Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Puss på livet

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Tjosan!
- Bild från bästa EM i Estland 2012 , bästa tiden i mitt liv!! - 

 Det är en lycklig Carro som skriver här och nu, inte av en större anledning än att man känner att våren och sommaren är påväg och man vaknar till solen genom persienerna. Hur mysigt som helst och man saknar det verkligen mer än man tror!
Allt funkar så mycket bättre nu, träningen skolan ja allt! Tänk vad lite sol kan förändra massor. 
Och som många andra blir även jag super sugen på att göra förändringar nu när man känner sig piggare och gladare, så jag har möblerat om lite i rummet. Egentligen bara flyttat sängen och dockstationen och ställt in en extra lampa men ojojoj vad skillnad det gör! 
Puss på livet kära läsare - PUSS PÅ LIVET!!
 

Såhär kände jag idag...<3

Skrivet:    ·  

Morning!

Skrivet:    ·  Inspiration

See the colour in your life

Skrivet:    ·  Inspiration

~ Du är fin ~ Le ~ Du är fin ~

Skrivet:    ·  Inspiration

Handlat

Skrivet:    ·  
Hej,
Första skoldagen klar, jag har handlat mat och packat upp resväskan. Har inget mer o göra unser dagen - suuuperskönt!! får se om jag vill träna lite senare eller inte. Annars ligger jag härna kvar i soffan och kollar på Disney filmer resten av dagen!



Lovet <3

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
GodMorgon glada läsare!
Nu är ja i Norrköping igen och det är dags att dra igång vardagen efter et fullspäckat lov med massor av kul. 
Jag har hunit så mycket under lovet så tiden har helt varit på min sida.Jag har hunnit vara i Karstad med bästavännen - kollat på hockey, festat och ätit hotell frukost<3, träffat pappa och en liten del av den släkten, träffat Sara - en vän jag inte sett på 1 år!!- hunnit vara hos både läkaren och sjukgymnasten, tränat, gjort en tidning, Servat Oliver i Östersund och haft det riktigt mys med min kära mami. Ja lovet har varit riktigt bra och det var knappt jag ville tillbaka hit hem! Tog ett senare tåg igår så att jag kom hit på kvällen bara för att få stanna ett tag till ^^ 

Jg nämnde en tidning högre upp, den blir super bra enligt mig. Det är  en svecnak uppgift vi har, tror jag har berättat om den. Men tror mig det kommer mer !!

Puss hej <3


Så jag!

Skrivet:    ·  

Nytt paket

Skrivet:    ·  
Sådär ja, nu har dom nya skorna kommit eftersom att mina blev stulna.


På vår resa

Skrivet:    ·  
Jaha, här ligger jag och inte kan sova medan resten av familjen snussar så sött undersina varma täcken. Jag drog såklart nitlotten och ligger på den stengårda soffan i den del i huset där alla fönster med gatulampor utanför. Kort(are) sagt det är ljust, jag är pigg, soffan är hård och jag måste egentligen sova.
Jag har tillbringat hela dagen i stugan och fixat ihop vår tidning som ska vara klar på måndag - måste säga att jag är riktigt nöjd än sålänge!
Imorgon är det tävlingsdag vilket betyder tidigt morgon fokusering.

Här är lite bilder jag tagit än sålänge på denna resa.



Jag testade gymmet dom hade här brevid vår stuga. Snacka om high-tec!!


Kvällsgodis<3

Alla dagar i ett inlägg

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå,
Jag är väldigt trött och seg trots att det är lov. Har galet ont i nacken och både hjärnan och ögonen är helt efterblivna.
Helgen i Karlstad med Amanda var grym!! Helt galet kul blev de trots att vi alltid har otur med våra utekvälla, Men inte denna gång gott folk! 

Imåndags bodde jag halvt på vårdcentralen, gjorde tre besök för tre olika saker haha 
Hjärtat, ryggen och sen p-piller. Fick ta massa blodprover och EKG, usch läkare är inte roligt alltså!! Fick äntligen knäcka loss i ryggen igen så nu är jag lite mer rörlig.
Då passade jag även på att genomför en läxa jag fick av min APL värd på hästkliniken att börja läsa djurensanatomi. Så nu har jag rensat biblioteket på varje bok med djurskelett eller kroppsdelar osv i. 
Jag har byggt ihop ett eget asbra häfte med massa bra saker, så nu blir det att lära sig allt så att jag kan förstå vad dom pratar om på på onsdags APL,en. 

