Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Friterade räkor

Skrivet:    ·  


Nomnom , vi dissar skolmaten idag och satsar på Sveriges godaste Thimat - friterade räkor<3

Gojibär och plugg

Skrivet:    ·  


Hejhej,

Jag har införskaffat lite smått och gptt igår, bla en påse torkade gpjibär. Hade någon msk av dessa på flingorna i moese och dom var supergoda!Jag vet inte så mycket om dom mer än att dom tydligen ska vara väldigt nyttiga, men nu vet kag iaf att dom.är väldigt goda.

jag är förövrigt påväg tillskolan redan nu på mon sovmorgon då jag och Rocelia inte är klara med vår etikredovisning på Fredag - vad gör man inte för att lära sig massor och få högt betyg ? ;)

Stegräknare

Skrivet:    ·  
Hejhå, Såhär ser min stegräknare ut idag än sålänge. Sitter och äter lite mellanmål nu innan träningen. Måste såg att dethär med stegräknare faktiskkt är väldigt kul ^^ Fick dag veta att jag får alla kurser som behövs för att kunna öäsa vidare till veterinär assistent, eller djursjukvårdare som det så fins heter. Så himmla glad!

I min kalender

Skrivet:    ·  


Jag har det bra här med min finfina kalender haha Så himmla kul, kom fram till med Ewelina idag att man verkligen känner sig viktigt när man organiserar osv kansit ^^

Har hursom helst fullt upp i veckan med lite mer grejer än jag fyllt i men uj va kul det är att ha saker o göra hela tiden :D

Räkan kalorier

Skrivet:    ·  


Jaha, såhände det där jag inte riktigt tycker om. Kaloriräkning...
Vi har fått i läxa från idrotten att räkan ut vårt dagliga kalori in- och uttag i en vecka. Stegräknare och hela skitem ska va med, kan faltiskt bli intressant att se när det ändå bara är en vecka och man inte jar någon gräns osv.

Vi lyckades hitta en riktigt bra app för detta, Shapeup heter den. Först får man fylla i vikt, längd, kön, ålder, motionsnivå osv och man får BMI och rekommenderat kalori, protein, fett och kolhydrats intag uträknat. Dessutom har den hand om både mat och träning så man får ett slu resultat på dagen. Superbra om man tycker om sånthär.

Don´t plan things if you don´t make them happen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld


En fin Söndag som denna sitter jag och planerar hur min jorden runt resa ska se ut om några år. Underbart!

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Skrivet:    ·  


Ett Hejhallå och en ursäkt för att jag inte bloggat enligt listan. Jag har haft en sån härlig kväll och dag med kära familjen så bloggen har inte funnits i huvudet.


Jag har idag införskaffat lite färgglada prylar för att lysa upp i skolan!

Tänka sig

Skrivet:    ·  


Ihelgen skulle jag stanna hemma i Norrköping för mig själv, träna och äta omelett med spenat..

Tyckte det lät trevligare att spendera helgen i Askersund , äta brownies och vara med dom som betyder mest i mitt liv - min familj. Så här sitter jag på tåget återigen, en lite mer spontan resa eftersom att jag ångrade mig 30 min innan tåget gick. Längtar hem till mat, mamma och myshelg<3

Något jag vill ha

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallådär,
Träningen idag har gått så himmla bra, det är sånnahär pass som ska vara standard! Kroppen blev trött på slutet men huvudet var på skaft - kanske beror på tacopajen huhu
Cykel; 40 min
Styketräning ; Mage , bänkpress + annat för armar, rygglyft + annat för rygg.
Löpning; 40 min 10.2-11km/h 2%
Är inte så trött nu men kommer nog sova gott inatt ändå. Detta kan ni också klara utan problem, träna upp phyket - det är de som styr.
 
Men nu till det som detta inlägg ska handla om - Vad jag vill ha. Jag har suttit och tänkt på vad jag ska skiva men denna är himmla svår. Jag är i en väldigt gald fas i mitt liv just nu och trivs så himmla bra med mitt liv och med mig själv och min kropp. Jag mår bra, har fått himmal bra vänner här och har den där friheten att göra lite vad jag vill, köpa den maten jag vill och vara som jag vill. Det har jag haft mycket förut också men det är självlart att mer frihet kommer med eget boende. Jag har fått en jobb och går på en drömlinje, dessutom har jag fått reda på att mitt liv kommer bli som jag tänkt mig tackvare handspådom vilket gör at jag bara äälskar livet! Men, något borde jag väl ändå vilja ha... fred på joden kanske ..?

