Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Dec. 31, 2012

Skrivet:    ·  
Hellu
Jag går ner mig i källaren och tränar lite innan nyårsfirandet drar igång. Vilket förövrigt kommer bli lugnt hemma med mamma ^^



Nyttigt eller inte

Skrivet:    ·  
Hej
Här har ni den bloggglada tjejen haha jag har väl kanske inte skött bloggen kanon över jul menmen.
Nu är det dags att ta tag i tränibgen igen efter jul och innan nyår. Därför kör jag troligen på dubbel pass idag. Har tränat i gymmet i källarn idag , käkar.lite lunch nu. Och ska ut senare med längdskidorna.



Julhelgen

Skrivet:    ·  
Hejhå :)
Jag har haft en kanonjul! God mat , urmysig stämning och såklart galet kul julklappar ;)










Jullov,Marsipan gubbar och Sunesjul

Skrivet:    ·  
Hejåh
Nu är äntligen Fredagen avklarad ich jag har nu officiellt jullov! Dessutom är det bara 2.5 dag kvar till Julafton! Så himmla lyckligt!

Dagen bjöd på att bygga marsipan gubbar och kolla på sunes jul<3

Min söta gubbe ;)

Alla mina figurer jag gjorde :)



Nomnom

Skrivet:    ·  
Hejhå
Snart jullov, avslutning i morgon! Och jag tänker njuta för hela slanten och därför äta haha jag är , som ni kanske vet , en stor matfantast! så idag tänker jag äta bröd och slappa i soffan. Träning idag då? Senare... om jag orkar.


En evighet

Skrivet:    ·  
Hejhå
Jag har redan börjat tycka att denna vecka går segt - efter en dag! Kan bara tänka mig vilken lång vecka detta kommer bli.
Har hur som helst hunnit kolla på film och träna lite så nu väntar jag på att duschen ska bli ledig där smutsiga Kalle står i 40 min ;) huhu
Sen blir det mys i soffan framför film som alla andra kvällar. Men denna kväll ska jag äta korv med bröd - 100 år sedan och bland det absolut godaste som finns dessutom!



Sista veckan

Skrivet:    ·  
Hejhå
Pankakor blev kvällens mat efter en stund på gymmet. Jag ligger här i soffan och kollar på Narnia. Det blir sista Söndagen här på länge. Kan man tänka sig att nästa söndag kommer man spänt gå till sängs och ha svårt att sova bara för att dagendär på är den bästa på hela året - Julafton <3
Då är det äntligen dags för julbord, släkten och den himmelskt mysiga stämningen!


Bumbibjörnarna

Skrivet:    ·  
Hejsanhojsan
Helgrn med Sandra är kanon! Har myst runt och handlat julklappar, slagit in dom och kollat på film oh käkat godis, ändå har jag hunnit träna bra i morse också!
Nu ska vi käka hemgjord pizza och kolla på 5 h bumbibjörnar :D


Dagens lunch , Creame cheese beagle och stor chilatte <3

Favorit i repris

Skrivet:    ·  
Hejjå
Idag har vi haft lucoafirande på skolan. Lärarna bjöd på ett lagom kort och lagom falskt luciatåg. Vi har ätit revbenspjäll, lussebullar och druckit glögg. Vi har dessutom gjort en favvo i repris - 9/11 a la pepparkakshus. Vi vann inte...

Alla har vi våra knep på hur man tar bort delar som inte ska vara med.. ;)

Resultatet.


I dom sista minuterna lyckades sockrbitar och limpistol fixa en arbetskada.

Mami kommer med kyla,piller och julgran

Skrivet:    ·  
Hejhåå
Nu sitter mami och jag uppmyata i soffan i filtar med varmchoklad och kollar på Mulan. Vi har klätt min gran så nu står den där så fint <3



Etologiprovet idag kändes bra så känns bra nu i efterhand. När jag skrivit klart gick jag till Täppan och köpte med en fetaost sallad för att sedan gå och möta upp Mami på rese. Påväg hem svängde vi in på en gulligt mysigt Cafee och köpte varsin morotskaka som var den godaste jag någonsin ätit!



Droping the bomb

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå
Har en kul sak at berätta. Jag och Elli har skojjat om sen vi började att vi kanske skulle ta och flytta ihop och slänga ut Kalle osv, nu har detta blivit verklighet! Inte så kul för Kalle såklart men både jag och Elli är galet taggade på detta. Kalle flyttar ut och Elli flyttar in - man måste ju någon gån ha bott tillsammans med en galetbra kompis eller hur? Vi har våra planer och jag är sjukttaggad på att genomföra varenda en!
Jag och denna snygging ska bli roomiies! :D

Plugg och Nudlar - Va det någon som sa student?