Igår följde jag med mamma och hennes vän på vattengympa, det var vi och gamla tanter hihi men oj så kul det var. Lite väl kort enligt mig men ruskigt underhållande och svårt. Mina älskade vita fina reebook skor blev stulna där också... Trots att dom var helt trasiga och bruna istället för vita. bajskorv.. Så nu har vi betsällt ett par nya som jag hoppas hinner komma innan jag åker till Norrköping igen.
 
Idag har jag hunnit träna, följt med pappa och Joline till faster Jenny och kollat på 36 timamrs gamla lamm<3, sen hem och träffade Sara, såg henne sist våren 2012!!! Trevligt trevligt

Nu sitter jag här och ska packa för Östersunds resan som börjar i morgon. ca 8-9 timmar bilresa låter väldigt lockande..

Nu kör vi bästavän!

Skrivet:    ·  

Feb. 16, 2013

Skrivet:    ·  
Sitter på tåget som är stekhett! Folk sitter och har svallningar(?) . Tur att det finns snälla människor som bjussar på svalkande drinkar!


Feb. 16, 2013

Skrivet:    ·  
Nu har resan börjat mot karlatad för en grym helg med bästavän<3

Glad Alla <3 Dag

Skrivet:    ·  


Ge lite kärlek åt era famailjer vänner och andra nära&kära idag!

We heart it

Skrivet:    ·  


Feb. 13, 2013

Skrivet:    ·  


Här sitter jag och väntar på att den varma sköna duschen ska bli ledig efter en heldag på Hästkliniken. 1 dag och jag har fårr vara med om massor redan! så himmla kul :D Peronalen är jätte informativa och vill att jag ska lära mig och se massor , puss påde!

Men nu får jag tänka på plugg istället för veterinärvård och plugga inför provet i morgon, kolla på film och mysa lite eftersom att idag är det viilodaaag!

Mula!

Skrivet:    ·  


Var på affären för en halvtimme sen..

Feb. 12, 2013

Skrivet:    ·  



Färdig tränad och helt sluut!!! Sitter på spårvagnen tom för att jag inte orkar gå(!!) ska och käka massa mat nu, nomnom

God Morgon - Välling

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Godmorgon fina du, Hoppas du får en superhärlig dag idag!
Jag har ingen skola idag så jag sitter här nyvaken redan vid denhär tiden och äter frukost som bestårav välling, nomnom
Idag ska jag träna nu på morgonen sen gå in till stan för att käka lunch med Elli och vidare hem för att se en film hon så jättegärna vill se. När hon vandrat vidare mot sin träning osv är det nog dags för mig at ta tag i rummet och städa! Dessutom måste jag plugga till ett Naturbruksprov på Torsdag som är helt galet superkontigt.. 
Ha en bra dag , och le massor! 

Längtar till sommaren

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Never Give Up

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
Tårarna rinner och hela min hud ser ut som en ankas utan fjädrar, jag stört ryser varje gång jag ser detta klipp. Det får mig att tänka på min kära mamma och allt som hänt henne. Jag har visat denna video för henne och vi satt där kramandes och gråtandes en stund tom efter klippet slutat. På sportlovet ska hon börja med yoga hon också och satsa på att kunna springa snart igen. Jag ska stött dej till tusen mami, jag ska hålla dig när du tappar balansen och se dig bli som vanligt igen. Jag älskar dej<3

Pink and Cute

Skrivet:    ·  Inspiration

Ta åt dej<3

Skrivet:    ·  Inspiration

Bilder från Fredag

Skrivet:    ·  



I fredags hade vi Stallklimat och anläggning. Inhängnaderna är så mycket mer genomtänkta än man anar!

Några saker jag vill göra

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
 

Planer. Planer. Planer

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 Medan resten av familjen är i Zinkgruvan och kollar på USM i längdskidor sitter jag här i soffan med tangenbordet i knät, datorn inkopplad i tv och planerar framtiden efter studenten samtidigt rullar brors lista "Dyngvärst" på med dansband och annat smått&gott! Sjunger med galet falskt och högt med munne full av pepparkakor. Puss på dennadag<3

Tävling

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Ännu en helg där familjen trivs som bäst - ute på tävlingsbanorna. Idag har jag sprungit runt i snö upp till låren för att hinna hit och dit och få bra bilder på kära broder. Det känns att man inte hållt i kameran på länge och avtryckar fingret hade inte riktigt den där känslan som behövs för att få sånna där wow-bilder. Men det börjar bli dags att träna upp det igen då vi inte vill ha några dåliga kort på utlandstävlingar iår!  
Idag var vädret dessutom inte på fotografernas sida, det var mulet , det snöadet och det var allmänt grått utan solsken. Nån bild lyckades ändå bli hyfsad så få vara glad för de. 
Oliver kom i mål på en 2 plats , 3 sekunder till Emil som vann, jag tyckte det var bra kört ja.