Nej, en doberman valp - Ragnar skulle han heta och han skulle få bli min träningskompis.Förutom att vara med ute i spingspåret skulle jag träna honom i narkotikasök och anfall, dock bara för skojs skulle. Jag vill inte att han skulle vara med på något uppdrag.  Tyvärr har jag inte tid för en hund då jag är borta i långa sträck från lägenheten, men man kan alltid drömma. Jag vet att det är olagligt, men eftersom att detta ändå är en dröm så varför inte drömma som man verkligen vill, han skulle ha stående öron och kuperad svans också. Då är dobermanns som finast<3
 
 
 

Tacopaj

Skrivet:    ·  


Nu ska vi göra det officielt. Jag älskar min skola och allt som hör till- speciellt maten!

Jan. 24, 2013

Skrivet:    ·  


Tack kära gym för att du finns så jag slipper springa ute - amen

Kost

Skrivet:    ·  
Hallådär,
Idag har jag haft vilodag och laddar batterierna för att köra på imorgon igen. Så nu när jag haft så mycket tid över- efter att jag följt med Elli till arbetsförmedlingen - har jag suttit vid datorn och kollat runt lite efter ännu fler smarta tips inom kost och hälsa. Jag är väldigt inriktad på detta ämne - speciellt tränigen - men ju mer träningen tillhör vardag ju mer intresserad bir man av hur kost och träning funkar ihop. Elli sa idag till mig att min hjäna består av 90% träning och 10% annat. Posetivt eller negativt, det är frågan ;) 
Hursom helst så tänkte jag dela med mig av några enkla tips som alla klara, och vill du ha förändring böjra NU!

Frukost

En ny vana du bör börja med är att äta frukost! Jag vet väldigt många som struntar i frukosten för att dom inte är hungriga, hinner inte eller mår illa av att äta på morgonen. Kroppen är anpassbar så börja litet och bygg på med tiden - frukost är viktigt. Att få i sig bra frukost som inte inehåller för mycket snabba kolhydrater gör att din blodsockerkurva kommer vara jämnare under dagen och du kommer inte bli lika sötsugen. Och vad det leder till är ju självklart - inget godis eller sockerika snacks. Hur många gånger har man inte hört detdär? Ät frukost... Men det är väldigt tänkvärt för er som inte äter frukost eller äter väldigt lite. Frukosten bör vara ditt största mål på hela dagen eftersom att kroppen varit utan mat under hela natten, dessutom är det vetenskapligt bevisat att det gör dig smalare att äta frukost.
Tips på bra frukost:
Kokt ägg på hårdbröd, Banan i fil med kanel, Drick c-vitamin eller mjölk. 
(Detta är bara en variant av måånga!)
Min mamma säger alltid till mig när jag inte är hungrig - lite är bättre än inget. 

Lunch
Lunchen bör INTE vara buffé, då går du in i "buffé-fällan" och äter mer än du borde. När man väljer sin lunch, välj med suntföruft. Ofta har vi ett hum om vad som är bäst. Och tänk på att grönsaker faktiskt är rätt gott ändå. Jag tycker att man kan tänka att vanlig bra mat är det bästa!
Tips på bra lunch:
Köttfärslimpa, potatis, sås, broccoli, tomt, grönsallad, ärtor, gurka, citron skiva. 

Kvällsmat
På kvällen bör du äta proteinrikmat. Protein bygger kroppen och ännu bättre när du sover. 
Tips på bra källsmat: 
3 äggs omelett, spenat, mjölk.


Tips på mellanmål: 
Banan i keso och kanel. (Eller varför inte käka detta till frukost?)

Glöm inte bort att dricka mycket vatten och ät mycket c-vitamin under dagen, c-vitamin kissar man ut så man bör fylla på med nytt varje dag, som en kompis tipsade mig om - starta dagen med en apelsin.  

