Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Den bästa dagen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Idag har jag haft det så himmla superbra!!! Kolmården lektionen har varit så sjuktbra och intressanta så jag är helt extas. Dessutom har jag fått så GAAAALET asbra nyheter - naj asså jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen när jag tänker på det, jag vill bara hoppa, dansa, skrika, skratta och gråta av glädje!

Jag har dessutom avslutat denna super dag med att åka och kolla på 3 hästar som jag kanske ska bli medryttare på. Det blir ett återbesök på Onsdag och så ska vi bestämma oss då - AS FETT!!














Att leka Zoolärare

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejsan! Dagen har varit så himmla bra, jag & Kalle har fått chansen att spendera dagen på Zoo-skolan på Kolmården för att prata om de djuren som finns där och göra lite reklam för skolan. Vi fick hålla i Ormvisningar för barnen osv och det har varit överförväntan roligt och jag skulle mer än gärna göra det igen!




SammaLikadan!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu sitter jag här i Donkens personal rum och äter standard maten - Makaroner och köttfärsås som jag lagade på morgonen kl halv 6 innan jag gick till jobbet.
Jag måste nog erkänna att jag är en sån där vane människa fast att jag gärna vill kunna säga att jag gör lite som jag vill. Ändå så sitter jag här - precis som alla andra helger, har samma frisyr , samma arbetsuniform, likadan mat och samma parfym... Något måste ske Carro - skärpning!


Pigg som en nötkärna

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helluu,
Pigga och glada!?  Jag är iaf inte det. Glad - ja men Pigg - njaaa.. Jag hade gärna bytt med någon som fortfarande ligger och snyssar i kudde några timmar till. Hur som är det snart mot jobbet för att servera frukoooost - Dagens viktigaste mål ;) Själv äter jag alltid frukost, jag älskar att äta på morgonen efter att ha varit utan mat hela kvällen - NOMSINOMSI!!
- En del av min frukost idag! 

Work for it

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon! 
Jag ska när som byta ut morgorocken mot utekläder och förberade mig för en superdag på ett hunddagis i närheten. Vi har kommit till delen av kursen som hadlar om Etologi, så idag är det etologistudie på G! Även om jag verkligen är taggad så känns det inte så himmla lockande att gå till skolan och sedan direkt på jobbet. Dessutom börjar jag 7 i morgon bitti, vilket betyder att klockan kommer stå på 5... Aja - cash is king!
Såhär skulle jag vlja spendera min helg. 

Höstens alla färger

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Idag har det varit en riktig såndr hrlig höstdag. Det har varit kyligt hela dagen, parken var klädd i frost på morgonen, solen har skinit och löven börjar få dessa undebara höstfärger. Nu är det dags att börja med dessa mysiga hemma kvällar där man tänt lju överallt, myst in sig i en varm film, dricker varmchoklad, Chai latte eller te och bara myser - läser e bok eller kollar på film. Här är en lista på varför just hösten är så himmla awsome!
 

Dansa för mig

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Ååh - Lycklig flicka som nyss avslutat första dansen! Nu i väntan på nästa sitter vi o fyller på med lite gotti ^^




Häst Tjej

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Åh vad jag längtar efter att rida igen, att mocka, pyssla och borsta. Det var väldigt länge sedan jag slutade med hästar - hela 1.5-2 år sedan nu! Det är sjukt vad tiden går fort. Nu på måndags ska jag äntigen få tillbaka häst lukten i kläderna och jag hoppas att det kan fortsätta ca 2 dagar i veckan, jag ska nämligen iväg oh provrida en ev medryttarhäst - HUR FETT!!! :D
 
 

Walt Disney

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Det blev några Disney filmer inhandlat idag. Så kvällen är redan bokad - Super!


Tacos

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej,
Kvällen igår var supermysig med tacos, massa prat, spel och asgarv. Helt klart en väldigt lyckad kväll!


God Morgon Finisar

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Solen skiner, det är Onsdasg och jag har ledigt! Som ni ser har jag gjort lite ändrigar på designen , jag är väldigt nöjd.
Idag ska jag bara ta det lugnt, jag ska snart ut och springa i det fina vädret sedan ska jag möta upp tjejorna vid en av skolans resturanger som bjuder på kebabtallrik och pommes idag huhu - gotteligott! 
Kvällen igår var super mysig bild kommer. Men såhär kul som ni ser på bilderna under hade jag efter att dom gått....
 
 

That look in your eyes

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallojsan! 
Är ni lika lyckliga som jag är? Jag mår toppen bra, det har varit en så himmla bra dag på kolmården idag men så himmla bra och intressant föreläsning, träningen gick super, kollar på Pretty Woman och käkar mackor för fulla muggar, ska ut i skogen på en mysdag med klassen i morgon och dessutom ladda upp med en mysig tacokväll med fina tjejor inför en ledig onsdag! Hur bra låter inte detta alltså :D 
 

Dansa min docka

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Efter ett lite segt Femenine Vibe pass och iväntan på ett Gettho Stiletto pass myser vi på Espresso House med ChiLatte och Manhattan Brownie! Mums!!


