Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Bjuder på en show som ger hjärtattacker

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr


Då var EM säsongen slut för detta år, väldigt sorgligt känns det faktiskt att inte få träffa alla tillsammans på ett tag igen.
Crossheatet idag har gett både mig och mamma en hjärtattack med grind-start och grejer haha sån man är ^^ Hur som så har Oliver bjudit portugal på en show idag som höll på att ta kål på lilla mamsen. Han låg och pressade bakom ettan och försökte köra om och råkade hoppa fel över ett hopp och landade ute i buschen utanför banan - krachade och hamnade direkt på 5 plats ist för 2 och hamnade dessutom ca 1/4 varv efter ledaren. Helt otroligt men han lyckades köra ikapp till en andra plats igen med inte långt bort från ettan. Han slutade med ett Silver i EM - Solt ska han vara!
Nu ligger vi i varsina fett stora sängar på ett hotell i Spanien, bilder och annat kommer upp såfort som möjligt - troligen på torsdag(när vi kommit hem). Dags att sova. 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*