Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

☆Måndagar☆

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Härliga dag/kväll igår! Solig dag i parken och sedan träffa brudaran. Vi satt på ett berg utanför stan o kolla när alla såg ut som små myro, käka bullar o snacka skit - bättre avslut får man leta efter.





Må gott i själen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Några dagar hemma hos mor & bror gör det gott för själen. För det mesta har jag försökt lära mig ett stycke på piano, vandrat och gosat allt för mycket med hundarna, legat i sängen o kollat på pranks på youtube med mor o legat i soffan framför tvn, dessutom har jag åkt på roadtrip med goa Amanda för lite hockey.

Studiedagar måndag-tisdag väntar men jag har fått turen att få tillbringa dem på djurparken tillsammans med rovdjuren!


Lilla Kyckling Akta Dig

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Såhär har de senaste dagarna sett ut. I tisdags köpte ja o Ewelina med AFC med hem, lite godis o kollar paradise o film - hur mysigt!?


Husmor

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå,
Dagen i parken har varit sååå bra! Ännu en matningsdag så alla djuren är besökta och matade - blir mer o mer fäst vid varenda en!

Nu sitter jag o kollar på Tarzan o käkar köttbullar, potatismos med brunsås o lingon- nästan allt hemmagjort! *Stolt


Ladda upp

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Snart dags att gå till sängs och ladda upp inför morgondagen med alla rovdjur ♡ Längtar!


Tidsfördriv såhär på kvällskvisten


Film

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Här sitter jag och har det bra - det bästa är att jag pluggar genom att kolla på film. Tack till den som kom på filmanalys ☆


Nattpromenad

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Här går jag i mörkret och dimman påväg hem från jobbet. Är inte nattpromemader bland det bästa som finns!? Kanske är jag lite nördig, men med klassiskt piano i öronen kan man komma på mirakel kvällar som dessa!


Endast Donken är vaken

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Såhär förbereder man sig för nattjobb på bästa sätt.


The Giver

Skrivet:    ·  Inspiration
Åh, jag sitter här helt paff. Man kan nog säga att filmen The Giver kommer bli succé - vilken fin film! Snacka om att ge en blick i hur bra vi har det, att vi verkligen ska ta tillvara på det vi har - vara tacksamma och våga stå upp för det man tror på. Nej, inte bara en tår har fallit från från mina ögon - underbar!
Se den här.
MÅSTE SE!
 

Goa Lördag

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Kvällen igår var så mysig! Fy vilken härligt underbar tjej denna Ewelina är alltså. Fler borde vara som du - puss på dig goding!
Dagen kommer spenderas med lite plugg och annat smått & gott och natten spenderas på jobbet. 
Vill passa på och säga lycka till till alla som kör enduro SM idag också, särskillt till min gullebror :D
Ha en fin Lördag!
 

Tända ljus

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Myskväml med bästa Ewelina väntar☆♡


Kex eller chex

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhopp!
Här sitter jag o myser med kex i soffan. Såhär kommer jag lätt sitta resten av kvällen o surfa runt på olika volontärsidor medan dirty dancing går i bakgrunden.


Dra inte ner mig på jorden

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj Godingar,
Hoppas ni mår bra! Nu har jag slutat för dagen i parken och står i min ensamhet och väntar på bussen. Åh vilken underbar dag det har varit - dohler, snöleoparder, bushdog, röda panda, björnar, vildsvin, tigrar i massor och finfina vargarna ♡♡♡ Lyckligare får man leta efter!!

Kvällen i all ära

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
☆ God Kväll ☆
Körteori klar - fy vad jag hatar att plugga körkort - kan man inte bara få det!? Är hur som påväg mot Olives hus där Issa väntar med hårfärg. Saknar att vara lite blondare så ikväll åker slingor i !


Ute i skogen

Skrivet:    ·  Vardagens Guld






















Start som Lärling

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Först dagens som lärling avklarad - fy vad detta år kommer bli toppen! Kan verkligen inte önska mig bättre än detta. Dagen har gått åt till att mata alla rovdjuren, städa och allmänt pyssel i hägnen. Personalen är guldvärd - kände mig så välkommen, inte alls som en uttittad praktikant. 
Imorgon bär det av mot parken igen, men då för lektioner, på schemat står expedition ut i skogen  och leta växter och kryp. Tänk att man gillade att leta kryp som liten, kom in i en period när det var det västa som fanns och nu är det fruktansvärt roligt igen!
 
