Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Kladdkaka

Skrivet:    ·  
Hojhoj,
Elli och jag tänkte kompensera upp träningen igår så vi bakar en kladdkaka som vi räknar.med ska vara slut senare !


Crossroads

Skrivet:    ·  
Helloj,
Nu så äre mys i soffan ännu en gång . Fast nu med nötter istället för B&Jn som står och leskar mig varjegång jag öppnar frysen.
Är väldigt trött så vill gå och sova, funderar på o somna skönt på soffan, vore as najs<3


Dagens träning

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hohoho,
Nu är jag äntligen tillbaka från 4 timmar på gymmet. Superbra pass detta alltså, Kanon verkligen. Dock kunde ja ha tränat lite mer mage, men tänkte gör de hemma lite senare efter jag ätit och de hunnit sjunkaundan osvosv.
Det är hur som helst superskönt o lägga sig ner o kolla på Desperate Housewifes nu när kroppen är trött och inte nog med det , popatisgratängen står i ungen , nomnom
Det som blev av idag då är:
Cykling- 1h 
Powerwalk i 7%lutnng-50 min ( Hoppas på skaplig träningverk i rumpan i morron!!)
Löpning i 3-5%lutning - 40min 
Resten av tiden har jag inte superkoll på hurlänge osv, men då träna vi lite styrka och simmade. 
As najs o avsluta med bastu! Självklart åt vi lite banan , macka o annanfrukt under tiden. Och drack massa vatten! ;D 

Laddar för svett

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhuu,
Nu laddas de med rejäl frukost inför denna träningsdag som jag hoppas kommer bli så asbra som jag räknar med. Timmar av svett först på gymmet, gruppträning, simmning och räknar med att avsluta i bastun. Ska klämma in lite bananer här o var oxå hihi annars kommer träningen inte ta lika bra efersom att det blir så länge.
- Nyvaken taggad tjej!
 

Kolmården

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej,
Idag har varit en riktigt bra dag! Läs mer och se biler om vårat besök på kolmården akom kulisserna på Ewelinas blogg. Klicka här sen efter att läst mitt inlägg okeej!? haha 
Ne men jag har inte mer att säga än att dagen va jättebra och jag har frågat typ 1000 frågor om både djur, reningsverk, maskiner och allt du kan tänka dej.
När jag kom hem störta jag ner i soffan och somna, vaknade för en stund sen så nu blir det att träna mage innan jag går igång på boken jag vi ska läsa på Engelska. 
 
Imorgon ska jag och Elli ta våran gratisgång på Centralbadet och träna arslet av oss bara för att de är gratis ;D
 
 

Softshell jacka, hur svårt kan de va?

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå,
Har sprungit runt i panik hela kvällen i affärer för att hitta en softshell jacka till i morgon då vi ska ut till Kolmården på APL. Men finns det ? Naj, varenda jäkla butik har slut. Helt troligt! Ingen sportbutik, vanlig klädbutik, inte ens en friluftslivsbutik hade en helt vanlig softshelljackor.. Som tur är hade Ellinor en regnajacka extra jag nu ska få låna , men hur knäppt ät det inte egentligen att "dom är slut". 
Jag är lite dålig i att planera så har inte med mig något bra att ha på mig ute i naturen, allt ligger hemma i lilla Askersund och jag har verkligen inte planer på att åka hem ihelgen.

Banan och Mjölk

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Tjo,
Nu har jag tränat "kom-igång-träning". De märks så väl att man har varit sjuk och tappat kondition, buhuu
Men de är bara o köra på o bygga upp den igen! Jag är stolt över mig själv idag att jag kämpade på i backarna om och om igen trots regnet och flåset på max. Men de är såå värt att kämpa på eftersom att man känner sig så stark. Och sen  ofc är ju bananen och glaset med mjölk sjukt gott efteråt! Det är nämligen min naturliga "protein drink". Känns ju galet bra att vara minst lika starka som de som går på protein drinkar och jag på banan och mjölk. Bevis på att det inte behöver läggas så mycket pengar eller onaturliga saker för att må bra.

- Nomnom
 

Vinn över regnet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhallå,
Nu regnar det i Norrköping igen, det verkar vara standard här. Men jag tänkte trotsa väder och träna lite backintervaller i regnet, jag känner mig trots allt mycket bättre. Dock inte B&J´s laddning innan idag haha 
En gång aldrig igen! 
Det är sånnahär dagar man måste övervinna huvudet och tvinga sig själv ut. För hur mycket bättre låter det inte att sitta under en varm filt, kolla på Desperate Housewifes och dricka te eller varm choklad än att gå ut i regnet och bli svettig,anfådd och käpa arslet av sig? Jag skulle gärna välja alternativ 1, men jag är en bestämd flicka som är fullt medveten om att magrutor inte kommer av sig självt!

Jagad av en björn! eller...

Skrivet:    ·  
Hej,
Aoch asså... Inte ok att äta massa B&J's innan man tränar! Ja kunde inte hålla mig utan att springa lite till på Torsdag så tog en jättelugn sväng i spåret, men shit va ont i magen ja fick. Efter en stund fick jag för mig att jag blev jagad av en björn eller något , de lät precis så , men kom snabbt fram till att det var min mage...