         
 
( Kom ihåg att jag inte är dietist på något vis, jag skriver om det jag tror på)

Bloggfavorit - Made By Mary

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
Jag läser en del bloggar - stora som små. Jag älskar att sitta och klicka runt tills man hittar en riktig bra blogg som "aldrig sviker". En bra blogg har fina bilder och mening med inäggen, inte bara "idag var jag i skolan sen..." osv.". Därför har jag valt att visa denna.
Det är en mat och bak blogg som drivs av en galet härlig och glad tjej som  kalls för Mary. Hennes recept är himmelskt goda och inte allt för svåra att göra själv heller. Hon bjuder på fantstiska bilder varje gång och man riktigt äter med ögonen när man kikar in på hennes blogg. Vill ni bli inspererande till att baka något gott eller bara kolla på godsaker som får det att vattnas i munnne - kolla in hos Mary.
Eftersom att allt hon gör smakar väldigt bra - och är dessutom minst lika gott som bilderna är fina- är det bara att välja och vraka efter vad ögat väljer. 
Klicka på bilden för att komma till Madebymaryblogg.blogg.se

Morgon stund har guld i mun

Skrivet:    ·  


Min pluttis

Skrivet:    ·  

Jag saknar att mysa med min lilla plutt. Så snäll och så gosig!

På listan idag står Min lägenhet. Never! Den ser ut som skit då jag inte städat på ett tag så det får bli en annan dag när jag hunnir fixa ordning lite.

BOOM

Skrivet:    ·  

Påväg mot skolan i 17- grader. Längtar lite till somamren nu, vintern är passe för mig . Jag har hunnit åla skidor osv så nu är det dags för sommar tycker ja!

Dessa språk vill jag lära mig flytande

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Då har vi kommit till den punkt på listan då jag ska berätta om vilka språk jag vill lära mig. Det första är Italienska! Anledningarna är enkla ; Underbar mat- heta solbräna killar med havsblåögon - fantastiska städer och landskap. Hur ska detta kunna upplevas och upptäckas till 110% om man inte kan tala detta språk. Ett måste för lilla mig som har planer på att bo i Italien i framtiden. 
 
Språk nummer två är Swahili. Jag är ett stort fan av naturfilmer och dokumentärer och planerar att själv i framtiden ha det som en extra käck om inte livnära mig helt på det. En dröm jag har är att åak och uppleva Swaziland med lanskap och kultur för en dokumentär på en stor tvkanal. För att genomföra detta anar jag att jag behöver kunna Swahili - jag vill även kunna det bara för att ^^

Diet - Träning - Nya mål

Skrivet:    ·  

Nu är jag tillbaka efter att ha varit en sväng på affären. Tänkte testa dedär men apelsin som en kompis säger är så gott - vi får se om det stämmer. Hem i påsen idag;
- 6 Apelsiner ( en varje morgon resten av veckan)
- Bananer
- Ägg
- Spenat
- Mjölk
- Hårdbröd
Jag tror inte dethär med dieter och att räkna kalorier osv. Jag tror på vanlig mat och bra träning - annars krävs en sån jäkla självdiciplin som de flesta inte klara , mig själv till exempel. Jag har många gånger försökt med dieter men det har aldrig fungerat bättre - träningen har inte tagit bättre och jag har inte mått bättre än innan därför är sånt onödigt enligt mig.
Kaloriräkning är inte heller något jag tror på. Att inte få äta mer bara.för att man överskridit en calorigräns. Absolut, jag kollar ofta på hur mycket maten innehåller men det är mer för att jag tycker det är intressant att veta. Vill jag äta en B&j's på 1000, så gör jag det! Att ha ett hum om vad man fått i sig är helt okej det gör även jag, men jag tränar inte mer eller mindre om jag ätit många eller några.

Jag har satt upp ett nytt mål för min träning vilket är att jag ska förbränna 1000 calorier/ träningpass på löparband och cykel + styrketräning utöver det. Det innebär ca 40 min på löparbandet 10km/h-2% lutning. 40 min cykel i inte allt för snabbt tempo faktiskt - det går lätt att göra på 30 min om man inte sprungit innan och varit sjuk i 2 veckor ;) Mitt mål är att fixa detta varje pass och att styrketräna utöver det och dessutom korta ner tiderna till 30 min vardera.Att berätta om sina mål är bra, då drar man sig från att bryta dom så man inte ser svag ut inför andra.

Detta var förövrigt mitt träningspass för dagen.
-Löpning 10km/h 2% 40 min
- Cykel 40 min
- 100 rygglyft med snabbvändning och exta paus i raktläge.
- 350 mag reps
- 50 armar
Bra konditions träning + lätt styrka.

