunch innan jag började så jag var såhär nära på att lägg min ner på gatan och sova en stund påväghem. Nu har jag fått i mig lite mat kollar nu på massa X-Men filmer<3
 

Vad kul man kan ha

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
 
 

Glad Påsk

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallådär, Glad Påsk på er!
Hoppas ni laddat upp med ägg frukost och påskäggs jakt nu va! Det har iaf jag gjort för mig själv haha 
Ha en bra glad dag och ha det supertrevlig även om ni sitter själv som jag eller träffar hela släkten! Ät massor av mat och alldeles för mycket godis!

Never Give Up

Skrivet:    ·  


Summernights

Skrivet:    ·  


Kvällsmat

Skrivet:    ·  
Hallådär,
Dagen har varit väldigt lugn och jag har inte gjort något speciellt. Morgonpromenad, en träff med min fina samling, träning och nu film. Tur att jag har jobb i morgon så jag snart får komma hem till faniljen och mina små söta vovsingar!!

Smile.

Skrivet:    ·  

Mar. 29, 2013

Skrivet:    ·  
GodMorgon glada läsare!
Jag vaknade tidigt idag så bestämde mig för att ta en lång morgon promenad innan frukost. Kom nyss tillbaka och har nu satt mig i soffan framför filmen Bolt med en stor skål fil och pumpakärnor. Det var riktigt skönt att gå en sväng, och jag hittade till och med några snödroppar - våren kommer!


Torsdags Underhållning

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Hallådär Allihopa!
Nu har jag äntligen fått påsklov och det firar jag med en riktigt bra pass på gymmet följt av en härligt svalkande dusch och nu en skål med chokladtäckta nötter och min älskade samling av resekataloger. Det kan knappast bli bättre hörreni, detta är ren njutning! ;D


Love.

Skrivet:    ·  Inspiration


Nej, nu får det vara bra!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej,
Här sitter jag ännu en gång och kollar på film, koma fram till idag i skolan att sova,skola,träna & kolla film är det enda jag gör när jag inte jobbar haha
Hur som så har det inte blivit någon träning idag änsålänge och vet inte om det kommer bli heller. Min motivation har varit på noll den senaste veckan och innan de var jag sjuk i 2 veckor. Jag har iaf lyckats tagit mig iväg till gymmet 5 gånger men passen har inte blivit så bra som man önskat och jag har dessutom tvingat mig själv dit. Så ska det inte vara - att träna ska vara kul, man ska göra det för att man älskar det , precis som jag gjorde förut. 
Och för att göra allt ännu lite mer tråkigt så har min fot börjat krångla igen så jag kan inte springa... Nej hörreni, just nu suger detta!! 

Soon..

Skrivet:    ·  Inspiration


Vad trillar ner i min brevlåda

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, 
Idag är jag kom hem efter en findag med film i skolan låg ännu ett kuvert med resekataloger på min säng. Kanoon!!! Hoppas på att resten som jag beställt hinner komma innna jag far hem för påsklov på Söndag. 
Denna gång fick jag kataloger om Kanada och Australien - Fett!! Och jag har redan kikat ut vilka resor jag ska åka på. 
 
Kom nyss hem från gymet också, testade löparbandet vilket var ett stort fett mistag då jag fick skitont i foten igen.. Verkar inte som att det vill ge sig trots allt så ska försöka få tag på min sjukgymnast under lovet och se om det är något mer allvarligt fel.

Mar. 25, 2013

Skrivet:    ·  
Bilden till V är från 25 Mars förra året. Bilden till H är från idag.


Fill your life with colour

Skrivet:    ·  Inspiration


Mar. 25, 2013

Skrivet:    ·  
Vaknar av solen som skiner genom.persienen. Hoppas på en fin dag kära läsare!


Fredag på Kolmården

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Mockning hos dom söta & nyfikna girafferna

Mockning och matning hos Afrikanska vildhundarna.
Äggblåsning för miljöberikning
Inreda vårt egna terrarie-provet utfört. Här är mitt & Sandras resultat. 
 
 

Spelkväll

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
Vi laddade upp med godis, cola och en hel massa spel - Superkul! 

