Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Nässprayen, halstabletterna och D9

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hej Godingar,här är det full rulle med skolan. Nu är det verkligen sluttampen o allt kommer på en och samma gång -har knappt tid att gå på toa. Imorgon väntar examination på D9 - hoppas verkligen det går vägen! Är döds förkyld så borde egentligen legat hemma i sängen idag men eftersom att vi bara har föreläsningar på D9 materialet idag o har provet imorgon var det inte en dag jag ville missa! Har haft mina bästa vänner med mig ; nässparyen och halstabletterna. Nu är det äntligen dags att sova! 

Japp - nu gör vi dethär!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jajjemen! Efter en regnig dag i parken tar jag på mig mysboxorna, släpper ut håret och på mig tofflorna för att plugga hela kvällen. Till mitt sällskap har jag lyxat till det med en Japp! Det är i slutkampen på skolan och vi ser äntligen slutet på alla uppgifter och prov! 

Så, Japp - nu gör vi dethär!
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design