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej hallådär 
Idag är det höginsensiv plugging hela dagen och veckan ut, så ingen tid för mer avancerad matlagning än snabbnudlar här inte.Skolan slänger på massa nu såhär i slutet innan jullov och grejer. Har det stora Etologiprovet i morgon som vi har pluggat till hela terminen ändå sitter inte allt hundra, det är galet mycket att hålla koll på. Som tur är så känner mig ändå ganska lugn- det ska framför allt bli skönt att få detta klart och visa vad jag har snappat upp under terminen. 
Jag lider inte precis av allt detta skolarbete, jag menar det är ju ändå pågrund av allt detta som jag bor här. Det som är negativt är att jag inte hinner träna så bra som jag önskar. Ska försöka springa ner en snabbis till gymmet om en stund och springa 30 minuter iaf. Det är ju bättre än ingenting. Sen blir det att kötta på och plugga på massa igen. 
 
Vill också säga att jag aldrig varit med om en termin som gått snabbare än vad denna har gjort! Det känns som att vi började för 2 veckor sen. Helt  glaet vad tiden flugit iväg. Det är väl ändå ett bevis på att det har arit kul, så jag bara frukar att nästa termin ska va slut på 1 vecka och alla dessa tre år på några dagar haha 
Jag har valt helt rätt gymnasieutbildning på helt rätt skola.Trivs som en gud på molnen här!

Choko koko

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhoj
Tidig hemgåg idag , skönt. Vet dock inte om det blir någon träning idag eller om det blir en hel dag i mysbyxor framför desperates housewifes med varmchoklad. Låter rätt gött !
Följde iaf med två kompisar och handlade och lyckades hitta något söt gott som var billigt så jag inte kunde stå emot.. haha

Längskidor

Skrivet:    ·  
Helloj
Jag sitter nu på tåget helt trött i huvet och benen. Har nämligen hakat på bruur min på ett längdskids pass i "mördarbackespåret"... Jag som trode jag hade kondition..
Lyckades kämpa mig runt i djupsnön( då det inte gjorts något spår där ännu) varv på varv i 2 timmar, så får väl känna mig hyfsat nöjd trots att bröschan fick vända massa gånger och möta mig för att hålla samma tempo som jag hahah Men pass på, en vacker dag tar jag dej brur ;D


Sladda-slira

Skrivet:    ·  
Hejhej
Är ute och sladdar med bruur i solskenet <3 , eller slirar som vissa knasbollar kallar det .


Vinnare

Skrivet:    ·  
Hejhå
Vi vann Pepparkakhustävlingen, finaste huset ever ! Allt kracha så de fick bli worldtrade center..





fick äta världens godaste "macka" när tävlingen va klar ;)


oo så va priset varsin biobiljett !

Jag och knuttarna

Skrivet:    ·  
Hejhå
Äntligen har denna lyckliga tjej fått sin vinter och köpt sitt gymkort för att träna inne ett halvår. Jag valde det närmaste gymmet vilket ligger tvärs övergatan - Score! Dock är det tyngdlyftnings gym så det är jag och knuttarna haha Jag har iaf löparbandet, crosstrainern och cykeln för mig själv ;)


Snö<3

Skrivet:    ·  
Gomorron!
Jag verkligen äälskar vimtern! ja menar hur mysit är.det inte när det ser ut såhär utanför fönstret?


Snabb nudlar och grönt te

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej
Har kommit hem från ett nytt gym jag testat. Funderar på ett gymkort över vintern, har blivit lite chicken över att springa i kylan... tönt..Jag väntar ivrigt på mer snö så jag kna kötta med längdskidorna! Det är så himmla kul och riktigt bra träning har jag hört , höhö
Min kvällsmat - snabbnudlar , ägg makcka och grönt te 
Och juste btw så har jag laggt ner vadet om magrutor pga olika anledningar.

Vinter<3

Skrivet:    ·  
Hej
Jag sitter på ett 30 minuter försenat tåg hemmåt.. Har knutit skorna hårt och är beredd på att springa till nästa tåg som avgår samtidigt som vi kommer fram till katrineholm.
Helgen hemma har varit bra, mycket julbak och mys. Vi pkte och handlade lite grejer idag oxå, jag snabbnudlar och Bruur en multitränigs maskin..





Julbak!

Skrivet:    ·  
Nuså , nu är mamma och jag på g med julbak huhu


Nedräkningen börjar

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej!
Nu börjar nedräkningen inför det bästa på året. Julafton! Hur mysigt är det inte med alla förberedelser - julpynt, julbak,julklappar, planera mat, lyssna på julsånger, kolla på julkalenderna varje morgon och massa annat. Jag älskart, helt underbart!
Vintern i sig är mysig med frost och snö ute , längdskidor och mysiga hemma kvällar med glögg och familj/vänner.
Lucia och all belysning som dekorerar hus och trädgårdar <3

 

1 December

Skrivet:    ·  
Hejhå
Ja!!! 1 December hat börjat ! :D Mycket tidig men rolig kväll, dags för att sängen nu.


Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design