Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Sommar på riktigt

Skrivet:    ·  


31 Maj 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, 
Jag sitter i solen som skiner genom mitt fönster och väntar på att tiden ska gå. Jag har packat, städat och är ska snart gå mot tåget för en helg hemma i kära askersund med familjen! Ska bli så himmla skönt , jag hoppas så på superfint väder så det blir frukost i gräset och hela dagar i solskenet med hundarna och min söta mamsi<3 

Dagen har varit hur bra som helst, min skoldag bestod av att kolla på delfinshow, sälshow, bamses nya teater, steka i solen och glida runt på kolmården mellan djur, människor och karuseller. Så kul!!!


 
 

HALVMARATOOOON!!

Skrivet:    ·  
Oh Yeah! Ni läste rätt, jag bestämde mig igår för att varför vänta - jag kan lika gärna testa och se hur det går. Jag kom runt på ca 2h :D Nu när jag klarat det är det bara börja jobba på att sänka tiden !


May. 29, 2013

Skrivet:    ·  
Hallåja, Tanken var att spela softboll idag men efter att ha yrat runt bestämt jag och Alida oss för att sluta försöka hitta den där dumma planen och ta några varv i spring spåret istället. Nu har jag pushat på henne så jag hoppas hon får lite känning i kroppen i morgon!
Åt förövrigt upp ett helt paket Digestivekexs förut - hahah så himmla gott!!!
(Bild på dagena lunch och det jag gör just nu)




May. 28, 2013

Skrivet:    ·  
Hallåja,
Livet rullar på utan något särskillt som händer just nu. Gick en sväng på stan med Luli efter skolan idag och införskaffade en picknick filt, rivjärn och en ny bikini. Lyxade även med en stor Mocha Frappé från jobbet ;)
(Bild på lunchen)


Saknad

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejsan,
Jag ligger i sängen redo för att sova medan jag kollar igenom gammla bilder på datorn. Shit vad jag saknar min finapolle pluttis Fabbe! Eller mjuukglassen som tränarna kallade honom ^^
Jag är såhimmla sugen på at börja rida igen och pyssla i stallet så att jag snart får krupp! Dock vet inte riktigt hur det ska gå till nu när jag bor här i Norrköping då ridskolan  inte känns super lockande om jag ska var ärlig - höhö.




 

May. 27, 2013

Skrivet:    ·  




.

Skrivet:    ·  

Morsdag

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hohoho, 
Solen skiner idag också men jag ska ta och stänga in mig på jobbet. Fick dessutom förlängt med 2 timmar så kommer tyvärr itne få skymta solen idag - men jobba massor får jag göra! :D 
Jag har nyss varit ute och sprungit och käkar nu god frukost bestående av kaviar macka och hemma gjord müsli - MUMS!
Träningsschemat för nästa vecka kommer upp ikväll.

Glöm inte att det är Morsdag idag! Tyvärr hade jag inte chans att ge min fina mami frukost på sängen men hon fick en bamsekram via telefon istället. Puss på mamma ! 



 
Min bästavän<3

May. 25, 2013

Skrivet:    ·  
Hallåja,
Hemma från jobbet och är trött i ben och rumpa! Orkar inte träna idag så tänkte träna innan morgondagens jobbpass. Hoppas det går bra för er med HalvMaraton planen btw. Nu blir det Äpple och tomat sallad med dressing, chilatte och Glee. Puss på er!


Sista Chilla

Skrivet:    ·  






May. 25, 2013

Skrivet:    ·  
Hej, nu sitter jag på lunchrast på jobbet och är halvägs igenom dagens pass.
Kvällen igår blev hyfsat kul, vi träffades några stycken hos Alida. Påvägen hem lärde jag mig dessutom hur man tjuvkopplar en bil - ÄNTLIGEEN!! Ni förstår inte hur många jag har frågat och ingen har kunnat men nu äntligen frågade jag rätt person! ;D


Pinkcloud

Skrivet:    ·  



.Livet är bra.

