Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Sista Augustidagen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
GodMorgon! 
Sista Augusti dagen - sista dagen på sommaren för i år. Det ska firas med jobb från morgon till kväll tänkte jag. Har lite ångest för att jag inte tog ledig från jobbet ihelgen och följde med min släkt upp till sommarstygan en sista gång.. Fasen alltså - iland undrar jag hur jag själv tänker :( 
En sak som är helt okej är iaf att jag ska på utbildning måndag och tisdag - jag har blivit utvald till en av skolans elevambassadörer och ska få gå en marknadsföringsutbildning - as fett! Jag tror det kommer bli superbra och superkul! 
Ha en bra dag <3
 

Aug. 30, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Bilderna under får beskriva min dag - kul skolarbete på biblioteket, oxfilé lunch(oh ja världens bästa skolmat!) , träning, stan, B&J's mys och drömmer lite om sol,värme och djur ^^


Planer

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, 
Jag och Elli har pratat ett tag om att det vore superskönt att åka på en rikitg sol och bad semester! Nu börjar planerna ta lite form och det vore superhärligt att trycka på boka redan nu. I och med att båda jobbade mycket i sommar har ingen av oss fått så mycket sol som vi hade velat - så vad skulle passa bättre än att åka iväg från höst/vintermörkret om några månader och bara ligga o götta på stranden? 
 
Vi får se vad det blir av detta :D

Ensam hemma

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helloj,
Så himmla bra dag även idag - hur kul ämnen som helst, chilla efter skolan med 1.orna vilket betyder mackor,mackor och massor av MACKOR! I och med detta valde jag vila idag från träningen. Nu sitter jag hemma själv i lägenheten och ska kolla på Epic, det nya PLL avsnittet och ät glass, eftersom att elli dessutom inte är hemma ska jag passa på att gå på toa med vidöppen dörr och sjunga väldigt högt och väldigt falsk! Jo, det låter som en riktigt bra dag i mina öron.
 

Foood

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helloj,
Nu är skolan klar för dagen, jag och Elli ska och träna tillsammans på Actic. Sen när vi kommer hem väntar henmagjord glass!! :D
På bilden ser vi min lunch idag , vi har nämligen fått en ny resturang att gå till och idag bjöds det på biff med potatismos eller kycklingspett med ris - så himmla gott!!


Hur fint kan livet bli egentligen?

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Okej, hur underbar dag har jag haft idag på en skala av 1-10? Jo, 3500! Första skoldagen på Kolmården och jag är så sjuukt taggad för denna höst! Shit va roliga saker vi kommer få lära oss och jäklar va bra APL jag kommer ha på MARINE WORLD i en hel vecka! Just nu känns det så himmla fett så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Ska denna lyckliga period vara förevigt? - JA TACK!

 



4 Dagar

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hellu! Nu är det söndagskväll och jag kan med glädje tänka tillbaka på mina och mammas 3-4 dagar tillsammans! Mys mat, filmer, långa promenader, träning, godis och kolmården kan nog beskriva dessa dagar väldigt bra. Jag har saknat henne massor så det känns verkligen skönt att träffa henne och hundarna inte bara 1 eller 2 dagar.

Jag har haft den bästa födelsedagen någonsin! Sång på morgonen med goda mackor och ett hav av superfina paket - rummet är väldigt fint nu ;) - resten av dagen spenderades på kolmården - hur bäst!! Fick dessutom låna kameran av bästa Ewelina :D ( bilderna har dock försvunnit tyvärr så blir inga här). Kom hem och mlttes av fetaste, godaste godispåsen och en suupergullit lapp - har nu listat ut vem det var ifrån också. När Elli senare kom hem blev det ännu en present öppning - jag har helt klart dom finaste människor kring mig som man bara kan önska!
Jag vill tacka alla för att ni gjorde min födelsedag till den perfekta dagen! <3




Muffins och Favvofilmen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helluu! 
Trots sovmorgon och lugn lektion är jag sjukt seg och har fastnat vid köksbordet med min favvo film medan muffinsen står i ugnen. Hade planer på boxning idag, men verkar inte som att jag kommer rör mig mot det... SLutar tidigt i morgon så får springa extra långt då eller så tar jag en tur ikväll om jag känner för det. 