Kunskap är makt

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejsan Hoppsan! 
Nu är mys byxirna på, det är dags för en helkväll framför datorn med ett skolarbete - det låter nästan som att jag är taggad - men ja de kan man säga att jag är också. Jag får ju skriva om det jag gillar bäst - DJUR! 
Nu har jag dessutom fått okej från alla parter (skola,jobb)  att jag får vara ledig så jag kan åka med min bror till EM finalen i Portugal i mitten av Oktober. Längtar redan!
 
 
 

Färga håret

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Godkväll,

Kvälle har spenderats med Elli och hårfärger högt och lågt! Nu är vi klara båda två. Min färg bara rann ur så syns typ ingen skillnad - KUUL! Menmen, de är ju bra att håret är så silkit att inte ens färg fastnar - snacka om lent hår *host*.


Secret plans are the most exciting ones

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj, Nu är denna dag slut och jag ska snart krypa ner i min sköna säng med en film att somna till. Jag har haft ledigt från skolan och jobbet idag men har ändå spenderat dagen på biblioteket med läxor och annan läsning. Efter många timmars stillasittande vandrade jag mot frisören och fick håret trimmat - ny klippt hår i mitt hjärta!<3 
Nu när Idol är slut och vi har fördrivit lite mer tid visd datorerna är kvällen här, som ni ser har jag bytt design tillen höstig en. Orkar inte göra alla finjusteringar ikväll så får ta dom någon annan dag. 
Imorgon satsar jag på träning, förkylningen är borta och i morgon har jag vilat tillräckligt säger kroppen( och knoppen). 
Puss och God Natt på er!

Hösten kommer med inspiration och känslan av framgång

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Hejsan, jag har haft ide torka  de senaste dagarna och har dessutom haft fullt upp med jobb, plugg och lite annat kuligt. Hela helgen har hur som spenderats på jobbet med alla glada Donkenmedarbetare! I morgon är vi lediga från skolan så ska passa på att ta igen allt skolarbete jag skjutit på några dagar för länge. Förkylnngen börjar gå mot sitt slut, dock kommer jag nog inte vara tillräckligt frisk för träning i morgon som jag hoppade på, menmen några dagar vila till kan ge mig extra sug efter träning ;) Jag har levt på glass, ballerina kladdkaka och maraboue hela veckan - det har varit fett gott!! 
Nu är dessutom hösten här, det känns på temperaturen och vädret isig. Det blåser sådär höst mysigt och det ligger ett mysigt täcke över Norrköping, dags att köpa årets höst jacka :D
 
 
 

Lyckan kommer - Lyckan går

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej, Nu är det en väldigt sorgsen Carro som tar Fredag, slut på veckan= slut på Världens bästa APL... Men personalen på Marine World har inte sett det sista av mig än, jag ska tillbaka och den gången på heltid!



Delfinariet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hellu, Lyckligaste tjejen i världen har APL denna vecka på delfinariet i kolmården. 2 dagar har gått och jag är fast! Vill aldrig därifrån! Fick klappa dom idag - helt underbart!






Födelsedag igen!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag har haft en superbra dag med släkten, supergod mat, tårta och en hel massa presenter! Nu ska jag krypa ner i sängen , kl imorgon står på 04.45 - då är det äntligen dags att åka iväg på tävling med bror igen! 

God Natt! 
 

Sep. 06, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej,
Jag sitter i skolan och känner att nu är det dags att sluta... Jag har sjukhemlängtan och smart som jag ät bokar jag ett sent tåg - hur tänker man ibland? :'( Jag hinner iaf äta, träna, packa, städa och sova innan tåget går men den som väntar på något gott! Ikväll böir set kräfor, ostbågar och marabou med famoljen och på lördag gödelsedags firande! Askul!!! :D

Bilder från igår då vi åt på espresso house. Vi dansade äve femenine vibe och gettho stiletto så nu börjar jag dansa ! :D


Bra dagar

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Här kommer lite fler bilder fån utblidningen. 
 
 
 

Underbara dagar med Elevambassadörer

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhopp!
Nu är jag hemma och hel trött efter två dagars läger med elevambasadörer från några realgymnasier i Sverige. Vi har haft superkul och jag gissar att alla önskat att det varat några dagar till. Vi fick bo på ett mysigt vandrarhem i skogen och fick lära oss massor bra daker om hur man ska föra tankarna när man ska marknadsföra, hur man presenterar osvosv. Vi har blivit väl gödda med supergod mat 5gr/dag + godis och massa annat gott till kvällen.

Alla jag mött har varit väldigt kontaktsökande , glada och öppna - jag hoppas verkligen att vi kommer ses fler gånger!

På bilden: iskallt nattdopp , Frukost ,utsikten över vattnet på kvällen,det bjöds på glass från kiosken innan hemfärd, vår lilla stuga.


Only Girl in the World

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhopp!
Jag är påväg mot jobbet nu - 9 -19 är det som gäller. Det som slog mig i morse när jag gick ut var: shit va kallt det är! Det blåser - det är mulet och knappast över 15 grader ( om ens de). September vrålstartar med höstväder direkt.
Det är dessuton inget folk ute , känns hel dött ^^


Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design