Skrivet:    ·  




Vinn över latisen i dej

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallåja, 
Idag hade vi sista gången på chilla för denna termin. Nästa gång vi ses kommer det vara fler med - nästa års 1:or från djurpark. Det blev avslut med pajer, kärleks-boostar, godis, chokladbollar, fika och massa skratt. De är kul domdär träffarna! Jag har någon bild på mobilen så jag lägger upp den senare. 

Iskolan blev det hårdarbete hela dagen. På förmiddagen kämpde vi med vår labbrapport till skogexkursionen förra veckan och på eftermiddagen hade jag muntliga i matte nationella + redovisning på naturbruk, sen blev det att jobba med ofärdiga saker resten av dagen.
Så, väl hemma somnade jag sittandes framför datorn och vaknade nyss. Ska ta o pallra mig ner till gymmet och cykla idag då jag har ont i foten sen i måndags när vi spelade fotboll - ja jag kanske är lite chinkig... Men huvudet vill bara sovasovasova men jag vet hur nöjd jag kommer vara efteråt så det är helt klart värt att gå ändå! 

Happiness

Skrivet:    ·  


Hopp & Lek

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj! 
Nationella i matte hela dagen - lite trött i huvuet men inte så pass som jag trodde jag skulle bli. Nu ska jag gå mot jobbet , så det hinns tyvärr inte med någon träning idag vilket suger. Jag får springa lite extra fort på jobbet och försöka sänka service tiderna ist ;) 
Men bara för att jag inte tränar så ska ni självklart göra det, även om vädret inte är soligt och fint så är dethär mulna perfekt! 
Ut och spring!

Keep on Dreaming

Skrivet:    ·  




Blixt och dunder

Skrivet:    ·  
Magiska under osvosv
GodMorgon på er! Jag har lite sovmorgon idag - superskönt. Vi ska nämligen ha Nationella prov i matte hela dagen 10.30 - 15.00 - ibte lika kul. Jag vaknade hur som innan alarmet av åskan som smäller förfullt! Så nu har jag dragit ut alla kontakter förutom lamporna. Min morgonunderhållning är lite träningsprogram!

Hoppas träningen igår för er gick bra! Ta nya tag idag ;D


May. 20, 2013

Skrivet:    ·  
Halloj, Efter att ha stekt i solen ett tag snörade jag på mig skorna för att spela lite fotboll med glada vänner i solen. 15-11 till mig och Alida = dom snygga i rosa!


En plats i solen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
Här sitter jag allt bra i solen med musik och HelloKitty vatten! 
Idag kära läsare kör vi igång med träningen inför halv maraton! Veckans upplägg hittar ni här.

Spend a Spring in Paris

Skrivet:    ·  


GodNatt

Skrivet:    ·  Vardagens Guld


Med denna bild säger jag GoNatt! I morgon startar vi träningen mot ett halv maraton.
Något är bättre än inget och är du inte redo för en så lång sträcka än kan ett tips vara att halvera alla långa tider så kommer du ändå en bra bit påväg!

I Belive in my dreams

Skrivet:    ·  


Nu kör vi!

Skrivet:    ·  Inspiration
Hallådär! 
Jag satt och kollade igenom min RunKeeper ( som för övrigt inte har så bra signal med satelit osv) och jag har lyckats fått ut att mitt springspår är 1,5 km. Jag sprang 10 varv på 1 timme och 22 minuter i Fredags vilket betyder att jag sprang 1,5 mil. Dessutom kollade jag tillbaka i min träningsdagbok medan jag jämnförde med helgens tider och vet nu att jag förbättrat min tid på 1 km med några minuter. Från 7-8 till 4-5. Detta har sporrat mig riktigt mycket kan jag lova godingar och nu , alldeles nyss, fick jag för mig att "Varför inte satsa på ett halv maraton."

Jag kollade runt lite och hittade ett tränings schema på 11 veckor som ska göra att man ska klara 2.1 mil.Om det är bra eller inte är kvar att se.
Men, jag vill ju självklart att ni också ska satsa! Det låter långt, men vafasen än har vi inte fått blodsmak i munnen - eller hur? Därför kommer jag dela med mig av schemat vecka för vecka och om 11 veckor får vi se om vi kämpat tillräckligt hårt. 
 
