Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Hemma i Sverige

Skrivet:    ·  
Ciao som man säger i Italien hihi, nu är vi på svensk mark igen. Jag hade gärna stannat ett tag till men nu sitter man här i kalla Sverige utan löv på träden och typ 50 - grader. Diakussionen om varför man bor i Sverige har kommit upp många gånger under veckan.
Inatt hyrde vi iaf en hytt på båten - ännu en natt i stolarna kändes inte så lockande för någon av oss.

Ska väl också berätta hur det gick för min älskade bror på tävlingsdagarna. Dag 1 vann han sin klass och kom 13 totalt i hela EM. Dag 2 blev också en vinst i klassen, med alla prov vunna, och en 8 plats totalt - helt gryymt!

Något superkul hände när vi väl hade packat ihop allt för att åka hemmåt på Söndagskvällen. Det sö
lutade med att vi fick packa ut en av cyklarna + skydd osv för att lämna kvar för att Oliber om någon vecka ska flyga ner till Spanien och köra VM. Helt galet, jag är den stoltaste systern i världen!!







Italien

Skrivet:    ·  
Hejhej, nu sitter jag på hotellet nere i Italien och kollar på film, har suttit stilla i bilen i 2 dagar nu så var riktigt skönt att komma fram och gå proven med bruur min och Thor. Shit vilka jäkla backar de är , vi typ kröp upp - hej träningsvärk i vaderna!! Utsikten frå toppen var helt otroligt vacker, hade dock glömt mobilen i bilen så blev inga bilder på de. Möjligen.. kanske följer jag med i morgon på nästa gå-proven-runda och trotsar den där heeemska uppstigningen bara för bilden alltså, vi får se. Här har ni iaf några bilder jag tagit påväg ner.



Sovdaxs på båten mellan trelleborg och rostock.

Berg i Österrike eller norra Italien.

Mmm.. ljuva medelhavet!

Då kör vi!

Skrivet:    ·  
Hallojsan,
Nu är vi på g ner mot årets EM premiär i Italien.

Längtar!

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Halloj, 
Nu håller packningen inför EM i Italien ta form, min kära mor och jag åkte in till Örebro idag för storhandel av behövliga saker. Blev en full bil på hemvägen, men nu ska inget saknas hoppas jag. 
Kvällen igår blev att spenderas med den finaste vännen Amanda som jag inte träffat sen i Februari när vi var i Karlstad - helt sjukt, vi träffades varje dag förut!
Efter en snabbträning och en hel massa mat nu på kvällen ska vi sätta på en film innan familjen splitras till sian sovrum för natten. Helgen känns miiil lång!! Jag vill att det sak bli Måndag så vi kan börja åka mot finapojkar, 20+ grader, tävling,sol och glada människor NUU!

Några bilder tagna från bilen på förra årets Italien resa.

Apr. 19, 2013

Skrivet:    ·  

Apr. 19, 2013

Skrivet:    ·  


Gråta floder

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
God Morgon! 
Nu var det ett tag sedan jag bloggade något bra, har haft en del att göra nu inför nästa vecka.Kommer troligen inte hinna blogga så mycket mer vettigt än de senaste dagarna nu framöver heller tyvärr. 
Satt iaf igår i sägen efter att alla dagens "måsten" prickats av och storm böla till Titanic. Har sett den då många gånger förut men alrig börjat gråta - jag har blivit klen gott folk... Nej, men faktiskt den är ju ganska fin alltså.
 
Jag kan också berätta att här i Norrköping är den så gott som vår, det har regna några dagar nu vilket gör att i stort sett alla snö är borta. Idag vaknade jag upp till solsken så hoppas på en superfin dag på ALP! 

Hold Your Head Up High

Skrivet:    ·  


Apr. 14, 2013

Skrivet:    ·  
Jahaop, lunchrast på jobbet. Blev in ringd imorse - tacka inte nej till extra jobb! - så plugget får väl vänta hehe

Apr. 14, 2013

Skrivet:    ·  
Hejhej,
Jag vaknade vid 8 imorse trots att det blev väldigt sent igår, men vaknade till ett glatt samtal från jobbet - extra jobb idag = kanon!!
Tog en pw innan ägg frukost och sitter nu med lite läxor innan jag ska göra mig klar för jobbet. Har även fått helt klart super okej att jag kan följa med min bror till italien om en vecka för EM vilket känns väldigt bra!


