Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Dagen

Skrivet:    ·  
Hejhej
haft en asbra dag på Kolmården, jamenar kan endag där bli misslyckad!? Tänkte visa lite bilder så får dom prata för sig :)





På g

Skrivet:    ·  
Hejhej
Nu är man på g, bussen går om en timme så dags för morgon rutiner. Gissar på att jag kommer bli klar tidigt idag. Hursom så är detta våra nya snygga jackor!


Min storlek på byxor hade tydligen inte kommit..bajs, så får mina senare.

Trött och lycklig

Skrivet:    ·  
Hejho
Jag kan inte somna så tänkte att jag lika gärna kan blogga för dagen. Vi har fått våra arbetskläder till Kolmården och redan i morgon kör vi dom på en provtur !
Träningen idag gick bra , sprang på tid bara - springer alltid annars på tid och längd. Körde annorlunda idag pga att jag sprang på andra ställen så vet inte hur långt det blev. Hur som så är jag hyfsat trött i kroppen och det ska sitta fint med vilodag i morgon!






Har det bra

Skrivet:    ·  
Hejhej
Har det riktigt bra här i sängen. Jag har skaffat mig 3 nya luddar så nu har jag 7 st <3 Jag äter ett berg med pasta efter att ha kämpat i snön på löpar rundan idag. Känns bra att luta sig tillbaka och kolla på Bjötnbröder , kommer börjar gråta , gördet jämt till den filmen men ändå är den så söt!


Snö!!

Skrivet:    ·  
Äntligen!! Är så satans glad över att detta ihärdiga regn äntligen gått över till snö! Så himmla mysigt<3


måste visa en bild sen jag va ute och sprang idag, såg några super fräna fåglar ;D


Ner i dalen

Skrivet:    ·  
Hejhej
Känns inte bra att gå ner i en dal såhär nära slutet. Motivationen för träning borde vara högre än mount everest just nu! Nya tag Carro, kämpa!



Chisan

Skrivet:    ·  
hejhej
är påg till skolan i detta regniga väder. idag taggas det nationellaprov i skvenska. Läsförsrståelse ärdet idag, detta laddas bäst med en dos av chisan!


2012-11-26

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej
Idag är jag seg som satan. Känns som jag har drömt hela dagen. Huvudet har kännts hel tungt , jag har inte haft någon ork och har gått runt och frusit hela dagen. Som om inte det vore nog så glömde jag min sport bh hemma så det blev ingen idrott för min del som va styrketräning idag och det skulle vart så satans kul! Väl hemma var jag allt för trött för att ens gå på toa så jag somna i soffan som en stock. Vaknade för nån timme sen och laga till lite pasta. Började känna mig lite piggare efter maten men har nu gått ner i sov stadiet igen, tänkte dock vänta nån timme till innan det är dags för ännu en dejt med kudden. 
Vill tillägga att jag har köpt världens bästa kalender som jag ska öppna under december medan jag kollar på julkalenderna varje morgon ;D ja ska va barn på nutt iår<3

Godis..

Skrivet:    ·  
Vad ska man säga.. det är farligt att komma hem..men galet gott!


Saffran skorpor

Skrivet:    ·  
Hejho
Omg! Det här är inte bra , detta är farligt ! Ja har aldrig ätit något så gott haha Köp dessa och frossa i galetgoda kakor!!!


De bästa vinner alltid

Skrivet:    ·  


Vinna över sig själv så man gör det man borde är det bästa!

Lämnad själv

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej
Hemma i askersund nu då och jag är fett utråkad. Alla har åkt ifrån mig, det är tacken för att man kommer hem... haha 
Funderar stark på om jag ska fördriva tiden med att springa jag hade ju trots allt ett planerat distans pass idag som jag åkte ifrån. Får se hur det blir är galet inte sugen på något alls..Sitter kanske kvar här vid datorn och lärm mig mer om hur man intervjuar folk. 
 

Suprise!

