Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

hagelskytte, djurvårdare och mår jäkligt bra

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejsan hoppsan Kerstin! 
 Livet leker! Är i fullt sjå med skyttet för jägarskolan, säsongen på Kolmården tar sin start imorgon och det är sluttampen på skolan. Om bara en månad ska allt skolarbete våra klart - någonsin! I år tar jag ÄNTLIGEN studenten!! Jag känner mig helt klar med skolan - nu är det dags att utforska vad världen har mer att erbjuda - det är dags att använda allt man lärt sig i praktiken. Önska mig lycka till inför morgondagens kickstart i djurparken. Nu kör vi!

Späddjursvård

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå, Idag har späddjursvård stått på schemat. Efter föreläsningar på förmiddagen begav vi oss ut i parken på eftermiddagen för att öva allmäna undersökning på killingar. Hur gosig som helst! Älskar ty va igång med djursjukvården igen! 

På bilden ser ni Issa och Kalle när vi lyssnar på hjärtat och andning. 

In i rutinerna

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God morgon! Tillbaka i rutinerna. Nu sitter jag och käkar frukost. Igår var jag i parken och jobbade - idag blir det teori. 
Eftr praktiken igår hämtade jag Ewelina för någon timmes prat och bild/filmvisning om våra resor. Hur kul som helst att se den godingen igen!! 

Norrpan, återförening och bio

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God kväll, nu är jag tillbaka i Norrköping. Landade i Sverige i lördags morse vid 9 tiden. Kramade på familjen och hundarna, hade myskväll och sov gott i skönaste sängen. I morse tog jag hubbe till Norrpan och hämtade upp Issa från jobbet vid 12. Vi firade vårt återförenande med lunch på fräcka fröken innan jag drog mig mot bion för några timmars jobb. Nu är jag hemma och har precis lagat matlådor till Kolmården måndag o tisdag. Känns rätt bra o va hemma även om jag gärna skulle vilja ha stannat i Entebbe. Kunde man flytta med min lägenhet o mina närmaste till Afrika vore de perfekt! 

Tisdag

Skrivet:    ·  Uganda 2015
God Morgon, ska snart bege mig mot zoot för en dag på avdelningen "fåglar och reptiler", har noll erfarenheter av de djurslagen så ska bli spännande! Igår var jag på "däggdjur" - kul att se hur dom gör här. Vill gärna inte tänka på de men nu är det bara två dagar kvar här. Fy vad jag inte vill åka hem.är verkligen inte klar här än..
 



Glad påsk

Skrivet:    ·  Uganda 2015
Hejsanhoppsan,
Tillbaka på Zoot - superkul när man känner igen en hel hög med folk! Jenn hämta de mig efter sena skiftet runt 19.30 för att äta ute. Kvällen avslutades på dansgolvet på en nattklubb - sjukt kul! 

Håll i hatten

Skrivet:    ·  Uganda 2015
Hej Godingar! Idag tog vi sovmorgon då vi kom hem sent igårnatt från våra bravader. Så idag har vi chillat hemma, kollat genom bildern från veckan, gått på marknad och jag har även gjort en berikningsplan till zoot. Nu kör vi stenhårt sista veckan på UWEC. Håll i hatten! 

Tillbaka i Entebbe

Skrivet:    ·  Uganda 2015
Hejhå, nu är vi tillbaka i Entebbe från vår roadtrip genom landet. Vi har sett gorillor, schimpanser, lejon, flodhästar, elefanter för att bara nämna några djur. Vi har åkt forsränning ner längs nile river , träffar underbara människor, ätit på tog för mycket gatumat, fått skavsår i rumpan av allt bilåkande men vilket varit så värt!! Underbar vecka - vill leva den om och om igen! 














Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design