Apr. 13, 2013

Skrivet:    ·  
God Morgon Godingar!
Äntligen har jag hittat Aladdin, så nu blir det frukost samtidigt. Ska snart gå ner mot gymmet också och SPRIIIINGA!!!:D


12 . April . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå, 
Proppmätt tjej här! Kalle och jag bestämde oss för att laga lite mat tillsamman idag och se på film osv, rätt mysigt faktiskt. Det blev iaf kykling och ris med sötsur sås + morötter dipp, godis och cola till filmen. Är lite trött nu efter dagen på Kolmården så har dragit mig in till mitt rum och ska nu ha lite mys för migsjälv = Lite resekataloger och glad musik - Mums!

Imorgn blir det kvällsjobb vilket betyder att jag har hela dagen på mig att slita på gymmet - fett! 

Love Life

Skrivet:    ·  


Le åt dagen

Skrivet:    ·  


Apr. 11, 2013

Skrivet:    ·  
Hallå, skolan bjöd på frukost imorse vilket inte.är något att klaga på- supergott! + att vi fick kolla film fram till lunch. Därefter var det dags för mig att gå mot sjukgymnasten för att testa springa igen vilket gick helt okej men både fot och skinka känns ännu.
jag han tillbaka till vårt lilla "chilla" som vi så fint kallar det och hade lite mys. Nu sitter jag här hemma i soffan och gör allt för att inte behöva sätta mig och skriva klart en rapport som ska vara inlämnad i morgon - kanske ska gå och träna...
frulle

lunch

chilla



That feeling

Skrivet:    ·  

Apr. 09, 2013

Skrivet:    ·  
Hejsan,
jag är så stolt över mig själv för att jag efter att ha ringt till typ 20 pers, utan att överdriva, äääntligen fått bort mitt pass som gör att jag kan följa med till Italien om resan nu blir. Allt är inte heeelt 100 ännu men det lutar starkt mot att det kommer ordna sig klockrent. Dessutom har jag lyckats ragga till mig ett extra pass vilket gör att jag inte förlorar någon lön utan snarare får mer än tänkt vilket aldrig är fel!
Jag blev så glad när personen i fråga sa ja över telefon att jag inte kunde sitta still så var tvungen att skynda mig ner till gymmet innan dom stängde för att få ut lite energi.
Shit jag kommer somna gott ^^

Bild från dagen.


9 . April . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhåå,
Jaha denna dag har spenderats med morötter, bakning och 90210. Italienskt matbröd på g nu kära läsare - Carro slår på stort! 
Jag testade även min mors fyndiga färslag när det kom till solen. Så jag öppnade fösnstret och la mig i soffan i bikini, vad gör man inte när man inte har en baksida att lägga sig på ;) 
Ingen träning för mig idag, hoppade över det, tog en extra morot och massa digestive kexs istället - nomnom!

Jag har desperat försökt att få tag på någon inom donken som kan ta mit pass den 27 men tyvärr verkar alla redan jobba eller har annat för sig :( så kanske blir så att jag måste stanna hemma från Italien resan... Det var tråkigt.
Men skulle det bli så , så har Elli planerat en back-up plan vilket inkluderar tatueringsmässa, kolmården delfinshowens världpremiär och ett besök på smultronstället.Det låter ju faktiskt inte helt fel det heller! 

Jag var förövrigt hos sjukgymnasten idag och fick det besked jag hoppades på. Det är bara atta springa men inte längre än tills det gör ont vilket kommer bli ca 10 min, men det är iaf bättre än inget alls.

Apr. 09, 2013

Skrivet:    ·  

Ändrade planer och löpa som en struts

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallojsan,
Här sitter jag ny duschad efter ett helt okej träningspass - sakanar att få springa något så grymt!! Jag ska till en sjukgymnast imorgon så vi får se vad hon har att säga om foten och skinkan - läste mitt horoskop för i morgon ochd et stod att jag behövde röra på mig och få igång blodomloppet igen så ut och spring! Hoppas sjukgymnasten säger samma sak! 
Hur som så har planerna ändrats lite som det ser ut nu, det kommer troligen inte att bli någon VM resa för oss utan troligen förhoppningsvis EM om allt löser sig. Det blev lite panik igår när vi fattade beslutet och jag behöver nu bli av med pass på jobbet osv för att kunna följa med bla. Hoppas allt löser sig tillslut. 

Det är iaf snart sommar hörreni, det känns i luften massor. kl är snart 8 ch solen har inte gått ner än - super härligt! Tänk att få kunna gå ut och springa i detta härliga väder , fylla lungorna med skogsluft och löpa som en struts tills benen viker sig under en - GAAAAH JAG BLIR TOKIG!
 