Påväg till toppen

Skrivet:    ·  

Fina jag efter en galet härlig och bra träning!! Jag har inte tappat så mycket och jag är träningstokig just nu, vill bara mermermer! Men nu är jag skakig i hela kroppen och är helt trött i både huvud och kropp så det får räcka för dagen. Såhär bra träning har jag inte gjort på länge!

Jan. 21, 2013

Skrivet:    ·  

Jag är så himmla lycklig nu när träningskläderna ÄNTLIGEN åker på igen efter nästan 2 veckor i vila och förkylning! Det har seriöst varit phylist påfrestande att vara så pigg som jag varit och inte få träna , men nu är jag på g!

På min spellista

Skrivet:    ·  




Den sista låten är också en låt som.väcker minnen tillvaka till Italienarna jag träffade på EM 2012 <3

Fredag på Kolmården

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Här är lite bilder från i Fredags i Savann Öken stallet på Kolmården. Går helt klart på bästa skolan eveeer! Måste också tillägga att deras upplägg på boxar är kanon då varje djurgrupp har ca 3-4 stora boxar var. Jag tycker Kolmården är ett föredömme på så många sätt och man hittar mer och mer bra grejer ju mer man är där. Stora +Poäng till Kolmården djurpark!

Jan.20.2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Sådär ja, nu har jag äntligen efter en eftermiddags jobb fått ihop en design jag är väldigt nöjd med! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag ;D

Låtar med minnen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Idag ska vi cheka av Låtar med minnen på listan. Jag har suttit en stund och funderat på vilka som betyder något och jag har fått fram en hel hög! Är detta ett bevis på att jag har varit med med om mycket, gillar att koppla ihop låtar med verkligheten eller är jag bara allmänt känslig? Hur som helst så tänkte jag lista dessa låtar och artister som väcker minnen hos lilla mig.

- Cartoons 
- Aqua
- Markolioo
- Caramell
Alla dessa grupper och artirsters låtar spelades om och om igen på min cd-spelare när jag var barn. Jag minns att mina vänner och jag brukade dansa massor till dessa och hade "partyn" nästan varje helg då vi ladda upp med diskokulor, glittriga kläder, popcorne och en hög med cd;s från dessa musiker. Favoriterna var nog helt klar ; Mr.Cowboy (Caramell) , Doodah (Cartoons), Sommar & Sol (Markolioo), Barbie Girl (Aqua)
 
 
- Beach Boys: Surfin Safari, Do it again, Surfin USA, Fun Fun Fun.
- Jonny Cash: One piece at the time + istort sett alla hans låtar.
- I natt jag drömde
- Blowin' In The Wind
- Beattle of New Orleans - Speciellt denna
Av dessa får jag härligt glada flashbacks till mitt barndoms hem i Vretstorp - Pappa med sin gitarr och sångröst. Han brukade komma gående när som helst genom huset - sjungande och spelade glad och nöjd, Oliver och jag brukade snabbt springa ner för att lyssna och bad honom spela mer mer MER! Ibland stämde hela familjen in. Han skrev tom en egen låt om våran lilla röda golf, han uppträde med den på en raggarträff men nöjde sig utöver det att sjunga för mig och min bror. Vi hade dendär gula pärmen full med låtar och accord i som vi brukade spela och sjunga tillsammans på en hylla i köket, nu , vet vi inte vart den är..tyvärr
 
 
- The Script : Breakeven
- Hardcore Superstar : Moonshine, Split your lip, Run to your mama
- Rise against: Hero of war 
- Nomy: Your better die young ,Hold your head up high
- Off Spring: You gonna go far kid
Dessa drar mig ofrivilligt tillbaka till en väldigt deppig och mörk period av mitt liv. Dit vill jag aldrig mer så jag  undviker helst dessa.
 (Var förövrigt helt kär i grabbarna i mitten och tycker fortfarande att dom är galet snygga)
 
 
 
I Won´t let you do ; James Morrison- När mamma låg på sjukhus i våras 2012
- Piña colada boy ; Baby Alice - Estland och lettland resan 2012. Det var så himmla kul och jag hade denna låt som alarmsignal. När jag kom hem började jag nästan gråta på mornarna när låter började för jag längtade tillbaka så jag blev tvungen att byta för att inte börja dagen att gråta haha
- Au se tu pego - Denna ger mig grymmaminnen från den tid då jag träffade Bella väldigt mycket , saknar det galet mycket!