Här har ni iaf världens bästa film som någonsin gjorts! Det är en av väldigt få filmer som får mig att gråta och nu äntligen har jag ett exemplar i min samling. 
 

Lunch kompis

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Idag fick vi finbesök av Ewelinas 2,5 gammla kattunge vid lunchen - sötis!


20 Augusti 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Sådär ja, då var även denna dag snart över. Har myst runt med Elli på stan efter lunch i parken. Det blev lite mysfika på en riktig kvalitets-choklad fik - MUMS säger jag bara! Jag köpte min favoritfilm så nu slipper jag oroa mig för att inte kunna se den när internet laggar - bäst!

Jag har nyss sprungit , fick den där älskade och varmt välkommna ångvälts känslan. Malde på 1,6 mil helt utan ansträning :D

Imorgon väntar sovmorgon och lunch i parken (standard) och troligtvis kommer en extra liten sötnig vara med då - bilder bilder på han/hon/den/det får ni se imorgon!


20 Augusti 2013 i Bilder

Skrivet:    ·  Vardagens Guld




Aug. 19, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej,
Har haft en härlig dag med mat i parken, glada vänner, nummerjakt, en ponniiplutt och kattunge mys! 
Nu sitter ansiktsmasken på och jag äter upp Ellis glass nu när hon ändå inte är hemma och kan säga ifrån - nomnomNom!! 

Made of Gold

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon!
Första dagen till skolan idag, känns superbra! 
Jag och Evelina ska dessutom med till Ewelinas stall , Myyysigt!!
 Har hittat världens godaste müsli!!

Aug. 18, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Sköndag ohja! Somnade på soffan mellan 1- 3 och sitter nu med Evelina och kollar på Dumma mig.

(Bild 1; Popcorne just nu - Bild 2; cykeltur igår till&från hunddagiset )




Godis - Godis - Godis

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon! 
Uppe och pigg, färdigtränad och har hunnit äta frukost och klockan är 09.59! Effektuv tjej här japp. Dagen igår var ganska lång på jobbet, men fick lite off-side uppdrag så hade inte stessdag hela tiden. Fick bla gå och köpa lösgodis för 200 kr ^^ Gottigotti i personalrummet sen! 
Mötte upp Evelinorna och Elli efter att jag slutat för en tripp till ett hunddagis och rasta en hund, kvällen sen blev lite planer och mys! Och jag fick äntligen äta brändamandlar från markand igen - sååååå gott!!
Imorgon börjar skolan igen och ääääntigen ska man få in lite mer rutin - skönt! Kolmården redan på måndag nästa vecka! :D
 
 

Underbar dag!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Åh, vilken underbar dag jag har haft idag! Väldigt skön och lugnt morgon med mys i soffan med frukosten, mötte sen upp Evelina för att gå runt lite på stan innan hon gick vidare för att köa till Rix FM festivalen och jag mötte upp en vän för att se på när dom hade City Jam - fett! Snabbt mot jobbet där det har varit sjuuuuuuuukt mycket folk, åt förövrig upp en kykling-pesto sallad rekord snabbt, jag gick från omklädningsrummet till stämpelklockan (ca 30 m) samtidigt som ja bytte om till jobbuniform OCH åt upp salladen - Japp , skillad tjej här! 

När jag sedan slutade träffade jag Ewvelinorna och Elli för att kolla på fyrverkerishowen och kvällen avslutades med pommes på MAX- nomnom!
Äntligen(!!!) ligger jag på min kära soffa för att sova. Tackade även ja till förlängt pass imorgon, 11-20 blir det istället för 16-20 - joja, varför inte?
Bilder kommer imorgon om jag hinner :)
Puss på er!