Earth Hour

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Ikväll är det Earth Hour - dags att samla kompisarna och ha en myskväll med gammalt hedeligt spel. Släck en timme för jorden hörre ni, det är det värt!
 
 

Vårförändringar

Skrivet:    ·  Inspiration
Hejsan!
Nu är det på G att bli vår och de flesta människor får en känsla av att de vill förnya sig eller förändra sig på något sätt. Det kan vara att man bestämmer sig för att börja träna och leva ett mer hälsosamt liv, att man slutar röka eller slutar med en annan ovana, att man bestämmer sig för att vara mer kärleksfull mot familj och vänner eller något helt annat! Det som är så bra med dessa vårförändringar är att de behöver inte kosta en massa pengar. Det krävs kanske bara lite mer tid och energi av dig - precis som väldigt mycket annat egentligen. Det fina med detta är att man kan känna sig gladare eller mer betydelsefull av väldigt små saker ex dessa:

  • Måla naglaran så att dom matchar till dagens kläder.
  • Byt färger/bakgrund/tema på internet - Här kan du göra det för Google Chrome
  • Ta en långpromenad i vårsolen - fundera och njut.

  • Ring det där extra samtalet eller skicka det där extra smset och ge ut lite extra kärlek till de du tycker om. Mammor (speciellt) kan bli helt gråtfärdiga av bara det där extra gulliga touchen som puss & kram eller älskar dej mamsi osv
  • Möblera om!
  • Testa något nytt - nu är det kanske dags att testa det där läppstiftet du köpte för 1 år sedan men aldrig använt, testa nya galna uppsättningar eller sätt att ha håret på, börja använda kläderna som fortfarande har prislapparna kvar trots en långtid i garderoben, köp ett annat bröd än det du alltid annars köper.
  • Byt bakgrundsbild på mobilen till något som gör dig ännu gladare.
  • Ta dig tid att göra det du verkligen vill! Prioritera det som betyder mest för dig och kanske inte det du borde - detta kan vara ett riskfyllt tips men det kan likagärna sluta i det du drömmt om hela ditt liv som i en katastrof, man måste testa för att komma frammåt.
  • Le oftare-  när du är själv, bland vänner och familj och le mot folk du får snabb ögonkontakt med på bussen, stan eller liknande. Kanske kan det leda till något riktigt bra! 
  • Färgglatt - Ska du köpa något nytt till ex skolan,hemmet eller dig själv - varför inte köpa den färgglada istället för den lite mer diskreta och vanliga?

  • Ha egentid - tänd lite ljus, ta något gott att dricka, sätt på dig mysklädernerna, ta popcorneskålen och kolla på något som gör dig riktigt glad. Barnfilmer är perfekta mysfilmer och väcker härliga minnen för dom flesta. Ex på filmer jag blir glad av: Mamma Mia, Hitta Nemo, Skattkammarplaneten, Tingeling, Djungelboken, Flipper, Sex and the city, Atlantis, Crocodile Dundee, Hanna Montana the Movie osvosv.
  • Ta en annan väg när du ska till och från jobbet, skolan osv. 
  • Gå in på affärer som inte tillhör de största kedjorna - man kan fynda riktigt bra grejer!
  • Sjung - högt, flaskt och ofta samtidifgt som dur dansar som om det vore din sista dag! Tro mig du kommer bli galet glad när du väl släpper loss trots att maten kanske bränns för att du har fullt upp att skråla i sleven och dansa på köksbordet.
Nu är det bara att börja cheka av! 

Popcorne & Prison Break

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhallå, 
Här sitter jag i min lägenhet en frdagskväll och trycker i mig popcore och kollar på Prison Break. Har kollat klart på alla avsnitt som finns av PLL så har ikväll börjat på en ny serie jag har hört mycket bra om. Har kommit till 4 avsnittet och jo - ryktena stämmer! 
Hur som så måste jag säga att det är rätt mysigt att va för sig själv och bara slappa runt och göra ingenting. Dessutom kan jag trycka popcorne med bra samvete efteråt eftersom att det faktiskt är ganska nyttigt. För visste ni att popcorne innehåller mer antioxidanter än vissa fruker och grönsaker gör. Har man inte på massa smör och salt så kan man lätt äta popcorne och inte behöva känna skuld efeter- om någon någonsin gör det för något ;)
Så nytt tips: Ät popcorne!
 