Skrivet:    ·  
Hejho
Huhu busiga jag dissar en träningshelg i norrköping för att åka hem och överaska familjen! passar på att plugga lite på tåget när man ändå sitter still ;D


Duktig flicka

Skrivet:    ·  
Hejhå
Jag har varit väldigt dukrig idag och städat hela lähenheten supernoga, jag har damtorkat hyllor bänkar ljusstakar golvliater allt! damsugit våttorkat golven skakat mattor tvättat badkar och toa o massa mer så nu är jag välförtjänt en frukost haha
Jag ska iväg snart och träffa luli, julklapps shopping påg! :D

banan,flingor , kanel och fil.
Leverpastejsmacka
c-vitamin dryck

Stolt

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej huuu
Stolt chey idag som nyss har sprungit en mil idag på 1 h 4 min utan att vara trött ! Så himla kanon när man känner  resultat, helt klart det bästa som finns!
Nu har jag iaf duschat och ska gå och köpa lite grejer så jag  kan laga mej köttfärsås och makaroner, nomnomnom

Frukost

Skrivet:    ·  
Hejhej
studiedagar är så himmla skönt ibland , det är guld värt att få sova ut på morgonen tills man vaknar av sig själv!



Frukost<3

Köttar på

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejho 
Har nyss kommit ut från en lååång dusch efter en galet skönt springtur i mörka skogen. Idag kände jag mig väldigt stark och hade lätt kunna springa på flervarv om det inte blivit så mörkt. Jag kände mig lite som en ångvält, så himmla skön känsla att kunna mata på utan problem hur länge som helst. Jag börjar känner resultat av allt detta slit och det är så fruktansvärt roligt!
Bild sen i höstas

Tår i ögat

Skrivet:    ·  
Hejhej
Hemma i Norrköping igen, jag lämnade familjen med en liten tår i ögat denna gång. Jag hade klart velat vara kvar några dagar till!


"Mys" med hela familjen i garaget hihi <3

Samlade

Skrivet:    ·  
Hellu
Hela familjen är samlade i garaget för en trevlig pratatund hihi


Beach Boys

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helluu
Hemma i Asakersund igen och de känns faktiskt så himmla skönt ^^ Blir så glad av att komma hem hit! Puss på hemmet med familj<3
Som grädde på moset lyssnar ja på glada beach boys hihi Surfin' Safari och Surfin' U.S.A
 

Espresso House

Skrivet:    ·  
Chingeling
Min goa mamma har kommit till Norrköping för att hämta mig hihi lyyx!! Innan hemfärd blev det ett stopp på espresso house för en stooor chilatte <3


Snart så

Skrivet:    ·  
Hejhej
jag sitter galet mätt på makaroner och nyponsoppa ( härlig blandnig) och kollat på Crocodile Dundee.
Imorgon får jag äntligen träffa min brur , mamma och min bäbis igen !:D




Flashbacks

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hellu
Jag sitter här i soffan och kollar lite bilder från förr. omg , flashbacks vare häär!
Bilderna är inte alls i sammanhängande ordning, men varje har ett bra minne med sig!



Världens bästa och goaste häst!

Kusiner, Jag bror mormor och långa folk.


Jag i kina höhö
Jag skulle kunna lägga upp så måånga fler, men tänker att alla biler har väl egentligen ett minne så då skulle ja lännga upp all tusen bilder så naj.
Är också btw galet salt sugen så ska nog gå och köpa lite saltlakris såhär på min vilodag huhu 

Saknar min muffel<3

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå
Jag vet inte riktigt om jag gillar onsdagar eller inte. Det är super bra ämne på onsdagar , sällskapsdjur som är galet intressant, men vi slutar 11.15. Så när käkat lunch, kommithem, tränat och duschat är kl bara ca 15- 16! Vad händer sen då? Nja asså tre filmer hinns med innan jag går och sover men hur kul är det på en skala. Plugg? Joja om man hade något. Har en del nu och tre veckor frammåt men ändå, ska ja sitta och plugga så galet länge haha det är knas trots att det är skönt med korta dagar.Så nu sitter jag och pluggar etologi för fulla muggar!!
 
Hur som så saknar jag min sötmuffel så galet mycket!!
 
 
 
 
 
Vill att han ska bo hos mejjsi!<3

Människans bästa vän

Skrivet:    ·  
Hejhej
Åh vad jag saknar min lilla bäbis där hemma. Ett liv utan wippe är inte okej!


13-11-2012

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå
Färdigt tränad för dagen! Superskönt! Jag har för sörsta gången i mitt liv gjort ett träninsschema för de nästa tre veckorna som ska följas. Har gjort många andra förut men har alltid haft mitivation noll för att genomföra dom, men nu sååå ;D
Hoppas någon av er har testat några klipp från Tiffany som jag rekomenderade igår btw. Jag ska hur som helst ge er en annan kanal som lägger ut hyfsade klipp ( de två översta ). Tjejerna på dessa filmer så så fjolliga ut men övningarna är bra haha 

Quick Workout - Abbs

Quick butt workout



Keep it up!

