Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

På språng

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallåja,
Även idag är jag på G mot jobbet. Hade sovmorgon till halv 9 idag - så himmla skönt, det var verkligen behövligt! Men nu efter en lugn morgon med dusch och feta frukosten - allmänt mysigt lugn morgon helt enkelt - är jag på topp igen ;D
Kan förövrigt berätta att jag nästan åt 1 liter glass igår ahahah så himmla GOOOOTT!!

Puss på er<3


Höstväder mys

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jaja, jag vet att det bara är Juli än sålänge, men vädret säger inte precis sommar i dag. Jag hade planerat att simma idag men efter en ovanligt lång (och dyblöt!!!) promenad hem från jobbet kändes det mycket bättre att krypa ner i onepiecen i soffan med en skål godis och lite glass ^^ Jag har ju faktiskt jobbat som ett djur idag och hela juli och kommer fortsäta göra i Augusti innan skolan. Knäna värker men jag stormler bara av tanken på att få jobba haha 
 
Kvällen blir godis,glass,serier och lite resplaner!
 
 

Utomhusbio

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu sitter vi här på en filt och kollar på bio i parken. Dipp och grönsakerer är med såklart!




I'm lovin' it

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag kan inte få nog, helt sjukt egentligen att man kan älska ett jobb så mycket som så många andra skrattar åt. Men tro mig, donken är en djupt underskattad arbetsplats i mångas ögon - det går inte en dag utan att jag längtar haha (arbetsnarkoman eller bara konstig??)
Man möter alltid glad och roliga människor, det blir inget stilla sittande och just nu , som grädde på moset, är jag fullt uppe i köksutbildningen vilket gör att jag har nya arbetsuppgifter och får lära mig massor av nytt roligt och jobba lite närmre med andra pers. 

Kvällens planer var att gå på utomhusbio med Elli, men eftersom att det är halvdant väder så får vi se om det blir något eller inte. Annars äter vi våra gurkor, morötter och dippar hemma framför filmer i soffan istället. 
Har för övrigt köpt typ 3 kg kötfärs så nu kan jag leva på köttfärsås och spaghetti super länge! Hur gott!?:D 
 
 

Jul. 26, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Såhär undebart har jag hadt det sen jag slutade vid 4! Dagen på jobbet har dessutom varit hur bra som helst! Jag fick lära mig kök vilket var sjuktroligt så jag hoppas jag får vara där lte grann nu framöver.

Nu ska jag snart vika ihop min filt och vandra hemmåt mt Pretty little liars och börja på en ny serie som heter 4400 någonting. Blir nog kanon detta alltså:D


Uppe med tuppen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
                
Tjolololo!
Pigg och vaken innan ens solen gått upp känns det som^^ Det är dags för några 7-16 jobbdagar nu - så himmla skönt!
Vi höres, puss på er

Busigt

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu är jag hemma och påväg mot Willys för att inhandla lite behövligt. Dagen var bestått av Ewelina och alla hennes tokigheter! Har dessutom varit lite busig (haha) , väldigt stolt över resultatet som jag inte kommer dela med mig av här, jag vill bara att ni ska ha något att tänka på hihi


Träna före frukost

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
I Lovin' it! Hihi Donekn inlfuerat ;) Nu är jag färdig med dagen löpning, känns så himmla bra att träna innan frukost. Man uppskattar maten så mycket mera då och ändå är jag inte så att jag skippar frukost. Det är jag faktiskt dagens viktigaste måltid trots allt! Ska säga att jag blev helt löddrig under klockan precis som hästar kan bli i munnen av bettet när man rider haha

Nya Skor

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Snygga eller vad! Fynda dom till ett suuperpris dessutom :D


Jul. 23, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Kvällen avsöutades med en springtur, sommarkvällar<3<3




Jul. 23, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
När solen ändå är i moln, jag har jobbat och är dessutom trött på de, kändes det som ett perfekt tillfälle att ha lite jag tid.
Marabou ,Brago, myskläderna och snyft filmer i hög är vad min kväll kommer att bestå av <3


Soolen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag längtar redn till min lediga dag <3


On top

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
                
 
Hallåja, 
Har ni siknat mig mycket? hihi jag har ialla fall saknat att blogga, så nu ör det fullt ös!

Som ni kanske förstår har jag haft 2 dunder bra semester veckor. Det har varit sol, och även om det har blåsit en hel del så har man kunnat ligga i solen i stort sett hela dagen om man hittat ett ställe i lä.Jag har läst ut flera böcker, tränat med bror, åkt på äventyr och utforstat vrak, sett vilda sälar(!!!), fotat massor, fiskat, ätit mängder av isglass så jag borde egentligen se ut som en vid dethär laget(!), busat med kusinerna och haft ett leende på läpparna konstant- jag har till och med fnittrat/skrattat i sömnen var dag har jag fått höra av min mor ^^ Detta glada humör har jag tänkt fortsätta ha (hela mitt liv helst) för gud va bra man mår! 
 
Nu ska jag snart till jobbet, ha det bra så hör vi senare. 
Pus på er! 
 

Lilla Lisa

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Denna lilla sötnos har jag varit barnvakt åt lite till och från under semester - hon och hennes mamma har också stuga på ön. Vi är bästisar ( enligt henne) , vi har blåst blåsbubblor, tävlat i frespee(?) , karborre boll, vattenkrig , ätit massa isglass och matat vår hamnfågel Pelli med skorpor. Nu ses vi inte fören om ett år , vill bara önska henne lycka till i förskolan som hon börjar nu till hösten!