Länk till första & andra avsnittet av Prison Break.

Träningsvideo #2

Skrivet:    ·  

I Feel Pretty

Skrivet:    ·  Inspiration

Smile & Enjoy

Skrivet:    ·  Inspiration


Mar. 22, 2013

Skrivet:    ·  
GodMorgon fina läsare!
Äntligen är det Fredag hörreni och snön börjar smälta mer och mer.
Idag ska jag till Kolmården som alla andra Fredagar, denna gång är det dags för stalljobb i SafariParken för min del, så mycket bättre än att sitta i skolbänken dag in och dag ut!
Nu innan bussen går sitter jag här och grejar och pysslar med träningsprogram för veckan - en läxa vi fått från idrotten. Mycket roliagare med sånna här läxor än ett häfte med matte eller liknande , eller vad säger ni ;)


Min hemliga paket

Skrivet:    ·  
Hejhå, ni har egentligen redan fått se en bild på mitt hemliga paket utan att veta att det var den men så är det - karta var det hemliga paketet. Den är så himmla fin! ca 140x100 cm så den är perfekt storlek! Har även fått nålar nu av Evelina och nu är dom utsatta! :D


Jag kan, Jag Vill , Jag Vågar

Skrivet:    ·  Inspiration


Träna hemma - Det är fantasin som sätter gränser

Skrivet:    ·  
Halloj, 
Du vet väl att du inte behöver lägga ner tusentals kronor eller ens hundratals kronor för att komma iform? Många tror att den ända lösningen är att skaffa ett gymkort och gå dit 24/7, enligt mig är det helt onödigt om du aldrig tränar förut och bara vill testa, då räcker det med ett 10-kort eller varför ens det när du kan göra riktigt bra träning hemme helt gratis - det kan ju faktiskt vara så att du inte tycker om att träna och plågar dig själv till gymmet bara för "att du måste".  

Att använda kroppen som tyngd är ett väldigt bra knep som används lite för lite. Man kan åstakomma stora förändringar utan några dyra speciall redskap hemma i sovrummet eller i vardagsrummet.
- En vikt kan vara en flaska fylld med vatten, eller varför inte en bok.
- Trappan är perfekt till att träna rumpa,lår och vader i.
- Sätt fötterna under soffan eller sängen och gör vanliga situps om du inte orkar att göra dom utan fotstöd.
- Har du nära mellan köksbordet och diskbänken - gör som när du var lite och dingla med benen emellan eller gör dips.
- Sätta sig och resa sig från en stol upprepade gånger är kanon för bla lår.
- Lägg upp fötterna på sängen och gör armhävningar eller sätt händerna på en bordskant och gör armhävningar. 
- Äger du ett hopprep? Kanon, om inte köp ett för ca 50kr - det är en bra investering i din träning. Det är bara att sätta igång och hoppa, det är en superbra träning för hela kroppen och man orkar längre än man tror. Sätt på en film och hoppa tills den är slut, lägg in höga knän, speed-jump, hoppa på ett ben i taget - det finns massor med sätt och alla är superbra. När jag började hoppa rep kunde jag stå i ca 2- 3 timmar för jag tyckte det var så himmla kul = det är bara att kötta! Och när jag inte hade hopprep stod jag bara rätt upp & ner och hoppade lika länge haha ^^
- Som ni kanske förstår så är det bara fantasin som sätter gränser så tänk kreativt och använd det som finns runt dig i huset, trädgården eller liknande. 

Dessutom finns det en helhög med bra träningvideos på youtube. Jag har visat några förut men kom aldrig så långt som alla de jag gillar. Innan jag införskaffade mitt första gymkort byggde jag ihop egna träningsprogram med hjälp av youtube videos- man kan få ihop rikitg bra program på ca 1.5 - 2 h och det är helt gratis! 
Här är ett som jag gillar. Istället för att använda vikten som hon gör går det lika bra med en vattenflaska full med vatten som jag nämde över. 