15 Augusti 2013

Skrivet:    ·  Inspiration

1000 Years

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon! 
Äntligen vaknar jag till sol och blå himmel - så himmla skönt! Om det blir lite mer värme under dagen får det nog bli ett besök  vid poolen för att simma. Jag har fortfarande inte badat i en sjö/hav i år... dåligt av mig faktiskt, jag har mest tillbringat sommaren på jobbet och haft superkul där ^^
Nu ska jag äta lite äggfrukost och kolla på det nya PLL-avsnittet innan jag börjar göra något av dagen. 
 

Blixtar och dunder - Magiska under

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helluu! 
Nu ska jag snart gå mot jobbet och självklart börjar det regna nu med åska och blixtar påköpet. Det har hållt sig mulet hela dagen men inget regn, men nu så... Det är supermysigt när det regnar och åskar, då sitter man gärna med fönstret på glänt under en filt och bara lyssnar. Men nu när jag måste ut i det och har dessutom inget val och mitt paraply gott sönder känns det sådär lagom roligt faktiskt. Jag kommer troligen slå rekord tid i snbbast från Haga till Donken haha 
Jag har legat i soffan hela morgonen/förmiddagen och kollat på filmer, runt 1 tog jag mig i kragen och gick ut för att springa - nu sitter jag här och har nyss ätit pannkakor och hoppas till tusen på att regnet lugnar sig. 

Måste säga att jag saknar dethär med ett vanligt sommarlov - cykla runt på skogsvägar för att bada i sjöar här och var, studsastudsmatta, spela minigolf, ligga på stranden hela dagen, grilla på kvällarna, tälta, äta massor av mjukglass och bli omhändertagen av mamsen när man själv inte orkar. Jag trivs super med det jag gör nu det är inte de, men det vore skönt att ha en sommar som man hade när mna var liten, jag tänker mig att sommaren 2016 eller 2017 får bli en sån sommar!
 
     
                              
     
                  

Time goes on

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Några bilder från de senaste dagarna.


Veckans planering

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Skönt med lite kortare jobbpass för omväxlningens skull, detta pga Augustifesten. Vet inte riktigt vad det kan vara för skoj men en jobbkompis har lovat att visa mig dom bästa bitarna!
Det blev en löprunda idag som avbrott i mitt filmtittande + att jag tog en timme fri för att gå till biblioteket och låna två bäcker. Jag måste färska upp minnet lite på det här med biologi osv nu när skolan börjar om en vecka ( som jag förövrigt är as taggad på!). 
Nu ska jag lägga mig undertäcket och kolla på serier tills jag somnar!

Det fina med ledighet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Min dag kommer spenderas i mörkret, iklädd morgonrock med en kopp te framför massa filmer och serie avsnitt- De goda med att vara ledig <3 Jag har redan sett Trassel och näst på tur är World War Z.

Ha en bra dag snyggingar!


11 Augusti 2013

Skrivet:    ·  Inspiration
 

Film är bäst på bio

Skrivet:    ·  
Ja, jag kan inte annat än att hålla med SF;s slogan - Film ÄR bättre på bio. I alla fall om du jämnför med att kolla på swefilmer på datorn varje gång haha Nej men det är klart att man kommer in mer in filmen när man sitter nersjunken i dessa röda stolar i biomörkret med 3D glajorna på och popcornen i knät. Det är en mysfaktor som är högt över det vanliga. Ännu bättre är det att sensommaren kommer bjuda på en hög med filmer som jag tror är väldigt se värda. Det har redan kommit ut många men ännu fler kommer! 
Här är några som redan haft premiär och några som kommer att ha premiär som jag tror är sevärda till tusen! 

Elysium

Epic

HItta Doris - Premiär 2015
Känn ingen sorg

The Purge

Percy Jackson och Monster havet - premiär den 16 Augusti

The Heat

Wolrd War Z
 
The Wolverine
 
Snabba Cash livet Deluxe - Premiär den 30 Augusti

Funday - Monday to Sunday

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helluuu!!
Hemma, magen är full av choklad, Arrow är på - likaså myskläderna! Ledig i morgon och det känns så himmla bra! Kvällen kommer troligen fortsätta likadant som den ser ut nu, tänkte springa men ångrade mig och åt upp en Marabou istället haha
Jag har ju hela dagen på mig imorgon att träna ^^