Glass(igt)

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Har det fettbra i solen men en skål glass och kolasås<3 Jag borde egentligen packa väskan som ska med hem till Norrpan senare då jag ibte kommer få med ens hälften av vad jag skulle vilja... Meeen solen är rätt skön och i värsta fall får jag locka mamma med kolmården så jag får mina grejer - hihi
Jag har fått mtt jobb schema för augusti och ikväll lämnar jag askersund för att nästa gång komma hem i höst.


Mangrund ||

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
Läggmärke till att den bruna säländan är död.


 

Ut på äventyr i solnedgången - utforta ett vrak.




 
Vi hade några nyfikan besökare som guppade runt ca 100 meter från vraket.
 

Mangrund |

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Här kommer lite bilder från mina två veckors semester. Har inte lyckats få in alla bilder på datorn än då min kamera bestämde sig för att inte sammarbeta med datorn (eller tvärt om) ...
 
Micke och Oliver tränar. 
Kaiko bror <3
Man verkligen ser hur regnmolnen tyngs ned under de vanliga molnen. 
 
Storfångsten! hihi så himmal söt ^^
 
Fler bilder kommer! 

Hemma!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Såhär bra mår jag! hihi 
Underbara två veckor vid sommarstugan trots att solen inte tittade fram lika mycket som önskat. Ni ser på bilderna hur sommarblond jag blivit, helt underbart! Jag håller nu på att sortera, radera och kolla igenom alla bilder från vistelsen, vi får se om jag får ihop några presentabla som isåfall kommer upp så fiort jag är klar! 

Ha det bra så länge syggisar!

Jul. 20, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld


Ha det super!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Mrgon! 
Jag vaknade av att min finapojki nosa mig i ansiktet med sin mustach haha
Idag bär det av mot Mngrund!!! Vi hörs om två veckor eller möjligen någon gång innan dess men kan inte lova något. Ha det superbra, sola för mycket och skratta tills magen krampar - Pusspå er<3
 
 

Jul. 07, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallå , Nyss slutat jobbet och laddar med lite kyckling och pesto-sallad innan tågresan hem mot Askersund. SEMESTER I 2 VECKOR!!!


Jul. 06, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Det här med att vinna tävlingar på jobbet <3


Jul. 06, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejsan! Dagen började inte på topp , men när man börjar på botten kan det bara bli bättre. Och precis så har den 5 Juli 2013 varit för Lilla mig.
Det blev en myskväll med mina fina tjejor , tacos och Eva & Adam efter en - till en början - stressig morgon till jobbet men som blomma ut i en kanon dag!! Skönt att sluta på topp - nu går jag till sängs för att orka upp till jobbet imorgon.




Dumma Mej 2

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Kollade på denna söta film idag - det var jag , ewelina och barnen. Men så himmla söt och roligt film!
 

Jul. 04, 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Dagen med Ewelina har varit asmysig med supergod paussallad, fyndshopping och nu väntar Dumma mig 2 på bio med varsin stor skål godis från hemmakväll - kan det bli bättre!?




Funday

Skrivet:    ·  Inspiration
Här har ni lite typ as coolt att kolla på och så lite kul ;D Kolla på hela sista videon! haha 
 

Ledig

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallojsan! 
Fick förlängt jobb igår, men idag är jag helt ledigt - så himmla skönt ska de bli att ta det lugnt och inte behöva passa någon tid! Jag vaknade inte ens när Olivers klocka ringde i morse eller när han åkte så måste ha varit riktigt trött ^^  Vaknade för en lite stund sen, käkar frukost och kollar på Sons of Anarchy - BÄSTA!

Ha en bra dag nu sötisar! 
 

We won´t stop

Skrivet:    ·  Inspiration
 

Kvällen i alla ära

Skrivet:    ·  Vardagens Guld




Hihi

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Oh Yeah ! Blev så himmla glatt överaskad av min chef idag så jag gav henne en kram haha Jag har blivit utnämd till måmadens medarbetare på jobbet för Juni - STOLT!! :D Så nu får jag ha en fin liten broch på min krage ^^




Fix i rummet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu saknas bara överkastet jag suktat efter sen sen-sommaren/hösten 2012!






Varmkorv och te

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej!
Nu bär det snart av mot jobbet. Det blev en löprunda på milen, rikitgt skön luft ute, halv ljummet , lätt blåst och molnigt men ändå inte kallt = Perfekt springväder!
Nu - Varmkorvs lunch med te och Sons of Anarchy.




2 Juli 2013

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Hallådär Snygging! 
Oj vad dagarna rasar fram, jag menar det är redan Juli! För min del betyder det mycket av allt det goda istället för lite av allt - mycket jobb & mycket ledigt - het klart det bästa när det går att lappa ihop livet på de viset. 

Jag ska snart ut och träna innan jag går och arbetar av ett kort jobbpass. Men innan det ska jag kolla på ännu ett avsnitt av Sons of Anarchy - som förövrigt är den serien jag kollar på dag som natt just nu.

När denna vecka är slut kommer de nästa 2 veckorna spenderas med de bästa kusinerna vid bästaste sommarstugan - Längtar ihjäl mig!! 

 
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design