I Snöyran

Skrivet:    ·  
Hejhej,
Nu är dagen på Hästkliniken över vilket har varit helt galet snöigt! Det har nog inte snöat såhär mycket över hela denna vinter. Morgonen var värre än eftermiddagen( bilderna tagna på em) då såg man inte bilar som var ca 20 -40 m framför det var bara en vitvägg- helt sjukt!
Det blev en hemkomst väldigt tidigt för att vara onsdag så jag har även hunnit träna - super skönt! Känner inte av varken foten eller skinkan så ska ge mig på löparbandet nästa vecka! #Taggad






Mar. 19, 2013

Skrivet:    ·  
Ska krypa ner i min mysiga säng och kolla på en (av många) barndomsfavorit!

Resekataloger

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, 
Åh vad jag älskar att sitta och kolla i olika resekataloger och planera vart man ska åka och vad man ska göra! Idag har jag tagit en vilodag från träningen och unnat mig en heldag bland alla dessa resor och planer. Det är så mycket mysigare att ha katalogerna i händerna än att surfa runt på internet och läsa enligt mig. Man får en mer äkta känsla  eftersom att man tagit sig tid att hitta de kataloger man vill ha, beställt den och sen äntligen, efter några dagar ,få sätta sig och bläddra sida efter sida och kolla på alla vackra bilder och möjligheter. 
Idag har jag klickat hem ännu fler från resekataloger.se . Det var riktigt svårt att välja ut vilka man vill ha då man bara får 5 stycken gratis så det gäller att välja med omsorg! Men uj vad bra det kommer bli när jag får ännu mer påfyllning i min resemap. 
Dessutom har Evelina varit så gullig idag att hon tagit sig tid att köpa knappnålar till min finfina karta så jag kan börja markera ut platser. Underbart snällt av henne - tack gummisplumsi<3

Mar. 19, 2013

Skrivet:    ·  







Dessa grejer + träningklocka med pulsband blev nytt i helgen när jag var hemma.
Har haft väldigt ont i skinkan och fotknölen ett tag där av ipren-gelen.

Mat som står emot

Skrivet:    ·  
Hallådär, det blev en riktigt skön löparrunda på latisvägar, skog, gärden och "off-road". Dessutom hade jag sol och solnedgång under tiden och kroppen var väldigt utvliad och hade en hel del att ge, dendär härliga å¨ngvälts känslan kom krypande med jämna mellanrum - lööv it. 
Hur som så har jag nu suttit och kollat på filmen Älska mig igen, antingen är jag pmsig eller så var den en gråtfilm för jag stört tjöt haha så som jag aldrig annars brukar göra till filmer, så nu ligger den helt klart högt upp på gilla listan. 

Har även tagit mig lite tid att klicka runt lite på datorn om kost, och hittade en hel del bra grejer. Några som man redan vet om och vissa som var lite nyare - ialla fall för min del. Så jag gör en lista med saker som kan vara bra att äta och som sägs stå emot vissa sjukdommar.

- Champinjoner: är fulla med antioxidanter och skyddar mot cancer. 
 
- Spannmål: De fyra spannmålen havre, korn, råg och vete är något som innehåller mycket fibrer. Nästan alla äter alldeles för lite fibrer enligt många undersökningar och de rekomenderas att äta ca 25-35 gram/dag för en vuxen kvinna. De flesta äter inte ens hälften. Ett tips kan vara att äta fullkornsråg bröd, dessa goda All Bran fullkornsflingor till frukost och bulgur.
 
- Bär: Vi har kanske alla hört att man ska äta blåbär osv för att det är bra. Och jag tänkte tipsa om samma sak ännu en gång. Nu har nämligen en ny finsk studie visat att om man äter normalt var dag + 100 gram blåbär eller havtornsbär minskar midjemåttet garanterat. Om det stämmer eller inte har jag ingen aninge om men det är helt klart värt ett försökt för er som behöver lite hjälp på traven utan att göra några större ändringar. Dessutom tackar inte jag nej till blåbär och mjölk var dag.
 