Start i morgon Måndag (för min del iaf) inläggen kommer ju finnas kvar så om du vill starta nästa vecka finns chansen fortfarande kvar. Men(!!) som ni vet ... gör det nu och skippa "jag gör det senare" tankarna. 
Do it Now or Never!


Tänk på att inte träna mer än max 3 dagar i rad, träna gärna varannan och en 2dagars gällande dethär programmet. 

19 . Maj . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Godagens! 
Asså shit - 19 MAJ!!! Helt sjukt! Jag kommer tyvärr inte sluta tidigare eller förlja med min bror på EM i Frankrike har så mycket jobb den veckan så vill inte byta bort alla dom passen, men ändå - det är snart SOMMARLOV!! 
Nu har jag slutat jobbet och sitter hemma i soffan i myskläder och ska kolla på Glee. Vädret är inte så fint så har ingen lust att gå ut och jag har tränat 2(eller 3) dagar i rad nu så det är vilodax. 
Jag testade McDonalds nya smoothie idag, testade mango för läge sedan, idag blev det en Jordgubb & banan. Så himmla goda dom där alltså!! Även om inte Jordgubb & Banan slår mangon så var även den hur god som helst. Nästa test på tur är Caramell coh sist Mocha - hihi jag har en plan för detdär ;) 

Men nu sitter jag här som sagt fast med mitt Hello Kitty vatten haha 

Kvällens underhållning

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Resultat

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Här har ni resultat listan från dagens VM i Portugal. Bruur kom 3.a som ni ser. Grattis broris, och lycka till gånger 1000 för morgondagens tävling!! 



Ny Design

Skrivet:    ·  Inspiration
Hejhej, Sådär ja. Ny sommrig design är på plats och jag har lyckats fixa alla smådetaljer som jag vill ha äntligen. Det finns säkert skavanker här och var men är väldigt nöjd ändå - det är färger överallt! 
Hoppas ni tycker den är lika fin och glödje spridande som jag tycker. 

Film Tips

Skrivet:    ·  




5/5 Stjärnor

Jag bara älskar denhär filmen! Regissören har verkligen lyckats med att få tittaren att känna medlidande. Filmens handling är ganska brutal, en man som är en duktig krigare blir förådd av sitt land. Han familj dödas och han tillfångatas som slav och blir en gladiator som måste slåss för sitt liv inför 100 tals förväntansfulla människor.
Trots att många folk dödas så är detta ingen blodig film överhuvudtaget, dom har satsat mer på en riktigt välgjord och bra film är blod-splash hit och dit. Jag får en tår i ögat varje gång jag ser den, detta är en film som verkligen känns i hjärtat!
Finns på swefilmer.com
 

May. 18, 2013

Skrivet:    ·  
Hejhej, Solen började skina och temperaturen ligger på 20+ , sköönt!!jag bestämde mig för att en dag inne inte var någon bra ide så hat bara gått runt i ca 2 h. Sattr mig nyss ner i gräset o känner ingen panik hemmåt!




18 . Maj . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Go Morron Go Morron! 
Nyvaken och pigg, Igår blev en mys kväll med Ewelina och Elli. Efter att jag sprungit, duschat osv hämtade Ewelina upp mig och vi åkte till affären och köpte på oss burk nudlar och godis. Sen hem där Elli var och vi kollade på Let´s Dance och New Girl. Mysmys! 
Idag är vädret inte så finst tyvärr, det får bli att gå på stan en sväng senare och göra lite skolarbete så jag inte behöver stressa om några dagar när allt ska vara klart.
 

May. 17, 2013

Skrivet:    ·  
Här har ni en as stolt tjej som sprang 1 h 25 min idag! Kändes riktigt bra alltså + att jag räknade ut att jag sänk min tid på 1 km med ca 2 minuter sen i höstas! Sprang då på runt 7-8 och springer det idag på 4-5 !!


Biblan jao

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, 
Jag sitter på bibliotekte och försöker bli expert på fodersmältning och djurgrupper, har sållat i böcker i 2 timmar och  var oturligt nog döslut i huvudet redan innan. Dagen i skolan innehöll en skog excusion och nationella prov i engelska, och nu en eftermiddag och kväll fylld med arbeten att knåpa ihop. Tur ändå att det är roliga ämnen och sånt man är intresserad av! 
Hur som, jag har inte tid mer nu - måste tillbaka till böckerna!

