Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Dagens Visdom

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 

Dagens Visdom

Skrivet:    ·  Inspiration

Go Carro!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hellu, Idag känner jag mig så himmla duktig - jag vaknade tidigt, satte mig med skolarbete medan jag åt frukost ,sedan planterade jag om blommor, städat lägenheten med alla moment som ingår där, packade för någon dag hemma i Askersund och nu har jag ändå tid över för lite bloggning, weheartit och film innan jobbet - fett! 

Eftersom att Elli är hemma hos sig i Dalarna så har jag passat på att gå runt naken, kissat med öppendörr och ätit av hennes glass. Trivs så jäkla bra med att bo tillsammans med Elli men gud så skönt det är att ibland ha lägenheten för sig själv ^^ 
 
Kram på er!

Inte alls vad man väntat sig!

Skrivet:    ·  Inspiration

Call me Crazy

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon! 
Kalla mej knäpp men igår klickade jag äntligen hem 4 böcker för dryga tusenlappen... Det är verkligen farligt med internet shopping... men jag  vet att det kommer vara värt varenda krona! Jag hoppas dom är lika bra som recensionerna säger - då kommer dessa bli mina biblar! 
 
Ha en fin dag.
 

Dagens Visdom

Skrivet:    ·  
 

On the road

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr
Här är några bilder jag missat att visa från vår Europa resa. Bilderna är tagna från bilen i farten på landskapet som finns runt motorvägarna.

 
 
 
 

Dagens Visdom

Skrivet:    ·  Inspiration
 

I should buy one of these...

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 

Bara för att jag kan

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hellu, Imorse när kl ringde vid 5 kände jag ( så som många andra gör så tidigt på morgonen) "det får inte vara sant, snälla!!". Jag låg där ett tag och låssades att jag bara drömde men efter någon minut med ett evigt pipande var jag tvungen att inse sanningen.. Väl på jobbet blev det fullfart direkt. Nu Har jag lyclats sätta mig ner i soffan med min sjuka träningvärk i rumpa och ben och läser om något så intressant som "Sjärnornas Västa Ätstörningar." medan jag själv moffar i mig nuggets , dippsåser och massor annat gott. Känns bra att inte behövs räkna eller ens bry sig om alla dom där värdelösa kalorierna!


Lyxar till det!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Ikväll lyxar jag till det föt mig själv. Mandariner, Choklad , te och den bästa filmen någonsin - The Gladiator.


Min humor i ett bananskal

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld

Min humor är så himmla sämst så jag nästa skäms för att lägga upp denhär, men jag garvar allvarligt typ på mig! 

Dagens Visdom

Skrivet:    ·  Vardagens Guld


Visa ditt sanna jag

Skrivet:    ·  Inspiration
 

Se tillbaka på sommaren och le

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
 
 
 
 

Nästan Hemma

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu äntligen börjar det komma skyltar med Askersund. Hem och i säng är det som gäller med min ömma rumpa.
Vi startade dagen i utkanten av Paris och är nu snart hemma , världen är allt liten ibland.


En resa vi sent kommer att glömma

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr
Oliver är på G mot starten av crossheatet dag 3. 
 
Han blir stoppad påvägen för en fanbild.
 
<3
 
Det hejas galet (inte Oliver som kör)
 
Crossheatet klart , inga åk bilder tyvärr, jag hade fullt upp med att inte svimma ^^

Oliver slutade på en andra plats dag 3...

...och en andra plats totalt i klassen - Grattis! :D
 
Laget tog silver - Stort Grattis till Kevin, Linus, Oliver och Tommy, blöta efter champange krig.

Vi svängde in en kortis genom Paris, jag satt som klistrad på fösterrutan och kollade på alla små gulliga cafeér, metro skyltar och gulliga butiker. Vi fick se toppen av Eiffeltornet och jag glömde helt bort att ta upp kameran - såklart ^^
 
Lämnar Europa bakom oss med två #1 priser, en #2 pris, två silver medaljer , en glimt av Effeltornet, många härliga skratt, en hjärtattack och sjukt glada och roliga minnen - Lyckat! 

Bjuder på en show som ger hjärtattacker

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr


Då var EM säsongen slut för detta år, väldigt sorgligt känns det faktiskt att inte få träffa alla tillsammans på ett tag igen.
Crossheatet idag har gett både mig och mamma en hjärtattack med grind-start och grejer haha sån man är ^^ Hur som så har Oliver bjudit portugal på en show idag som höll på att ta kål på lilla mamsen. Han låg och pressade bakom ettan och försökte köra om och råkade hoppa fel över ett hopp och landade ute i buschen utanför banan - krachade och hamnade direkt på 5 plats ist för 2 och hamnade dessutom ca 1/4 varv efter ledaren. Helt otroligt men han lyckades köra ikapp till en andra plats igen med inte långt bort från ettan. Han slutade med ett Silver i EM - Solt ska han vara!
Nu ligger vi i varsina fett stora sängar på ett hotell i Spanien, bilder och annat kommer upp såfort som möjligt - troligen på torsdag(när vi kommit hem). Dags att sova. 