Nu får det bli att lugna ner sig lite med några avsnitt av 90210 innan sängen kallar. 

Happiness

Skrivet:    ·  

...

Skrivet:    ·  


Rast

Skrivet:    ·  
Halloj,
Jag sitter på min första rast ever inom Donken nu. Skulle ha slutat för 45 min sen men det är så mkt folk så var tvubgen att stanna längre - tackar inte nej till mer jobb ! ;D
Så nu sitter jag och har nyss käkat klart lunchen som fick att bestå av äpplebitar en cheez och vatten - as gott!!


6 . April . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhå, 
Nu ska jag snart dra mig mot jobbet, men tänkte titta in här en snabbis först. Har ni igen bättre för er så kom in och ta en burgare på filmstaden tycker ja så jag får något at göra som jag aldrig annars har höhö 
Idag är det 30 dagar kvar tills vi åker mot första VM i Spanien och sen vidare mot VM i Portugal. Jag längtar massor och har skrivit ihop packlistan för hela alltet. Den 20 är det dags att införskaffa det som saknas och packa ihop allt eftersom att det är den enda helgen denna månad jag kommer åka till Askersund. Då ska jag även lära mig bemästra stormköket så vi kan äta hyfsad mat på dagarna vilket faktiskt är konst det i sig måste jag säga!
Och.. eh.. ja , såhär glad är jag idag ^^

Dagens

Skrivet:    ·  
Halloj, Nu har jag kommit hem till lägenheten och har kramp i armarna av att dra den as tunga resväskan! Men glad blir man när man börjar plocka ihop vad man köpt under dagen iaf.






Oh Yeah

Skrivet:    ·  


Mot stan

Skrivet:    ·  
Hejhallå,
Sitter i bilen påväg in mot Örebro med mamma för lite sjukhusbesök & shopping innan jag sätter mig på tåget mot Norrköping. Veckan här har varit så galet lugn och jag har mest legat i solen,kollat på film samtidigt & ätit - inte helt fel det heller. Packlistan in för första VM resan har jag skrivit klart och den blev galet lång men nu ska nog allt stå med iaf.
Lägger in lite blandade bilder från veckan, bla min supergoda varma smörgåstårta, och en kostig juice haha ^^





Green is Good

Skrivet:    ·  


Life is Good

Skrivet:    ·  


Colour in life

Skrivet:    ·  

Instacanvas

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallådär! 
När vi var på påskmiddag träffade jag mina kära kusiner bla, och en av dessa tjatade till sig att jag skulle börja använda instacanvas för att kunna sälja mina bilder jag tar osv. Så nu har jag börjat testa det och får se hur det går, är lite skeptisk menmen. Hur som så börja följ GoodShoots på istagram och kolla in på denna länk: http://instacanv.as/goodshoots  för att köpa produkter med mina foton. 

3 . April . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejsan,
Shit vad trött jag är! Har ingen energi alls, orkar knappt lyfta min egna arm 1 cm från sidan. Jag har kravlat mig ner för trappen och fått i mig lite frukost för en stund sen men den energin verkar inte vilja komma ut i kroppen inte. Mina planer var en lång morgon promenad och träning ikväll - vi får se om jag ens orkar lyfta arslet för att gå på toa denna dag. 
Hoppas ni är mer pigga och glada, det är ju faktiskt påväg att bli sommar och solen skiner, vad finns det att klaga på egentligen? 
Mamma och jag beställde dessutom hem lite kläder igår, det var dags att fylla på lite det var ett bra tag sen! Dessutom beställde jag hem lite annat kul som jag hoppas kommer snart, men det får ni se vad det är då. 

En Plats i Solen

Skrivet:    ·  
Hejsan, Jag ligger och steker på verandan i solen medan jag kolla på tsatsiki,morsan & Polisen <3


Påsk Middag

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hejhallå, 
Jag han inte lägga in bilderna på datorn igår när jag kom hem så ni får dom nu istället. Glömde helt bort att ta kort på maten - klant! Men några bilder, som alla kanske inte är påskiga, blev det iaf. Dessutom fyllde ju Mormor samtidigt också ;)








 

1 . April . 2013

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
GodMorgon Godingar! 
1 April idag, shit vad tiden går fort! Jag kommer ihåg 1 Mars och det känns verkligen som att det vara förra veckan. Hoppas April rullar på lika snabbt så att Maj kommer med VM i Spanien och Portugal, längtar massor. 

Jag ska starta April med en riktig långpromenad, musik och en av de fina vovsingarna. 
Mamma och hundarna i höstas.
Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*






Design