Do you really want me ; The Buzz 
- Smoke weed everyday ; Snoop Dogg
- Kobojsarna 
Ojojoj , dessa dunkades om och om igen den tiden då man hängde vid 7/11 , luktade wunderbaum och umgicks med eparaggare... No more comments.

Ursäkta!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Ursäka för att hela bloggen är rörig och allmänt ful och för att jag byter design var 5 minut. Jag har lite probem med att få det som jag vill ha och dessutom hitta en riktigt snyggdesign som beskriver min blogg ;) Men jag jobbar på det!

Dålig vana

Skrivet:    ·  

Jag, som många andra, har en tendens till att stoppa dessa äckliga fingrar i munnen och gnaga av naglarna.Trots att jag mycket väl vet att det finns mer baciller där än på en toaring + att mina fingrar ser fruktansvärt korta oh tjocka ut.. Ändå har jag inte viljan till att sluta. Jag har alltid bitit på mina naglar och jag har aldrig lidit av det. Jag kommer väl ihåg när jag började med detta - Jag var 6 år och skulle minsann vara likadan som min far..."Tack pappa för att jag idag har små köttbullar till fingar som inte är ett dugg femenina. "

Många(speciellt min mor) blir äcklade eller irriterade på detta ständiga gnag- alla utom lilla jag. Man får ofta höra "du vet att set är mer baciller ubder naglarna än på en toa ring så egentligen kan du börjar slicka på sånna likaväl" Ööh? som om jag skulle vilja göra de? Då måste jag ju gå iväg till toan varjegång jag är rastlös.

Hur knäppt det än låter så gillar jag att bita på naglarna, man har alltid något att göra om man inte har något att göra. Dessutom får man aldrig smuts under naglarna och man har så mycket bättre känsel i fingertopparna! Jag tänker inte sluta med detta i första taget inte. try once - do it forever<3

Världens lyckligaste

Skrivet:    ·  
Jag är verkligen världens lyckligaste idag. Allt börjad igår när jag somnade redan vid 8 och sov gott som ett barn fram till 5 då det var dags att gå upp och fixa iordning för en dag på Kolmården. Så himmla bra dag i stallet med kameler, jakar, antiloper, zebror,noshörningar, gnuer och skönaste personalen EVER!! Blir änyligen förfrågad att stå på öppethus ( kan dock inte - men blev u tillfrågad!:D) sen får jag veta att jag fått jobbet på Donken! Hur lyckad dag är inte detta!! En 11 om du frågar mig ! Nu ska det tjänas pengar och steka burgare $$$

Min favoritserie

Skrivet:    ·  

Jag har så svårt att bestämma mig vilken serie som är bäst - alla är bra! Jag älskar att kolla på serier och speciellt om man har boxarna så man slipper vänta mellan avsnitten. Men utav alla underbara, roliga , och knepiga så tar nog desperate housewifes första plats! Det är en sån härlig blandning mellan alla geners som är tänkbara - skulle kunna säga att det istort sett bara är sienc-ficen som inte ingår. Puss på desperate housewifes<3

Lista upp allt

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej,
Jag satte mig ner och tänke ut en såndär  lista med saker man ska blogga om varje dag och nu har jag kommit på några fyndiga saker som jag ska satsa på att skriva om några dagar framöver!
  1. Min favorit serie

  2. Dåliga vanor

  3. Låtar med minnen

  4. Det språket vill jag lära mig flytande

  5. Min lägenhet

  6. Bloggfavorit

  7. Något jag vill ha

  8. En bild på min handstil

  9. Det här älskar jag med mig själv

  10. Såhär är jag i skolan

  11. Det här får mig att gråta

  12. En person jag skulle offra allt för

  13. Det här får mig att skratta

  14. Mitt dröm yrke

  15. Dröm resan

  16. Saker jag ska göra innan jag dör

  17. Dethär gör jag aldrig om

  18. Såhär kommer jag vara som gammal

  19. Mitt favoritställe

  20. Barndomsminnen

  21. Bästa tidsfördrivet

  22. Bästa resan jag gjort

  23. Någon jag saknar

  24. Något jag saknar

  25. Listar det  jag är riktigt stolt över i livet

Jan. 17, 2013

Skrivet:    ·  
Faan!! Halsen ville inte sammarbeta på gymmet, tog det superlugnt men efter 10 min lugn löpning och 10 min lugn cykling så ville det sig inte längre. nu är jag trött har ont i huvet och har feber... jag går och lägger mig nu och skiter i Norrköping i helgen. Jag åker hem till mami.