 - Fruk & grönt: Jajaja, här kommer tjatet om att fruk och grönt är bra för kroppen... Och det är inget jag tänker neka. Enligt en studie utförd i USA med ett x antal hundratusentals personer har man kommit fram till att man kan äta sina lungor starkare genom att följa reglen 5 fruker eller grönsaker/dag. Man minskar dessutom chansen för lungcancer med ca 46%, hosta, slembildnning och andra lungbesvär. Värt att testa! Men glöm inte att allt räknas - de som finns i maten, glaset med juice osv. Hur som så rekomenderas 500 gram frukt och grönt/dag. Potatis ingår inte. 
 
 
- Te minskar riken för cancer med 46% - ny vana : 2 koppar te utan socker eller honung va dag. Kanske en på morgonen och en på kvällen, jag personligen skulle rekomendera grönt eller vitt te då jag hört mest bra saker om dessa. 
 
Det är en hel skog med massor av bra och fyndiga tips och upplysnignar jag skulle vilja dela med mig av men inläggen blir så galet långa om allt skulle tryckas in. Men jag har en tanke på att börja lägga ut smarta tips och upplysningar om kost och träning allt oftar nu , det låter bra tycker jag!

16 . Mars . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, 
Hur mår mina fina läsare? Jag mår väldigt bra utöver pms attackerna som kommer då och då, annars så är jag äntligen frisk och ska möjligen ut och springa lite senare. Jag är hemma i Askersund denna helg för att hämta en hel del grejer och förbereda lite för sommaren och våren! 
Min hemliga beställning har kommit och den var så himmla bra!! Kan knappt vänta tills jag kommer hem till Norrköping och får se hur den passar i lägenheten - då får ni också veta vad det är. 
Det var som julafton när jag kom hem hit igår kväll , fick "påfyllning" till min parfym av lilla masen + lite kläder som jag ska ska fixa och göra om lite, och överaskningen min bror fixat ihop var en tränignsklocka med pulsband och grejer - superbra  och supertack! 
Nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives och äter nybakad äppelpaj , nomnom
 
Kolla även genom min filmlista som jag suttit och knåpat ihop efter omsorgsfullt väljande osvosv 
Min filmlista
 
Har förövrigt tappat bort min mobil på bussen påväg hem från Kolmården i fredags så ni som inte får svar av mig vet nu varför. 

Mar. 15, 2013

Skrivet:    ·  

Hemmåt från Kolmården.

14 . Mars . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Denna film vill jag se!!
Halloj,
Pigg och inte alls nyvaken idag, haha hur det nu går ihop , jag har varit uppe ett tag och hunnit med frukost och en hel del annat kul. Vi har fått denna dag ledigt från skolan eftersom vi har varit på läger i tre dagar - super skönt! 
Dagen idag kommer bestå av att tvätta och träna. Ska äntligen efter två veckors vila testa köra igång igen. Slog i halsen väldigt hårt på lägret så vet inte om det är de som gör ont eller om halsen fortfarande har käningar, men tror det är slaget eftersom att halsonten var borta innan jag klantade till mig. 
 

Live your dream

Skrivet:    ·  Inspiration
 
När jag kom hem idag efter basmasikins lägret hittade jag äntligen en stor hög med post till lilla mig liggandes innanför dörren. Alla resekataloger jag beställt har kommit och de är ännu bättre än vad jag väntade mig! Nu saknas bara en sak och den ska jag hem och hämta i helgen, sen börjar min planering och mina förberedelser på riktigt!

Love it

Skrivet:    ·  


Min bebe<3

Skrivet:    ·  

10. Mas . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
Såhär bra har lilla jag det såhär på en Söndag eftermiddag efter ett mycket lyckat jobbpass! Choklad, myskläder och PLL<3 Planerar att ligga här resten av kvällen eftersom att jag ändå inte kan träna pga min dumma hals som fortfarande hänger i. 