 

Mot Texas

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hellu,
Jag mötte Elli i dörren på väg ut när jag skulle springa och hon hängde med - Skönt med lite träningssällskap ibland! Det började spöregna och supermysigt åskväder så var dyblöta när vi väl kom hem.
Meen en dusch och en träff med hårtorken senare är jag färdig för Texas. Nu väntar jag bara på Elli som fortfarande går runt i handduk ;)




I Hope You Feel Beautiful Today

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Helludär finis! 
Slut på jobb för idag och imorgon börar jag inte fören kl 10 - SOVMORGON!! <3 Dagen har varit fet och vi har haft superkul trots tidig morgon ;)
Nu ska jag ut och springa för att sen möta upp Elli och Ewelina för lite kvällskäk på Texas - NomnomNOM! 
Ha de bäst snygging
 

Green Bushes

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Jag fortsätter även denna kväll med lite res- och framtidsplaner. Det är helt klart den bästa sysselsättningen på kvällar och nätter. Även om det blir ännu en tidigt kväll finns det alltid lite tid över för sådanthär roligt. Hoppas ni gillar den nya designen förövrigt. Jag saknar det färgglada lite grann men är fortfarande mycket nöjd!
 
 

Sötsug

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Hellu Sötnöt! 
Är det bara jag eller är den 9 Augusti en söt-ätar-dag? Huhu jag är iaf hur sugen som helst på allt som har socker i sig , gärna något fint bakverk som är lika gott för ögat som för smaklökarna! Jag gör ett desperat försök att minska detta sötsug genom att kolla på bilder av cupcakes,tårtor, glass, kakor , nutella och alla möjliga verk! Och gissa vad - det hjälper! 
Dessutom måste jag få lite inspiration till när jag ska bjuda släkten på min födelsedag, något extra fint ska serveras vid födelsedagar!

 

Bio

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu väntat The Wolverine på bio , det bästa är att jag får gå gratiiis ;D



Learn to fly

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Hellu Sötnos! 
Min andra lediga dag<3 Har planer på att gå på bio - Wolverine får det nog bli, såg att jag hade tjänat ihop poäng på mitt bioklubbkort så jag kan få en biobiljett gratis - woopwoop!
Kan berätta att jag var i matkoma hela kvällen igår efter pizzan jag åt vid 2-3.Jag var fortfarande jättemätt kl 9 på kvällen haha ^^ 

Satt igår och kollade lite resplaner, med tiden kommer klarhet i vad man vill - sova på saker är faktiskt riktigt bra!
 

Everything...

Skrivet:    ·  Inspiration
...I´ve ever dreamed of, is just one step away
 

PIZZA

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Äntligen har jag köpt den där pizzan jag längtat efter i flera månader! Och den smakade bättre än jag väntat mig haha
Jag har städat lägenheten och tvättat - inget måste utan kände bara för det - käkat pizza och kollatpå allt för många serie avsnitt

Jag ska kanske gå och köpa fiskar senare, får se om det blir av eller om jag bara ska tänka på det ett tag till. Puss på lediga dagar !!




Ledig

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu har jag tagit av mig jobbuniformen och är påväg hem, det ska bli så SJUUKT skönt att ha sovmorgon och inte göra någonting i två dagar nu! Är vämdigt trött och de sista 3 timmarna idag var väldigt sega och utdragna. Nu ska jag hem, äta glass och kolla på Arrow. Känns så härligt nu när man verkligen uppskattar ledigheten efter att ha jobbat som en giraff!!


Sovmorgon!

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
God Morgon finisar!
Jag vaknade nyss, sovmornar är bland det bästa som finns hörre ni! Speciellt när man jobbat massor och gått upp tidigt tidigt flera dagar i rad. Det är sista dagen innan mina två lediga dagar idag, känns så himmla skönt! Såg på vädret att det dock ska regna både onsdag och torsdag - suck.. Men då kan jag med gott samvete sitta inne och kolla på Disneyfilmer hela dagen och beställa hem pizza från Onlinepizza - MUMS!
Fick även veta igår att vi kommer tillbringa varje måndag på Kolmården start den 26/8 - jag kan ärligt säga att jag verkligen längtar tillbaka till skolan och har gjort det ända sen skolavslutningen faktiskt! haha det är inte många som kan säga så ;D
 
 
 
 

Oops!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Huhu Hellu Goodingar!!
Mår allmänt bra och är lycklig av inga speciella anledningar - UNDERBART!