Morgonrunda

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj, Uppe med tuppen kl halv 6 idag för att hinna springa innan APL. Valde en runda som jag trode skulle bli 1 mil men tyvärr va den bara 7km. Måste försöka hitta någen avstickarväg så jag slipper springa massa varv på samma ställe. Nu har jag ätit en stor frukost med turkiskyoghurt & hemmagjor müsli, ägg macka och juice - nomnom! 
En gubbe har varithär och mätt min dörrkarm så jag äntligen kan få en dörr som passar ( efter nästan 1 år) men vad säger man - bättre sent än aldrig! 

Nu ska jag byta om och ladda matlådan för en dag med Carina på Hästkliniken.

Tältning

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj, 
Ikväll är jag hemma i vretstorp och tältar i trädgården med min sötunge till lillasyster! Vi käkargodis i ett hav av kuddar , filtar och täcken medan vi kollar på barbiefilmer - massa myys!! 








 
 

May. 09, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallå, nu ska jag sova men är så stolt så måste berätta! Idag sprang jag 1.2 mil på 58 minuter trats att jag gick upp för några sjuuukt branda och långa backar som bara inte ville sluta och genom en helt totali igenväxt liten stig som dessutom var vattenfyll - den delen var rätt klrig... dock var jag fortfarande superpigg när jag kom till bilen så tänkte ta ännu ett varv men var osäker på när mamma och micke skulle komma tillbaka(dom gick). Dock fick jag vänta på dom i 1,5 h så hade ju hunnit ännu ett varv + lite till om jag orkat hålla
tempot!


A long time ago I met a girl

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
GodMorgon!
Jag vaknade nyss upp hemma hos Matilda som nu står i duschen. Jag passade på och ta hennes MacBook och blogga lite hihi, det var sjukt kul att träffa henne igen, senast var typ i November! Förut träffades vi lixom varje dag i skolan så vi hade en hel del att prata om. Mycket jobbprat eftersom att båda jobbar på Donken haha ^^ 

Idag ska jag och mamma ut i en nationalpark full med vitsippor (som jag glömt vad den heter) och ha picknick - Myyys!!! Kamern kommer följa med så jag tänkte fota massor , vi får hålla tummarna för soligt väder bara! 
Här är en bild på min fina vän!<3

Wake Up & Live

Skrivet:    ·  


a Litte Bit More of...

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Me.

May. 08, 2013

Skrivet:    ·  
God Morgon finisar!
Det belv ingen APL för mig idag så jag tar tåget om en timme hemmåt mot Askersund för långhelg. Ska träffa tjejorna ikväll och åker till pappa mellan Fredag och Söndag.
Igår efter att engelska nationella var avklarat gick jag och Evelina en sväng på stan för att hitta något till min fader som fyller hela 50 år (!!) på söndag! Så nu räckte det helt plötsligt inte med en chokladask ^^ Jag passade även på att klippa mitt superslitna hår - så nu är det riktigt riktigt kort!! Men är faktiskt väldigt nöjd ändå :) Såhär ser jag ut idag - nya shorts från igår - och på bilden längst ner ser ni håret. Puss på er!<3




May. 07, 2013

Skrivet:    ·  


Upp & Iväg

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jahaja, där var bror min i Portugal för VM. Hoppas allt går bra, brukar inte vara nervös inför hans tävlingar men denna gång känns det ordentligt i magen! Hittade en bild på honom och Jesper från flygplatsen. 
Stort Lycka till!! ( Och ja, jag kommer skriva lycka till typ varje dag fram tills att det är dags^^)

Black or White

Skrivet:    ·  


Lalalove

Skrivet:    ·  


May. 05, 2013

Skrivet:    ·  
Hallå, Dagen blev att spenderas i springspåret och sedan i solen. Skönt. Här är lite bilder från dagen.


What if gilrs were like men?