Jan. 17, 2013

Skrivet:    ·  

Här står jag i dörröppningen som.ett fån och väntar på Luli.
Jag känner mig mycket bättre i halsen idag så ska nog ta en lättare runda på gymmet i eftermiddag! :D

Jan. 16, 2013

Skrivet:    ·  

Här sitter jag - över ambitiös- och läser om inälvsparasiter,ohyra och andra sjukdommr helt av mig själv. Satsa stort - vinn allt haha

Jan. 16, 2013

Skrivet:    ·  

Jag står här i mitt fönster med en tekopp i handen och suktar efter gymmet. Troligtvis blir det ännu en dag i vila vilket suger apfötter! jag vill träna nu!!! Jag och tålamod - njaaa..

Spådom

Skrivet:    ·  

Nu har jag spått mig själv med hjälp av boken igen och denna gång lite mer nogrant. Det känns väldigt bra inför livet alltså att det kommer bli så himmla bra som jag hade bestämt mig för. Och så fick jag bekräftat att resa och att jobba utomlands kommer vara till väldigt stor nytta för mig. Så glad tjej här nu alltså!!

Neerd

Skrivet:    ·  

Jahopp, sovmorgon i morgon, jag är inte helt frisk + att gymmet öppnar 10. Vad gör man när man är rastlös?
Idag efter skolan gick jag på intervju nr 2 på donken. ( glömt att berätta- Jag sökte jobb till Donken och blev kallad till gruppintervju i torsdags förra veckan och gick vidare till en enskild intervju som jag avklarade idag. Får svar senast Fredag om jag får jobbet eller inte. Hoppashoppashoppas!!;D
Efter de tog jag vägarna förbi bibliotelet faktiskt för att vara lite nördig och låna hem böcker om etologi och djurens sjukdommar i det vilda. Dessutom en om hur man spår i handen så nu vet jag helt plötslig allt om mitt liv och det är helt klart så bra som jag bara hoppats på!

Nu ska jag lägga mig i soffan och sova där inatt och somna till Black Hawk Down.

Sagan om ringen

Skrivet:    ·  

Hejhå, här sitter jag - ännu en dag i vila och vattenhinkar. Idag kollar jag på sagan om ringen , den har jag inte sett på typ 5 år så man får lite nostalgi hihi

Saknad

Skrivet:    ·  

Jag känner mig lite friskare idag, vill att jag ska friska fortare för satan vad jag saknar att svettas på gymmet , bli röd i ansiktet och anfådd. Känna sig helt slut i kroppen och vara sådär sugen på mat som man bara blir av riktigt bra träning och sedan vakna morgon efter morgon och känna sig tryggare och tryggare i sig själv!Underbart<3

Jan. 13, 2013

Skrivet:    ·  

Halloj,
Jag fortsätter att sova, dricka om ta Kan Jang. Nu kollar jag hur som helst på Sniw White and rhe Huntsman och dricker både te och vatten.
Jag vaknade imorse vid 8 av ett väldigt glatt samtal från Thiland som kan vara avgörande för min framtid ! :D

Bastu , Vatten & Kan Jang

Skrivet:    ·  

Nu går jag på specialkur för att hindra denna dumma sjukdom att inte bryter ut helt!

Jan. 12, 2013

Skrivet:    ·  
Såhär det ska va - en bra kompis , varsin burk B&J's och film hela natten lång tills man somnar sittandes!

Like old days

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej,
Jag har  arit på Kolmården idag i Savann öken stallet. Meningen var att vi skulle mocka en hel del men istället blev händerna fulla av att hjälpa veterinären,Superintressant! Så som ni förstår så har jga inte hunnit tagit upp mobilen fö att klicka av några bilder, kanske kan gör adet nästa vecka om jag kommer ihåg. Dagen har hur som varit kanon!
 
