Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Ta-igen-måndagar

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Dessa slappa-ta-igen-måndagar är fett sköna. Idag tog vi till godispåsen och swefilmer när arbetena var klara - perfekt!






Europa

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Nästa helg är det dags för min älskade bror attt starta VM, denna deltväling går i Spanien. Jag är inte lite avundsjuk på att han får spendera flera veckor i södra Europa och göra det han älskar... inte alls bitter... ;) 
Skillnade i år är att varken jag, mamma eller Micke kommer vara med - jag gråter inomords - det är inte ofta man är så glad som under EM och VM resor! Men i år får han ha allt det lyckliga för sig själv tillsammans med italienare. All lycka till till den finaste!
 
Här är några bilder från föregående års resor - då EM. 
















 

Gå ut i naturen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå,
Igår kväll bestämde Ewvelinorna & jag oss för att gå en sväng i skogen med hundar och ponnyplutten. Så underbart att komma iväg från stan lite och faktiskt kunna se stjärnorna.

2 Bilder från dagen - soligt och härligt.




Steker i solen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej Solstrålar! 

Så fin och solig dag idag! Jag var ute på långpromenad förut , synd bara att det är så sjukt mycket folk överallt attman går i kö i skogen och kan inte gå om för det kommer möte!! Hur sjukt! Hur som så ligger jag på vardagsrumsbordet/soffan och solar genom mitt öppna fönster hahah  standard ;)
 

Bror

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Har nyss pratat med min kära bror som är i Spanien nu. Här har ni en länk tilkl en intervju för några dagar sedan. Nästa helg är det dags för VM, så spännande - jag önskar all lycka till redan nu bror! 
 

Djurparken & Earth Hour

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej Godningar!
Vilken fin dag det var igår! Jag och Kalle fick åka till Djurparken för att tahand om de möjligt nya ettorna. En rubdtur bland djur tackar vi inte nej till! :D

Hoppas ni inte glömde att släcka igår i en timme under Earth Hour. Jag,Sam & David var hos Kalle och hade det trevligt . Så goa är dom, jag har tjatat om twister fett länge och så kom dom med ett inslaget hihihi - bästa!

Idag hade jag planer på att träna men halsen gör ont än...






Miljö - jajjemän

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj,
Här sitter jag i skolan och jobbar på med lagstiftning ang miljö och djurhållning. Igår tog jag mitt sista sprutvaccin inför Kenya, nu återstå bara tabletter och en shot så är jag fit for fight!
Jag har ledig helg och det ska bli undrrbart. Har jobbar hel veckan nu efter skolan så har blivit riktigt långa dagar. Som tur är ska jag troligen till Djurparken på lördag och träffa de som sökt till linjen nästa år - Spännande!!

Glöm förövrigt inte att det är Earth Hour på lördag och att det dessutom byts till sommartid.


Kärlek till min bror

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld, Äventyr
Fick denna underbara bild av min bror som är ute på äventyr i Europa just nu tillsammans med sin älskade mc. Man blir så lycklig när det går bra för någon man älskar så mycket som sitt syskon - man blir så glad av att se dom lyckliga och älska livet. Jag skulle inte kunna önska en bättre anvslutning på kvällen än att få se honom såhär. Obeskrivlig känsla <3 
 

Rent ska de va!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej hallå, 
Taggar ni för Fredag i morgon? Så härligt med helg igen, mina dagar ska dock spenderas på jobbet men det är de så värt. 
Idag har jag varit hemmafru, jag har tvättat, städat, lagat mat, handlat bäddat rent och fixat allt möjligt här hemma. Dagar som denna behövs ibland för att inte bo i ett hus med levande kryp i diskhon, under sängen osv , den livsstilen känner vi annars allt för väl igen hahaha 
 
 
 

Hos Anita

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj, Idag har vi studiedag vilket betyder att jag tar tillfället till akt att följa med Anita till hennes smådjursklinik. Vi ska snart åka iväg, men först vankas letteiskt te och dagens tidning!


Romme Alpin

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhej, då var vi hemma från en heldag i Rommes skidbackar. Det är verkligen såå kul att åka skidor, varför gör man inte det oftare!? Hur som så har vi haft fint väder och ibte alls kallt - man har trivts helt enkelt!


Helgen i ett

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag blir tokig på bogg.se ibland, har försökt blogga sen i ... ja, några dagar tillbaka(?) men har inte lyckats. Hur som så har jag haft ledig helg, vilket har varit underbart härligt! Min kära mor kom på besök under lördagen med bra och ha saker, bjöd på ett frisörbesök och god lunch på restaurangen Härlig Pasta. Söndagen var sådär härligt slapp som söndagar ska vara. Jag vaknade av att solen sken och beslutade direkt att det var en perfekt morgon för att springa innan frukost. Sedan låg jag på golvet med öppen balkongdörr och solade i stort sett hela dagen medan jag lyssnade på bästa musiken. 
Idag var första dagen i skolan igen på 4 veckor. Vi hade eget arbete - shit vad mycket jag har fått gjort! Skulle vi ha såhär varje dag skulle man kunna läsa alla år dubbelt så snabbt hahah 
Efter skolan följde Evelina med oss hem där vi bakade kladdkaka, spelade kort och hade det allmänt trevligt. Ska dessutom tillägga att jag ligger och hulkar mig nu pga en liiite för stor potion kladdkaka... sprang en runda och hoppades på att det skulle känns bättre men icke. 
Tidigt i morgon väntar bussen mot Romme och en dag i skidbackarna - härligt!
God Natt pluttisar
 

Bäst

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Har haft en sjukt vra praktik, det har varit underbart väder , jag har lärt.mig så sjuuukt mycket -både kunskap och språk! och så har jag haft dom bästa av dom bäata handledarna.




Söndag

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Det har varit 16 grader och strålamde solsken idag! Så underbart! Jag har stått inne på jobbet och suktat ut till värmen.


En Lördag i Mars

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Igår efter jobbet träffade jag Elli för en fika på ett mysigt litet café som vi aldrig testat förut. Väldigt gottit!

Senare blev det årets premiär springtur ute tillsammans - så underbart skönt!


Yep

Skrivet:    ·  Vardagens Guld


Nyponsoppa är bra för hjärtat

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halluu, Här sitter jag och myser med nyponsoppa och serier. Dagen har verkligen varit så härlig som jag hoppades på! Ikväll tänker jag sitta kvar här och slurpa i mig nyponsoppa, liter för liter <3 Gottiiiii
 

It's a beautiful day

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
nanana nana nananaaaa heey bby, I think I wanna marry u!

hihih God Morgon finisar! Så fin dag men älskat solsken, tack och lov att jag får tillbringa dagen utomhus bland djuren!




Jorden runt på 3 minuter

Skrivet:    ·  Inspiration
 
Sjukt häftigt och kreativt sätt att visa på vilka platser man varit!

Våren är här

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej Godisgubbar, 
Hoppas ni har det så himmla bra, jag menar det är Mars månad (ojoj håll i hatten, det går fort nu!), jag såg svanar komma flygande igår och det riktigt hörs hur allt smälter ute - det är offeciellt vår! 
APLen dundrar på och jag trivs som fisken i vattnet, fortfarande inga besök hos vargarna men jag hoppas på att dom behöver kollas över innan min tid tar slut.
Ha de gott
 

En Go Lördagskväll

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu sittet jag ock Kalle på bussen påväg mot djurparken, spännande ska det bli att tillbringa natten där! Innan blev det pizza - lördags syndigt ;)


Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design