Ben & Jerry´s

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloo,
Guess what!? Hemköp i Norrköping är kungar ibland! Dom har ett finfint erbjudande att om man klickar på en länk på facebook så får man 2 B&J´s för 50kr . Så nu har tjejen som tagar magrutor varit iväg o köpt 1L glass hon ska ha för sig själv haha. Ett paket är redan slut , oopsii 
Men ni som är B&J´s fan vet hur så svårt de är att ställa ifrån sig burken när man väl börjat! Och dessutom så måste man ha fett på kroppen för att få muskler så ja täntke att ja kan lägga på mig lite innan jag börjar , hihi
 

Snorbubblor och magrutor

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj,
Ookej , ännu en dag som snorfia i Norrköping, jag har visserligen inte gått runt och blåst snorbubblor med näsan som många andra dagar men jag är inte frisk. Och friskare lär jag inte bli av att de var boxning på idrotten så jag körde på,  och btw , omfg vad jag saknar den tiden mina händer lukta svettiga boxningshandskar hela dagarna! 
Så ikväll har jag druckit massa vatten och ska snart sova så kanske chansen ökar att bli frisk. Hope so
Jag har faktiskt fuskat lite gott folk, och tränat mage de senaste kvällarna.. De är fu mig, ja skulle vila nu tills jag blir frisk. Meeen Ola, jag har faktisk press på mig här! Har ett vadslag om att jag visst kan få magrutor innan jul. Och kort sagt, jag ska klara det så jag kan bevisa för de feta folket som tvivlar på mig att jag också kan om jag vill! 

Lycka till Bror!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Go Morron,
Idag och 6 dagar framöver kommer det vara en liten nervös Carro. Idag 7.45 startar lag-VM i Tyskland för Enduro , Six-days 212. Och min kära broder är med och representerar Sverige i junior landslaget. Stoltare syster  finns inte! :')
Tyvärr, bajskorv och massa fula ord, jag kunde inte åka med som jag hade taggat för ända sen vi fick beskedet i sommras. Eftersom att min skola var så seg med att få våra APL skor så vi ska få åka på APL osv denna vecka istället för förra som var tanken. Så hade jag varit borta hade jag missat för myclet. 
 
Hur som helst, MIN BROR ÄR EN AV SVERIGEST 4 UTVALDA REPRESENTANT FÖR LAG VM I ENDURO 2012 - Fan va fränt!
 
Här får ni några bilder jag tagit på honom på EM i Estland och Lettland i sommars. Det var även då vi fick veta att han skulle få vara med på Sixdays i år.
 
Så med dethär inlägget vill jag hälsa in käöra bror så mycket lyckatill som det bara går! För mig är du kung bror<3

Student middag och blodiga hälar

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhoj,
Äntligen har denna långatråkiga dag börjat gå mot kväll.. Det krävdes att sova bort någon timme mitt idagen för att få den att gå, men ändå är jag trött nu. 

Som jag skrev tidigare så gick jag ut o gick en sväng, jag gjorde det dåliga valet av mina nya, ickeingådda skor.. 
Nej det är inte skinn, det är dessa dumma skavsårsplåster som påstås vara så bra.. Här har vi bevis på dess kvalitet!
Så nu får jag ha stumpor på halva foten för att trådar inte ska fastna i mina finfina skavsår. Bajskorv

Och så hopp från ingenting till mat. Idag har jag ätit. Ätit och ätit. Egentligen har jag inte ätit mer är jag gör en vanlig dag men bara för att man suttit och väntat ut tiden hela dagen så känns det som att jag ätit typ 20 kg mat. 
Dethär är iaf det jag lyckat laga ihop till mig själv nu såhär på kvällen. Omelett med ost!Nomnom
Så medan jag käkar lite till och kollar på film , som vanligt, så kan väl ni gå ner o käka 3 rätters som era mödrar lagat till er, som vanligt..

Förskyld i skogen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhallå, 
Gud va kul de är att blogga i början sådär första dagen, uppdatering 24/7 12/1 ! 
Nej men jag har en långtråkig dag just nu, har inget att göra alls.. Ja har kollat på typ 4 filmer, ätit och tjockat, myst i soffan , druckit litervis med vatten och blivit påhälsad av en snubbe som trode någon Stefan bodde här. Jag har hunnit massa, det är inte okej att vakna tidigt när man är sjuk. I vanliga fall hade jag lätt tagit på mig löparskorna och tränat bort några timmar av dagen, men är man sjuk så är man.. Buhuu
Meeen, jag tänkte trotsa denna snoriga förskylning och iaf gå ut och gå. Det kan ju inte precis skada med lite friskluft tänker ja!
 

Soffmys

Skrivet:    ·  
Hej,
Jag vaknade ganska tidigt idag sådär som mormor brukar. Jag har sovit på soffan inatt - superskönt ! Det är knäppt att det är skönare att sova på nästan alla andra stöllen än i sängen..
Nu har jag iaf hunnit få igång bloggen så jag jar något att göra när jag inte har något att göra huhu

Jag ligger kvar i min mjuka soffa än under kuddar,filtar och täcken och kollar på hungergames, igen.. Hihi har sett den många gånger men den är så bra!


Ny blogg

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, 
Nu har jag äntligen efter bråk och strul med blogg.se fått ordning på Starpics.blogg.se, Stolt tjej!
Jag har haft några bloggar innan denna men har avslutat pga något konstig varje gång. Men nu när jag har flyttat hemmifrån och bor själv måste jag ju ha någon sort av terapiarbeta att göra när jag är rastlös istället för att pilla mig själv i naveln.. 
Så nu när jag fått iordnig design osv så är det bara att tuta o köra!
 
 
- Lilla jag 
 
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design