Vi kom hem runt 6 och det är halvt snöstorm, som tur var sprang jag inna frukost i morse. Tur var väl det eftersom att jag är helt slut och super trött! 

Favvoställe

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Jag har 2 favorit ställen där jag mår som absolut bäst. Där är alla berkymmer som bortblåsta och jag är så himla lycklig.
Ställe nr 1 - det kan nog dom flesta räkna ut som föjer mig blogg - är på gymmet eller rättare sagt i träningskläderna. 
Jag tror inte jag behöver dra valsen om varför jag tycker så utan bara lite kort om att det är min hobby och jag blir lycklig av att träna. 
  

Favvo ställe nummer 2 är det absolut absolut bästa! Detta ställe är frihet för mig och mitt stora mål i livet är att få känna mig fri. Jag lever mitt livsmål varje sommar i min sommarstuga på vår ö utanför gävl, det är som en dröm - likt att sväva på moln.
( Alla bilder i inlägetDrömmer om somaren, kommer från sommarstugan)
  
  
  
  
  

Bokat och klart!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
På lördag om en vecka drar jag och bästavän på en liten resa hihi
Det blir hockey, hotell och massa kuul! Allt är bokat och klart , nu är det bra att få tiden att gå fortare!

Såhär kul har jag på en Torsdags eftermiddag

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

God Morgon

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
God morgon fian läsare, hoppas ni får en toppen dag med mycket glädje och skratt! Håll motivationen upp till träning och ta en extra god frukost!

Ett inlägg för den tränings intresserade

Skrivet:    ·  
Halloj,
Nu när jag ändå har tid kan jag ta tag i ett lite mer tidskrävande inlägg, och då om det jag gör mest - Träning.
För mig betyder träning glädje och säkerhet. Jag blir lycklig av att få svettas och vara anfådd på gymmet, i skogen eller på stranden. Att känna när musklerna ligger på brytläge och ändå orkar man mer - det är en boost så det bara skriker om det! Desstom slutar inte det goda där, utan nästa morgon när du vaknar och ser den där lilla lilla förändringen som bara dina egna kritiska ögon kan se blir du sjukt glad och hungrig på mer.

Det som jag tycker är viktig att komma ihåg när man tränar är att vilan är minst lika viktig som själva träningen. Du kommer inte se resultat lika snabbt om du inte tar riktiga vilodagar , dvs dagar då du bara slappar. På vilodagar är det vilodag, och vi vill inte ha resonomang som ; 100 situps gör ingen skillnad . Eller 10 min på cykel är bara bra. Frågar du mig om råd får du svaret - VILA. 

Jag använder mig av ett väldigt effektivt tränings upplägg. 2 dagar träning - ta ut dej helt! 1 dag vila. 2 dagar hård träning. 1 dag vila osvosv. Detta gör att du tränar 5 dagar i veckan och tränar du ordentligt på träningsdagarna och slappar på vilodagarna, äter vanlig mat och undviker snacks i största möjliga mån så kommer detta att ge dig resultat snabbt. Detta funkar kanonbra för mig och min kropp, dock sover jag väldigt mycket och det är väldigt viktigt om man ska vara på topp varjedag och kunna träna fulltut. Jag sover minst 8-9 timmar/ natt. Ska jag upp 5 på morgonen går jag och lägger mig kl 20.00 på kvällen.
Dessutom häller jag i mig en hel del vatten och äter mycket ägg dvs protein. 

Nykelord : Vila, Sömn och vatten.
 
Dessutom klarar kroppen mer än man tror och det är dom där sista minuterna eller repsen när man tror man ska svimma som gör den riktiga skillnaden enligt mig. Om du vilar som du ska kan du pressa kroppen till det absolut yttersta varje träning - det kommer ge dig snabba resultat. För är det inte det vi letar efter egentligen, eller iaf många av oss, snabba resultat. Det har tagit mig 8 månader att komma in i den kropp jag vill ha och ändå är jag inte riktigt där ännu. Men jag vet att fortsätter jag i den takt jag gör är drömkroppen bara ett stenkast bort!
Snabba resultat i träning är inte 5 dagar eller 2 veckor , det tar betydligt mycket längre tid än så tyvärr.