Tänkte springa efter jobbet idag och var as taggad med det slutade med attjag satte mig under täcket och kollade på någr avsnitt av Arrow och här sitter jag än. Vanligtvis skulle kag gått ut för att springa nu men kl står på 5 i morgon bitti så jag behöver komma i säng så fort som möjligt. Slutar halv 3 i morgon så hinner både njuta av solen och träna ;D Best of both worlds* stavning haha



Dansa min docka

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 

Arrow

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Blåbär och mannakvick blir kvällsmaten. Brukar inte vilja äta efter kl 8 men gick in på ica för att köpa bröd och hittade färska blåbär som inte var allt för dyra - jag kunde inte stå emot helt enkelt!

Jag räknar ner inför min lediga dag , ska bli skönt att ta två dagar o bara vara! Fick vara i köket hela dagen idag och det går inte riktigt så bra som jag vill att det ska - Men det är bara att kämpa på så lär jag mig detdär rikitgt bra snart. Har dessutom skaffat mig ännu en brännskada till min samlig under dagens pass...

Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på åskan medan jag kollar på serien Arrow - Myysiiigt!


Frukost

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon kära läsare!
Hoppas ni har sovit bra inatt och vaknar upp pigga och glada huhu

Jag har sovit som en bebis på soffan, nu äter jag en ordentlig frukost med te, juice, flingor o fil + mackor. Idag är det jobb 11.45-20 som gäller vilket betyder 2 mål mat ( :/ ) så bäst att ladda från början!

Ha en bra dag sötisar<3


Jag ska måla hela världen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Klockan är 8 och det är fortfarande över 20 grader - helt underbart! Svettig löprunda kan jag lova i och med att jag alltid har långbyxor när jag springer.

Nu är jag nyduachad och påväg mot filmstaden för att se på bio som jag skrev innan. Sovmorgon i morgon också - bhuyaa!!

Making friends

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helluu,
Jag <3 min soffa!!

Som de lesta andra dagar, kommer jag hem från jobbet fortfarande pigg, sätter mig i soffan och somanar direkt... Jag vaknade alldeles nyss och ska snart ut och springa. 
Satt en stund efter jobbet och med Alicia och Yerko,kom fram till att der var fredag och påväg hem blev det bestämt att vi ska på bio ikväll. Nya Monsters Inc filmen huhu Kommwe bli fett :D
 

You light up my world

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Ojojoj!! Vad sägs om dethär vädret!? Även jag som jobbar hinner ta min filt och bikini för att steka innan det är kväll igen :D


1 Augusti 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Ja ni, kära läsare, som rubriken lyder 1 Augusti 2013. Det är ganska svårt att inse att sommaren börjar lida mot sitt slut och om bara 19 dagar ligger jag såhär dags i sängen efter första skoldagen. Juni och Juli har swichas förbi och man undrar var alla dagar tagit vägen. Men, vi ska inte gråta ännu, 1 Augusti må vara 1 Augusti men det är inte mer än så! Dagen bjöd på strålande sol och 22 grader, även om jag har jobbat så kan jag alltid tänka mig hur skönt alla haft det i solen! Jag han även njuta lite jag också när jag sprang mina 16 km efter jobbet - så himmla härligt! 

Jag hinner inte lägga ner så mycket tid på bloggen och skriva så vettiga saker just nu, jag ar så fullt upp med jobbet varje dag hoppas ni förstår. Det börjar kännas lite i knäna att man står och går hela dagarna men kämpa kämpa lediga dagen börjar närma sig ( onsdag den 7)! 
Nu är det verklige dagns för lilla mig att sova, klockan står på 5 i morgon bitti. Inatt sover jag på soffan bara för att ^^
 
 
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design