Skrivet:    ·  
Halloj,
Hittade en rätt kul video på facebook om killar och tjejer på gymmet. Länkar den här så ni får ta och kolla in den! ;D

Det närmar sig

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon Finisar! 
Solen skiner varje dag nu och temperaturen stiger - det ser ljust ut för sommaren! 
Det blev inget frisör besök igår, hittade ingen med tid innan allt stängde tyvärr. Så vi får se om jag tar mig någonstan idag eller om jag ska bosätta mig i gräset vid springspåret för en dag i solen. 
Igår la jag upp bilder på de jag köpte, en bildbok på italienska jag har kollat på hela vintern, nya nålar till min karta, trosor och armband. Tog också en sväng förbi biblioteket och lånade en bok. 

Jag har nyss käkat äggfrukost och kollar på filmen Röjar Ralf. Ska snart ta mig i kragen och gå ut i det fina väderet. En sak som suger med lägenhet är att man inte har en egen baksida så man kna lägga sig i solen när man vill... 

Bilder

Skrivet:    ·  










Me,Myself and I.

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej Godingar! 
Det blev en riktig tjockis kväll för mig igår - gottigott! Med pizza, läsk och massa choklad, hur gott som helst! 
Grannarna som satt ute och grillade måste tro jag var knäpp när jag först kom förbi springande för träning och efter någon timme kom tillbaka för att sedan komma ut efter en stund igen och pasera ytterligare än gång med två marabou i handen haha ^^ 
Nu är jag påbäg ner mot stan för att klippa mig och hitta en present till min kära fader som fyller på söndag nästa vecka. Jag ska nog passa på att sola lite, och kanske shoppa något i klädväg.
Kollade på Lilo & Stich i morse också hihi, det var inte igår! Låt nummer 3 på den här listan har satt sig på mitt huvud totalt!
  

Oj.oj.oj...

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Haha herregud! HIttade ett supergammalt klipp sen skolavslutningen i 6,an när vi sjöng We are the wolrd. Asså jag dör!! Jag fattar inte att jag fortfarande sjöng vidare när det blev fel typ fyrtioelfte gången ^^ 




Såhär ska det låte egentligen hihi 

Ha det härligt och glatt!

Skrivet:    ·  
GodMorgon!
Solen skiner idag - hur skönt som helst. Jag tänkte bara titta in och önska er en härlig dag!
Här är även lite grejs jag köpte i Tyskland jag glömt att visa.




Träna ute

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejsan,
Nu är jag i  Norrköping igen, jag ligger i sängen med 50 kg tunga ben efter årets första utelöpning i backar och dalar här med nya skorna.Gud vad härligt det var att höra fåglarna och känna doften av fuktigtgräs och jäklar vilken skillnad det är att springa inne på band och ute alltså!  (Ett tips för er som springer inne är att minst ha 1% lutning - jag har hört att det motsvarar ungeför en stilla dags luftmotstånd ute - gärna mer.) Jag har ju dessutom inte tränat på hela Italien resan så det blev extra härligt att svettas och andas lite. Sen efter några varv på spåret tog jag mig ann den utslitna bänken för mage, armar och strech. Så himmal skönt att träna ute - jag hade helt glömt bort hur underbart det var. 

Det fick bli et ordentligt hejdå till min älskade bror idag också, han flyger till Portugal för VM där och i Spanien på Måndag. Hoppas allt kommer gå så himmla bra för honom, mamma och jag är lite oroliga nu när han ska klara sig själv haha, men vi har alltid varit med och servat med dricka och mat osv och nu helt plötsligt ska han klara sig själv - ja vi har svårt att släppa taget... Men han har fått världens längsta och hårdast kram idag av stora starka mig så nu borde den räcka dessa veckor! 

1 Maj

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej,
Hoppas ni mår bra, våren är väldigt seg i år hörre ni - man undrar ju om det kmmer bli någon sommar. Mamma och jag tänkte iaf gå ner till glasskiosken och köpa varsin mjukglass snart innan det ska bära av med tåget mot Norrköping igen. Vilket jag förövrig överväger om det är värt eller inte då jag kommer gå två dagar i skolan och sen en helg utan jobb - tåget är hur som helst bokat så vi får se hur det blir.
 
  
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design