Drömmer om sommar

Skrivet:    ·  Vardagens Guld

Här sitter jag och drömmer mig bort mot sommaren medan snön faller ner utanför mina neddragna persiener. Drömmer om sol och värme, shorts och linne, brunaben och solblekt hår, ljusa ljumna ute nätter på stranden med underbara folk och sprudlande glädje!
Puss på sommaren och allt som hör till, jag saknar till och med myggen och då har vi gått lång kära läsare.
Jag saknar att sitta ute i en båt guppande i sjön vid sommarstugan och dåsa i solskenet medan kusinerna fiskar, lyssna till vågornas klukande mot båden, fåglarnas sång och svischandet från fiskespöt.
Att vakna på morgonen av solljus och ta dagen precis som den kommer, stiga upp ta med frukost ut i gräset och bara ligga där - känna doften av blommor, gräs, värmen, smultron-  ja sommaren.
I år ska jag njuta mer än någonsin! Jag ska ta till vara på varje dag på ett såndär sommrigt sätt, man njuter av att bara göra ingenting.
 

Jag har idag även fått mitt första jobb schema hos Donken och det ser kanon ut! :D
 

Så kommer jag bli när jag är 80

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhoj,
Nu ska jag ta mig ann denhär punkten på listan som heter; Så kommer jag bli när jag är 80
Som ni kanske vet så är jag inte ett så stort fan av barn, giftemål och svenssonlivet. Så troligen kommer jag inte ha några barn eller barnbarn inte heller en man som är MIN MAN. Jag hoppas på att vid den tiden ialla fall ha byggt min drömhus som jag tänkt och ha en storbok med massor av resor och minnen i. 
Jag kommer kanske flytta tillbaka till Askersund vid den åldern, det beror på om jag hittar en finare pensionärstad. Jag, som många andra ungdommar, vill bli den där knäppa tanten utan barn som rymmer från ålderdomshemmet, smyger in till granngubben på natten, startar matkrig och rullstolsrace och berättar om mina makalösa reosr i livet. Självklart ska jag inte ge upp resandet då jag ska dö vid 100 år, inte heller ge upp tränigen.  
Jag ska vara en pigg, glad och ovanligt frech tant!

Day-Off

Skrivet:    ·  


Halloj,
Jag har fått en ledig dag idag från APLen på Hästkliniken , är taggad inför nästa vecka istället! Så jag tog mig en sovmorgon och ska nu ner mot stan för att köpa med gratis lunch på matkortet hem. Resten av dagen kommer bli slappa som en gris i soffan, träna, fixa med ett litet projekt jag har tagit mig ann och sen slappa ännu mer med film och kanske tom en marabou Fruk & Mandel <3 Sen kanske det slinker in en ansiktsmask, hår inpackning och ett bad, det vore inte helt fel. Dagen i morgon kommer se ungefär likadan ut ,efter skolan då förstås. Men mhmhmm detta behövdes faktiskt! Jag börjar bli lite trött i kroppen och huvudet så dessa dagar ska jag ta tillvara på nu innan lovet!

Ha en bra dag mina fina läsare<3

En person jag skulle offra allt för

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
 
Jag ligger lite efter i listan men tänkte att jag tar några av dom jag missat. Jag börjar med denna. 

En person jag skulle offra allt för... Valet är glasklart - min käraste bror Oliver <3
Syskon kärlek är enligt mig den absolut starkaste kärleken som finns och jag är så himmla lycklig att ha honom som bror.Jag är sjukt stolt över vem han är och vad han gör, att han är mer ödmjuk och snäll än såå många andra coh sköter det han gör galet snyggt!
Han är min bror, bästavän och idol -  jag skulle ge upp alla mina livs drömmar för honom om han bad mig.

Nu händer det!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj,
Nu får der vara nog på mitt lata bloggande. Har haft sjukt mycket att göra i veckan så har knappt hunnit med något alls haha Nej, men det har varit full rulle från morgon till kväll och jag har stupat ner i sängen. 
Blogglistan har ju såklart drabbats av detta hoppas ni inte är allt för sura och besvikna, det var inte tänkt att det skulle bli riktigt så med detta. 
Det har hursom hänt en hel del grejer, Jag har bla varit på min Donken introduktion och papprena är på skirivan, jag är nu offeciellt provanställd på McDonalds Sverige! Stolt

Vi ska göra en tidning i skolan som ska tryckas och hela skiten, suuperkul! Jag ska skriva om Volantärresor och träning + layout och lite reklam. Tror att den kommer bli kanon om det blir som jag tänkt mig. 

Jag har fått veta säkert att min onsdagar kommer tillbringas hos en hästveterinär - fantastiskt! 

Dagen har spenderats ute på tävlingsbanan med bror och mami<3  Nu är jag rätt slut och hel trött men tänkte ta mig ann ett tränignspass ändå. 
 
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design