Tränings tips : Starta NU - LÄSVÄRT

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej
Jag tänkte faktiskt dela med mig lite av träning här eftersom att det ändå är det jag gör största delen av min fritid. I våras, bestämde jag mig för att jag inte längre ville va den som alltid hade mest fett på kroppen. Jag ville känna mig självsäker och galet snygg i bekini och framförallt i mig själv! Det jag visste var att mat är livsnödvändigt så att minska på den biten var inte ens med på karta.Eftersom attmin bror, mamma och lossapappa tränar/tränade väldigt mycket visste, och vet, jag att träning är det ultimata, så att så fick det bli. Där efter stod det träning på schemat minst några gånger/vecka. 
Det svåraste är att hålla motivationen upp i längde, jag tampas med det än vissa dagar, men det är något man måste acceptera.Jag har tidigare under mina år försökt börja träna och få in det naturligt i min vardag men jag har alltid misslyckats. Så, vad skulle egentligen bli skillnad denna gång? Jo, att gör anågot som är kul. Det vi ofta inte tänker på är att allt där du bli svettig eller anfådd av är träning. Så att börja träna betyder inte att du ska ut och springa eller gå till gymmet och lyfta vikter. Det betyder heller inte promenader, pina och pest. Jag ska bevisa att träning kan vara galet kul, allt beror på dej! 

När jag började i våras satt jag och funderade på vad som skulle göra att min träning blev kul, efftektiv och inte kräva att löparskorna eller vikter åkte fram. Så jag satte mig med min dator och började söka runt på youtube. Det var det bästa draget helt klart! Jag hittade en heldel dåliga klipp men ujujuj vilka guldklimpar man kan hitta om man bara vill.  Jag testade, sparade so favorit, sökte upp nya, testade sparade som favorit osvosv. Tillslut efter några dagar / någon vecka hade jag byggt ihop ett träningsprogram med enbart youtube klipp på 5- 10 minuter tll ett ca 1 -1.5 timmar pass! Det var galet kul, jag behövde bara ha min dator och mitt rum, bättre kunde det knappast bli. 

Så, nu då ni undrar ju såklart vad dessa klipp heter, och jag sak ge er alla. kanske inte alla i samma inlägg men alla ska ni få i sinomtid. 
Den tjejen jag rent av älskar är Tiffany Rothe. Hon gör lagom långa klipp för nybörjare, man blir svettig om man kör på och man blir garanterat trött om man inte slöar. Dessutom är nästan alla hennes klipp kul att genomföra. 
De klippen jag började med är dessa.

OBS! Glöm inte att börja sakta och tvinga er själva att inte träna vissa dagar för att hålla motivationen uppe, hitta balansen till lagom mycket så det alltid är kul att ställa sig där och köra på! 

 
 
 
Min absoluta favorit heter body shaking , dock är det tydligen 18 års gräns på den nu förtiden av någon anledning? 
Men kötta på med dessa så länge och så kan ni kolla in hennes kanal så har ni ännu mer superbra klipp!
 
 

Jarrå

Skrivet:    ·  
Hellojasan
Jag gick ut och sprang em bit idag iaf trots motivaton noll. Men jag måste börja inse att det krävs arbete och vilja fär att lyckas. Vilja har jag så det är bara o kötta!



Just do it.

Skrivet:    ·  
Hellu
Står i valet och kvalet för träning eller inte. Är galet seg i kroppen och knoppen så är inte särskillt taggad. Dock har jag bara ca 1,5 månad kvar så aaah
Det mesta lutar åt ett skönt soffmys...


MekarN

Skrivet:    ·  
Hellu
Efter att det varit massa strul med tåg osv är jag äntligen hemma i askersund.Bror har köpt första bilen igår , så nu blire putts o fix!


Kolmården

Skrivet:    ·  
Helloj
Jac köttar på med ett inlägg till såhär på kvällen :)) Jag har haft APL på kolmården idag och fick turan att vara i Kolluseum med elefanter, noshörningar, surikater och galet schysst personal!


Surikaterna är galet söta och sjuktkul att titta på då dom alltid har något försig. Dock var det dom leeeakigaste djuren i byggnaden att sköta haha När vi gjorde rent inne hos dom så var dom överallt och supernyfikna! Det var hål överllat och jag såg verkligen ingen bajs^^ - svåra djur!



Elefanterna får frukost på rad och morgon dusch - den längst bort var först in i duschen
Super härlig dag!!