 
 
Sov så gott finisar!
 
 

Ute till havs

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Skepp o hoj!
Nu är jag alldelens strax tillbaka i Norrköping. I helgen har jag varit och stängt sommarstugan med mor o släkten - det är nu offeciellt höst! Jag glömde tyvärr kameran men mobilen har fått jobbat istället.

Fy vad man trivs ♡☆








Ett stycke lycka

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj Godisgubbar!Denna vecka har varit kanon underdrivet sagt! I måndags blev vi "överraskade" med en audition (typ grupp intervju följt av en enskild) inför vilka som ska få vara lärlingar. Därifrån gick man hem med känslan - jag är körd, fy fan va duktiga klasskamrater och vänner man har!! På tisdagen sen fick vi reda på vilka..
iiiiiiihihihih jag är sååå lycklig - turen var helt på min sida - jag blev en av de lyckliga , Kalleponken blev de andra, som nu hädan efter kommer spenderae hel del tid ute i parken! Rovdjursavdelningen kommer jag hamna på - kunde verkligen inte hoppas på bättre!!! Tacksam in i själen!
Som om inte de var nog gick guidningen i parken super, medarbetar samtalet på jobbet lika så. Kan låta hemsk men 9/9 är här med en dag jag kommer minnas och få /käken att hoppa ur led pga ett stort brett leende!
Dagen idag bjöd på en kul skoldag , fika och stan med brudarna. Nu ska jag plugga vidare. Ha det gott kära gullisar ♡

Kvällskvisten

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå Godingar!
Min dag har varit väldigt lugn, jag har suttit hemma och fixat en del grejer som man annars glömt bort när man är igång. Jag har även skrivit klart och skickat in min ansökan om Lärlingsplatsen. Det är något jag inte skrivit om här ännu. Vår skola informaerade i Torsdags om att 2 av oss i klassen kommer bli uttagna för att börja gå djurpark lärling nu under sista året. Detta kommer inkludera praktik i parken 2 dagar varje vecka, 3 veckor extra praktik till våren och en hetlegen studieplan helt enkelt. En sådanhär möjlighet är guuuld värd!! De som vill vara med och ha chansen att bli uttagan skulle skriva och skicka in en ansökan, beskedet om vem som får platserna blir på onsdag och hela grejen drar igång redan veckan därpå! Det är så sjukt kul att någon av oss kommer få detta - vem det än blir så kommer han eller hon förtjäna det ända ut i tåspetsarna - alla är så sjukt duktig!
Så nu vet ni vad som ständigt är i mina tankar just nu - hur gärna man vill släppa det och inte tänka så mycket på det - man kan ändå inte påverka mer- så vill hjärnan tänkatänkatänka ^^ Naj gott folk - vilken grej!
 
Dessa godingar <3

Lördag - Söndag

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Gårdagen bjöd på en fin förmiddag med ewvelinorna på Djurparken. Ett kort jobbpass efter lunch och sedan vidare för utgång med brudarna! Nu pizza, tecknad film o min soffa ♡




Ansiktsmålning & Stallet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Har sån tur att ha så fina vänner ♡ Ewelina som vi hängt på hela dagen är inte med på bild - men hon får en stor kram ändå ♡






Onsdag

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Kubbspel, 5 kamp och sedan en sväng i stadens affärer. Nu gossar jag ner mig i soffan med resekataloger o en Marabou ♡


Rosa Moln

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Åh vilken mysig dag vi haft, Kolmården o stallet men underbart goa vänner ♡


1 September 2014

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hello Godnigar!
Jaha där var sommaren slut och hösten är på ingång på riktigt. Jäklar va fort de går - man hinner knappt med!

Nu sitter jag på bussen påväg mot en skoldag i djurparken - woopa! Ha en fin dag ♡


Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design