Nu ska jag snart ta spårvagnen in till stan för att möta Elli, vi ska käka B&J's och kolla på skräckisar hela natten - just like the old days<3
 
Börjar förövrigt längta en heldel till sommaren. Allt detta gråa och ingen snö är ingen hit.

He knows

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Jan. 09, 2013

Skrivet:    ·  

Tjosan, Vilodag idag + sovmorgon blir bara igen bra blandning i början av terminen. Nu är jag pigg, taggad och vill ösa så mer vila gör att jag inte kan sova på natten... Jag får börja planera så jag kan träna dubbel på onsdagar fram till februari - då onsdags apl börjar. (wiii!!! ^^)

Jan. 09, 2013

Skrivet:    ·  

God morgon!
Nu har jag stigot upp och ätit frukost trots att vi börjar 12 idag. Jag har haft jättesvårt att sova den senaste veckan förutom igår när jag gick upp tidigt och alla vardag kom till igen så tänkte göra sammalika idag.
Jag hade tänkt att träna nu på morgonen innan skolan men känner mig lite tjock i halsen :( buhuu
Så jag får sitta här med en varm kom te och kolla på film tills det är dags att gå vidare.

Svettas i bastun

Skrivet:    ·  

Här vankas det svett i bastun! Jag kunde inte hålla mig så sprang lite också dock bara 20 min.
Imorgon börjar jag vid 12 -15 , sällskapsdjur står på schemat. Jag fick veta att jag ska tillbring mina nästa tre fredagar på Savann Öken Kolmården, woopwoop :*

Snö

Skrivet:    ·  
Hejhå
Första dagen i skolan taggas hihi
Jag möttes av dethär när jag drog upp persienen! Skulle det inte vara vår nu?


10 OM MIG

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
- Ja , jag gillar keso och kan äta det utan något till
- Jag ääälskar pommes med brunsås, det skulle jag lätt kunna äta upp mig på om jag tillät mig själv!
- Jag gillar att ha egen tid, gärna hemma i min lägenhet , kolla på film och bara mysa för mig själv.
- Ändå är jag är nästan alltid sugen på att festa med kompisarna, speciellt de dagara jag är glad av ingen direkt anledning. 
- Jag vill jobba som bartender på min egna nattklubb någon gång i framtiden.
- Jag ska bestiga Mount everest.
- Jag funderar på att börja läsa Italienska och Swahilii - vill lära mig båda flytande.
- Om 5-10 år lever jag mobilt och reser i världen och jobbar med djur eller i barer.
- Jag tränar inte för att bli smal, jag tränar för att jag tycker det är kul och intressant att se hur kroppen och phyket utvecklas. 
- Jag är stolt över vem jag är idag. 
 

Mot gymmet!

Skrivet:    ·  


Jan. 07, 2013

Skrivet:    ·  

Haha bra där Carro! Stod inte alarmet på 8!?

Svårt att sova

Skrivet:    ·  

Jajjemän, alarmet är på för i morgon bitti! Här är tjejen som tar allvarligt på skolan och måste därför vara trött i morgon kväll.
Nej men jag har haft sjukt svårt att sova de senaste dagarna, vet inte varför. Jag är galet trött runt 18.00 men pigg som satan vid denhär tiden. Så min smarta hjärna har klurat ut att om jag går upp tidigt så borde jag bli trött i rätt tid ! :D

Lunch

Skrivet:    ·  

Äntligen lunch för lilla mig. Jag har lyckats steka lite morötter i vitlök( vitlök förebygger sjukdom - morötter gör dej bruuun <3) och kokat pasta. Hur nyttigt det är vet jag inte riktigt.. I min familj är vi väldigt tränigsglada och käkar pasta i stort sett varje dag och det är sjulk gott! Eftersom att jag lyckas hålla kroppen i trim ändå och älskar pasta - Varför skulle jag då ändra på den vanan nu? ;) Nomnom

Keep it up.

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Frukost

Skrivet:    ·  

Jag har hört att det är det röd dag idag (vet inte om det är sant), så jag vet inte om mitt gym har öppet, hoppas de, annars får jag springa ute. Det är ju trots allt nästan vår ute ! :o
Jag ser så mycket om beachbody 2013 nu, mer än vanligen vid denhär tiden på året faktiskt. Folk som räknar kalorier exakt och äter 650 om dagen osvosv. Jag förstår inte varför folk inte kan ta och föratå att med träning krävs mer energi dvs mat. Inte mindre mat och mer träning!!