Här sitter jag och har det bra

Skrivet:    ·  


Helt galen!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
OMFG! haha jag känner mig så nördigt knäpp just nu men asså jag dör! Ni som följt mig länge vet att jag var helt tokig i Pretty Litte Liars för ett tag sedan när enbart säsong 1 fanns och sedan kollade jag inte mer på de eftersom jag inte orkade vänta på nästa. Men nu har jag börhat igen och har redan på ca 2-3 dagar malt igenom hela säsong 2 och jag avlider!! Jag ska nu sätta igång med säsong 3 och planerar att hinna se första avsnittet innan jag tar min popcorne skål och kollar på melodifestival finalen hihi 
För er som inte sett PLL - GÖR DET NU!!
Alla säsonger finns på swefilmer.com
Här finns första avsnittet på första säsongen , resten får ni leta upp själva ;) 

9. Mars . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
GodMorgon mina fiana läsare! 
Hoppas er fredag var riktigt bra och att helger blir ännu bättre. IGår när jag kom hem från Kolmården som innehöll foder prat satte jag mig vid köksbordet i mys kläder och med popcorne och kollade på Pretty Litte Liars hela kvällen. Hade det rätt mysi frö mig själv måste jag säga ^^ 
 
Nu är det hur som helst Lördag och jag ska iväg mot jobbet om någon timme, men innan det ör dags för sådant ska ännu fler PLL avsnitt rullar på medan jag äter lite rostat bröd - nomnom 

Jag beställde även hem en sak igår som jag har suktat efter i typ flera år men har inte hittat den perfekta fören igåkväll! Hur lycklig som helst!! Hoppas på att få den til nästa helg, wiii

3.Feb.2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallådär!
Jaha, då var denna skolvecka snart slut - skönt. Bara en dag på Kolmården kvar och det tackar jag inte nej till precis. 
Jobbintruduktionen under veckan har gått bra även om jag har gjort bort mig och gjort fel några gånger så känns det som att jag har hyffsad koll inför helgens pass. Det känns helt knäppat att göra något superkul och dessutom tjänapengar för det - helt stört haha

Min konstigt skumma sjukkänsla hänger kvar men ska nog trotsa och gå ner till gymmet om en liten stund och köra lite lätt styrka. 
Nästa vecka väntar ett "läger" med skolan från Måndag till Onsdag då vi ska få ta terränghjulings förarbevis eller vad det heter. Så det ska packas varam kläder, stålhetteskor och en hel hög med godis!


Mar. 07, 2013

Skrivet:    ·  
God Moron!
Som ni kanske märkt så har jag inte skrivit något om träning på sista tiden. Jag är nämligen halv förkyld och har varit det någon vecka nu - det suger - och det är ännu inte riktigt riktigt över. Som tur är har mina dagar fyllts med annat så som jobb vilket är en utmaning det i sig.

Jag ska se hur jag känner mig idag men hoppas på att kunna gå ner till gymmet i eftermiddag och börja köra lite lätt igen innan jag drar igång med slut klämmen inför sonmaren!

Kämpa på!

Mar. 06, 2013

Skrivet:    ·  
Hej,
Idag får jag äta lunchlådan hemma istället för på Hästkliniken. Blodpudding med lingon o lite grönt, nomnom! oså lite Pretty Little Liars på det.

WeHeartIt

Skrivet:    ·  


Onsdag, juvliga Onsdag

Skrivet:    ·  

Första jobb dagen

Skrivet:    ·  
Hejhå!
Nu är jag hemma efter att ha jobbat mitt första pass på McDonalds. Känns riktigt bra o kommer stormtrivas känns det som! Nu sitter jag här o dricker te, äter toast o kollar på film allmänt lycklig :D



Mar. 02, 2013

Skrivet:    ·  




Fredagar<3

Skrivet:    ·  
Hallojsan,
jag har verkligen haft världens bästa dag idag med mat och rock matning, fiskspa och massa kull info!! Säger det igen - min skola är bäst!
Jag sitter iaf nu på en tidig buss hem så funderar på om jag ska försöka hinna spriga 30 min inna jag måste fara vidare mot tåget. Borde hinna göra det då jag har ca 1.5 h på mig , göttmos!















Som om inte allt detta vore nog så såg dessutom vädret ut såhär



Har en underbar dag!

Skrivet:    ·  

Världens bästa skola

Skrivet:    ·  



1 Mars - Våren är här

Skrivet:    ·  Inspiration
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design