Dag 2 - Underbart

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr
Prisutdelning

Autograf skrivning

Alla svenskar körde super idag! Stort Grattis till allihopa :D 

Dag 1

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Såhär såg pallen på prisutdelningen ut i Ung20 för dagen. Väldig stolt syster som delar efternamn och gener med han den snygga i mitten ;) Grattis bror! <3

Hotellet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr
När jag ändå har intrnet är det lika bra att passa på att lägga upp lite bilder. Här har ni några på hotellet. Den översta bilden på mannen i traktorn - detta är en vanlig syn här nere (dock ofta fullpackde med hö eller pinnar) och traktorerna är fruktansvärt fula från sidan haha ^^
 
 
 
 
 
 
 

En solig dag i Europas ände

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr
Halloj! Hoppas ni har det bra där hemma i höst vädret - själv sitter jag i solstolen mend klarblå himmel och 25 grader varmt medan det flörtas med snygga italienare - Har dett rätt skönt faktiskt!
Nu är det snart dags att sova, imorgon börjar tävlingen och då vill man vara på topp ;) 
Det är verkligen inte lätt att få tag på internet i detta land, ag har ren tur som hittar vissa spottar där man kan komma åt wifi på lägsta nivå - men bättre än inget! 

Här kommer lite bilder från när vi går Extremrovet, det är hur häftig lanskap som helstt just här, det ser nästan kostgjort ut på många ställen me gör sig tyvärr inte rättvist på bild. Här kan ni lyssna på intervju med Oliver från alldeles nyss.
 
 
 
 
 
 

Portugal

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Nu har jag äntligen hittat en punkt där det finns wifi. Ska bara snabbt säga att vi har det superhärligt här i sommarvärme! Alla prov är gådda några varv och enduro sprungen. Allt känns asbra, medan jag satt i solstolen och njöt för någon timme sedan kom jag på att detta är den första kvällen på nästan hela sommaren som jag suttit ute och njutit - vad har jag gjort av mitt sommarlov egentligen!? Hur som så njuter vi som tokar här nere.

Här är bilden på min nya bästis från hotellet ;D

Dagens Visdom

Skrivet:    ·  
 
 

Dagens Visdom

Skrivet:    ·  
 
 

I utkanten av kärlekenstad - Paris

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr






 
 

På ett hotell i Frankrike

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr
 Då har vi nått till vårt hotell i Frankrike, vi har köpt med oss mat från Donken för o mysa lite på rummet med film innan det är dags att sova. Imorgon kväll är v äntligen framme i Portugal! 
Vi tog vägen genom Paris men vi såg inget Eiffeltorn, inte ens toppen tyvärr - lite besviket. 
Bilder av resan kommer snart :)

Ha en bra kväll finisar!

Dagens Visdom

Skrivet:    ·  
 
 
 
 
 

En Hälsning Från Nederländerna

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr
Halloj,
Nu har man äntligen fått röra lite på sig - Mellan bilen och hotell sängen.
Danmark, Tyskland och halva Nederländerna är avklarade, imorgon väntar Frankrike. Kartan visar vägen genom Paris - hoppashoppas mamma inte lyckas med hennes jakt på enväg runt om!  
Vi har hur som hamnat på ett lyxhotell , man känner sig väldigt skabbig bland alla kostymer,cigarrer, konjakglas och gubbar som likagärna skulle kunna vara PG Gyllenhammar allesammans. 

Ca 100 mil väntar i morgon - bäst jag går och sover för att inte tappa humöret och bidra med dålig stämmning ;)
God Natt godingar! 
 
 
 
 


 

Ut på äventyr

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 

Dagens visdom

Skrivet:    ·  
 

Puss - God Natt - Hejdå

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Med denna ursöta bild säger jag hejdå för några dagar / vecka. Kan hända att det trillar in ett inlägg innan vi åker i morgon men kan inte lova att jag hittar något internet när vi har lämnat Sverige. Men håll utkik - kanske kanske kommer det något kul ;D
 

Korsa Europa

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Snart rullar tågen in i Hallsberg, där står mamma med övningskörnings skylten i beredskap på bilen. Allt jag ska bry mig om nästkommande veckor är min bror, min mor och mig själv. Imorgon åker en fullastad buss ner mot Portugal och EM finalen i Enduro. Det ska bli så himmla kul att korsa andra länder än vad vi gjort tidigare, denna gång står bla Frankrike och Spanien på listan. Detta kommer bli storslaget kära läsare, detta kommer bli asfett!



