Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Ut i verkligeheten

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Tjena moss! Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade, har helt glömt bort det med allt i skolan o så studenten o grejer. Japp ni läste rätt - lilla jag har tagit studenten äntligen! Jag o brudarna har haft superkul studentvecka med på tok för mycket alkohol. Nu är jag igång och jobbar för fulla muggar. Idag är jag hur som ledig så Ewos och jag passade på att kolla bio i natt och idag står det på schemat att lämna in bilen på verkstad, städa, laga matlådor, troligen köpa ny mobil då min pajat totalt och lite annat smått och gott. 
 
Känns sjut bra att vara klar med skolan och att jag nu får jobba med djur och med att vara glad o trevlig mot människor - underbart! Satt igår kväll och kollade på lite resor, nu kan jag ju åka i stort sett när jag vill - bara att välja och vraka!
 
Här kommer några bilder på bästa brudarna!
 
 
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design