Godmorgon

Skrivet:    ·  
Hejhopp!
Lördag idag vilket betyder tjejornas bastu på gymmet <3 woopwoop
Jag ska snart springa ner för att bara njuta i bastun och deras underbara dusch! Och så knaske spriga lite också .



Keso och nyårslöften

Skrivet:    ·  
What's up homiies
Jag sitter äntligen hemma i Norrköping igen i denna gång en mer möblerad lägenhet. Blev så mycket finare bara tackvare mattan !!
Innan familjen lämnade mig själv åkte vi till Willys för att fylla på skafferiet,kylen och frysen lite. Och guess what!? Jag hittade en 3kg hink med keso, Snacka om lycklig tjej! (Jag som inte trode de fanns mer än till storkök osv) Nu slipper jag äntligen domdär dyra små burkarna som tarslut direkt :D

Och sen måste jag bara säga att alla dessa rykten om att gymmet är fullt av nyårslöftens-mänkiskor såhär efter nyår är sant. Dock står dom mest och kollar på alla andra och halsar(!!) vatten ;) Men det är bra att ni tar er för att träna lite även om ni kanske slutar om en månad så är lite bättre än inget!

Flyttar

Skrivet:    ·  
Hejhå
nu sitter jag intryckt i ett framsäte med mamma och oliver påväg till Norrköping med alla grejer. Känns som att flytta på nytt!
Har lyx med datorn i knät så blir en trång och mysig resa med film ;)




Modig

Skrivet:    ·  
Ser på bästa filmen innan jag somnar för natten.


Sharon och spa

Skrivet:    ·  
Hejhå
Ligger i sängen helt slut i armarna efter dagen träning och käka sharonfrukt medan ja kollar på film.
Är så himmla sugen på att åka på spa. Får se om det blir av snart eller om jag bara kommer gå och sukta efter en härlig helkroppsmassage och floating !

Fullt upp

Skrivet:    ·  
Nuså gott dolk har vi fullt upp med slutklämmen på Olivers sponsorer år 2013!


Försvunnen

Skrivet:    ·  
Hejhej
Jag hat nyss vaknat och hamnade framför en såndär film med våldtäcktsmän och en kvinna i källarn.. usch.


2012 - 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå 
Känns så skönt att kunna säga att året 2012 är avklarat på riktigt. Mitt år har verkligen varit en berg och dalbana, för mig personligen har jag aldrig kommit ner till botten och skrapat inte ens nära därpå faktiskt. Jag har mest varit uppe bland molnen och dansat och levt som en kung! Men dalarna har varit där ändå.
 
Jag var ute igår med lite kompisar trots allt efter en trevlig och supergod middag och lite spel hemma med familjen så det blev ett nyårs firande på traditionellt sett ;)

2012
Det sämsta med året har helt klart varit allt med min mamma, det har tagit på mig men det har sina posetiva konsekvenser också. En till väldigt tråkig sak är att jag detta år förlorat en av mina absolut bästa vänner vilket också gnager mig i hjärteroten.. 

Det bästa med året har varit flytten och allt som innefattar ( nya kompisar, ny stad, ny skola, friheten att kunna göra vad jag vill hemma hos MIG) det är nog dessutom det bästa jag gjort i mitt liv! Och sen får jag inte glömma alla de faktastiska resor jag fått göra med min bror, som förövrigt är den bästa! Att äntligen få börja smaka på min dröm att resa jorden runt tack vare honom och dessutom få chansen att vara med om något så stort som han.

Allt detta, både det sämsta och det bästa, har gjort att jag blivit mer säker i mig själv och vet att allt jag ågosin kommer sikta på kommer jag klara. Jag har också blivit mer känslig och omhändertagande om min familj. Jag har lärt mig att all kärlek man får av dem inte är så självklar som man tror och att man därför måste vara rädd om den. Den vetenskapen och den känslan har jag försökt få i 3 år men inte fören iår då något så drstiskt hänt , som vissa händelser faktiskt har varit, så har jag lyckats med det. 

Jag har iår också tagit tag i träningen på riktigt och det är nog delvis det som gör att jag varit så nöjd med mig själv, eftersom att jag är nöjdare mig mig själv nu än någonsin förut så säger jag bara - 2013 , Bring it on nothing can break me down. 

 
 
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design