Dansa fastän hjärtat brister

Skrivet:    ·  Vardagens Guld


Jag och min fina krokodilmugg

Skrivet:    ·  Inspiration
Idag känner jag mig mycket bättre till mods på allt! Dagen igår var kaotisk, jag hade planer på att få allt skolarbete gjort inför portugal nästa vecka men istället satt jag hela jävla dagen med ett tal som vi skulle hålla idag. Jag kom absolut ingenstans trots många goda ideér från min kloka mor. Tillslut gick jag och la mig utan en enda rad skriven. Jag gick upp som vanligt, satte mig i köket för att äta frukost och talet + en tillhörande enklare Power Point var färdig på ca 15 min - dessutom kunde jag det helt utantill när det var dags( vilket självklart var ett av kraven.) *Stolt
Bevis på: Att sova på saken kan vara något riktigt bra!
Resten av dagen har bara gått uppför och jag känner mig ovanligt belåten med mig själv - inte "jag är bäst" , utan mer väldigt väldigt nöjd. 
Som ett plus i kanten gör jag min tillvaro ännu lite gladare genom att använda min fina krokodilmugg hihi
 


Mör i huvudet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jaha sötingar! Dagen var då över och jag har kämpat på med en hel massa skoluppgifter - jag skulle såklart önskat att det gått lite bättre men allt går inte alltid som man vill. Nu har jag iaf börjat få igång mitt tal till imorgon som jag snart ska sätta mig med och öva in som en tok!
 
- Gissa vad mitt tal kommer handla om?
 

I am Dangerous

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Just därför ska jag tillbringa dagen bland högar av böcker, internet forum, pdf,er och anteckningar. 
Watch Out - Here I Come!
 

Är inte hösten något av det vackraste..

Skrivet:    ·  Inspiration
 

Dream

Skrivet:    ·  Inspiration
 

Myser

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Helluu,
Sista Kolmården på 2 veckor nu, kommer sakna det väldigt mycket, det är helt klart det bästa på hela veckan. Jag har gått och lyx shoppat lite kul-att-ha-saker som absolut är helt onödvändigt men intrycket i affären sa "det där är såååå rätt!". Väl hemma, efter att ha haft en diskussion om dagens träning eller inte som slutade med att jag låg och dreglade halvt tränignskläd i sängen i 30 min har jag nu bestämt mig för att jag kan springa och kötta på i morgon istället ^^ Så skönt när man kan göra så! Nu sitter jag och myser i morgonrock och knästrumpor. Jag har tänt ljus, gjort pannkakor med sylt, varmchoklad och kollar på Beauty and the Beast. Måste säga att jag har det väldigt bra! 
 

Kanelbullensdag

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
4 Oktober - Kanelbullens dag - För många; Bästa dagen på året!
Idag ska det firas att bullen finns, och det gör jag så gärna! Idag är den dagen då man får äta bullar till frukost, lunch och kvällsmat utan att folk tycker man är knäpp! Ta denna ljuvliga möjlighet och tryck i dig bullar så det spritsar kanel ur öronen på dig ikväll!!


Danger is Real - Fear is a Choice

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Gaah, jag dör varje gång jag kommer hem och det är mörkt ute, vår lampa i trappuppgången är trasig så det är bäcksvart. Inte nog med att det är lagom svårt att bara hitta rätt med nyckel till nyckelhålet så blir man självklart paranoid och tror att det är någon äcklig demon som står bakom en i det mörka hörnet! Jag pissar allvarligt nästa på mig varje gång, sen skyndar jag mig in så snabbt att jag stänger halva väskan utanför , låser -snabbt som en tok och får då för mig att demonen kanske har förflyttat sig på ett magiskt sett in till Ellis rum. Springer dessa tre meter till hennes dörr på rekordtid och självklart lika smidigt som en gasell för att stänga den med en smäll som kanske (om jag har tur) skrämmer bort äckligheterna... Varje gång - detta slår aldrig fel...
Hur kan man bara få för sig sånna dumma ideér hela tiden? Ibland blir man ju knäckt på sig själv - det har ju inte heller blivit bättre sen jag, Emma och Ewelina gick på The Conjuring här om kvällen på bio... Ni som sett den vet vad jag snackar om - LÄSKIIIIIG! 

Nu sitter jag här - tryggt inlåst med alla lampor tända, radion på hösta volym och en film från datorn så jag inte hör allt runt om och hoppas på att Ellis dans snart är slut så hon kommer hem och räddar mig från min låssas-demon-kompis.

Hälsningar - LivräddTjej96
 

Once More

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon! Nu går jag mot veckans sista skoldag. Torsdagar är alltid bra , inga jobbiga ämnen och sen dans - asfett!!

Ledig mitt i veckan

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag tog lite ledigt från skolan idag - kännde mig inte så pigg på en hel dag med Svenska och Engelska.. Elli och jag stannade istället hemma och bakade bullar hihi Gottigotti blev det! Utöver det har jag läst en hel massa i böcker och på internet, kollat 1000 klipp på youtube och lyssnat sönder alla låtar på Spotify - Jag har haft en superskön ledig dag!

 

Så jag!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Oktober

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Skolfoto+Matte+Träning=Min dag.


Hej Oktober

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Idag bombas WeHeartIt med Hello October bilder! Det är helt sjukt att det redan är månad 10!


Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design