Visualiserings centret

Skrivet:    ·  
Hejhej , nu blir de blogginlägg på rad här men jagvhar missat att visa min torsdag.Jag som var så duktig och tog massa bilder ! Vi var på Visualiserings Centret och gick på en as frän bio. Jag kollade nog med på bilden än på själva handlingen av filmen för det var så häftigt haha ^^

Ser ni mej i hörnet ? ;)


Vi tävlar med lugnt i hjärnan. Alida är sjukt fokuserad huhu

Vi kollar alla lager i en hand , är inne bland rödablodkroppar osv nu .


Här hade hi askul med nån färg #lättroade


Movie tiiime !


Här är en bild på "skärmen". Lite svårt att se hur fränt det faktiskt var, men den var som en kupol så mnn var tvungen att luta sig tillbaka riktigt för att se de som hände högst upp på skärmen dvs den del som var bakom våra huvuden.


Kul att plugga

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helloo
Idag för engånskull har vi fått lite att plugga på. Det har inte direkt varit saknat men sådanhär intressanta saker vi läser om nu är så jag tackar och bockar för papper att läsa hihi
Nu håller vi på med Näringsfysologi och lite annat och det är superkul enligt mig, super intressant och det är lätt att sätta sig ner och läsa de 70 sidor vi ska! 

Vill tillägg att jag hunnit träna idag oxå, hade motivationen på topp innan och var beredd på ett distans lopp idag men när jag väl började var den på noll.. Jag lyckades tvinga mig runt alla de varv jag förbestämt mig för men idag var det inte lätt. Imorgon tar jag en vilo dag, första för denna vecka och sedan jobbar lite extra hårt när vi ska till Kolmården och mocka elefant och noshörningsbaj på fredag ;D
 

Mina bilder

Skrivet:    ·  
Hellu , jag blir så sjukt glad och atolt varje gång jag ser mina biler i tidnigar osv! Det är galet kul bär man får sådan respons , då vet man att folk tycker dom är bra :D


Jul!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
GodJul hihi
Jag har sån julkänsla och längtar tills snön täcker världen. Jag lyssnar på glad julsånger , äter pepparkaksdeg och bara längtar! Julen är det absolut bästa som finns. God mat, så mysig stämning med alla ljus och alla glada människor. En riktigt vinter med mycket snö och en mysig julafton - Mhmm<3
 
 
 
 
Hihi och så en bild på mig förra årets luciafiraande med vårat luciatåg ^^

Nov. 05, 2012

Skrivet:    ·  
Hejhej
Idag var första dagen i skolan efter lovet, känns som det aldrig varit ^^
Idag blev det iaf lite träning trots att det regnar blåser och är äckligt kallt. Sprang dock bara 15 min men lyckades ta mig 3 km på den tiden iaf , kompleterade med 300 situps. Brukar försöka göra 500 jämt men fick nog efter 300 på den kalla bänken i spöregnet. Dessutom är jag ju väldigt mörkrädd när det kommer till skog.


Fint mörker :S

Vardag - Lyx

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej
Idag gott folk har jag lyxat till det för mig, jag nämligen gått o köpt ett paket köttfärs så ikväll blir de köttfärsås och spaghetti !! nomnom 
Det är lyx för mig nu. Tänk att de som engång varit vardag faktiskt kan vara lyx för någon annan ^^

Det går frammåt

Skrivet:    ·  
Hello
Vill lägga upp en bild för dokumentation för min träning till magrutor. Det kommer bli riktig hårdträning fram till jul om jag ska lyckas men jag ser framsteg!


Fuck

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Det finns dagar man blir arg på folk för att dom beklagar sig på fb om att dom hatar sitt liv. Jag tänker använda min blogg istället - fuck my life!

Parteey

Skrivet:    ·  
Hejhå
Nu blir de halloween firande för hela slanten!!


Joline

Skrivet:    ·  
Hellu glider runt med min supersöta lillasyster. Inte för i skryta men nu ska vi hem o bygga kojja o kolla på tingeling 2!


Idag är en bra dag!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 

Donken frukost

Skrivet:    ·  
Hallå ,
Nu är vi klara på USÖ o sitter och käkar frukost på donken - mys .
Snart vidare till shopping !


Upp & iväg

Skrivet:    ·  
Hajhaj
Nu är mamma och jag på g till USÖ, mami ska in på checkceck.
Sen blir o shoppa lite , troligen inte kläder utan typ vardagsrums golv och stuff like that.


Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design