Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Från ett tåg påväg hem

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Okej, 23 December 2014. Sjukt att det är julafton imorgon, det är svårt att tro dels för "vart tog alla dagar i oktober och november vägen" och för att termometern visar +7 grader, det är sol, barmark och mer vår än vinter. Trots att julen enligt mig ska vara vit kan jag detta år allt annat än klaga. Vilket år! Med jobb in i det sista sitter jag nu på tåget påväg hem till några mysiga dagar med familjen. Jag har en stor clas ohlsson kasse med julklappar med mig + ett rykande nytt körkort! japp ni läste rätt - jag tog mitt körkort nu på förmiddagen och det känns förjäkla bra!

☆ Ha en god jul kärna ni så hörs vi i sinom tid ☆


Sjukling

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejsan Hoppsan!
Nu är det jullov och jobbet tar över skoltimmarna. Dock ligger jag fortfarande hemma sjuk, men i morgon hoppas jag på jobb. Dagen har då som ni kanske förstår spenderats i soffan med tofflor, pyjamas, te och allt för många avsnitt av gossip girl. Självklart har jag tagit pauser för att klinka på pianot. 
Även om näsan tar död på mig och det känns som att någon slagit mig med ett badkar i huvudet så känns det faktiskt riktigt bra att ha lov från skolan och inte behöva oroa sig för deadline på deadline. + att jag inom några dagar ska hem till min gose hund!!
 
Ska passa på att nämna att tjejorna och jag hade lilljul i förrgår.Julklappar, pizza och skratt - så himmla mysigt!
 
Nu är det snart dags för mig att sova och läka bort detta - Simma lugnt!
 

Socker högt ioh lågt

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallå, Igår var sockretsdag helt klart. Avslutningsfika på Kolmården med klassen och dessutom en mysig adventsfika med djurvårdar gänget. Mumsiga ätbara saker högt och lågt hela dagen! Dessutom fick vi se på giraff- och lejonträning!






I Sann Söndags-anda

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå gullegosar!
Denna Söndag har spenderats i sann Söndag-anda. Efter jobbet och en film senare igårkväll mötte jag Ewos mfl., trevligttrevligt! Sovmorgon idag, lite slö plugg och ner mot stan för julklappshandel, frisör besök och fixa nya fina naglar. Det är så min dag har sett ut - otroligt skönt! Hade jag lyckats trycka in ett träningspass hade dagen varit komplett på alla plan! hihi
 
Nu är det dags att sova, imorgon väntar sista provet i skolan för denna termin - troligen det svåraste också såklart och efter det adventsfika hos Sunna med hela glada djurvårdar gänget! 
 
Fina vänner 

9 December 2014

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå i stugan!
 
Hoppas allt är bra, idag har jag och Kalle bytt plats med klasskompisarna. Dom fick var aute i stallarna och ha praktik medan jag och Kalle fick vara inne och gå igenom det vi missat. 
Idag har jag också tagit mig tid att träna på gymmet - det var verkligen INTE igår!! Hoppas jag hinner att gå dit lite oftare under lovet innan jobbet osv. 
 
Jag är i fullt sjå med att plugga körkort - fruktansvärt tråkigt men snart är det förhoppningsvis inget mer plugg på den biten - uppkörning och skrivning är bokad under så jag hoppas på körkort innan nästa termin tar vid. 
 

Bror 21

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon! Helgen har spenderats hemma hos familjen i Askersund. Bror fyllde 21 igår så det har käkats tårta morgon, middag, kväll - bästa!


6 December 2014

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Go Kväll!

Hemma hos familjen och gottar mig. Julpyntat, hundar, tacos, gottis och mys! Bästa!


Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design