Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Vårförändringar

Skrivet:    ·  Inspiration
Hejsan!
Nu är det på G att bli vår och de flesta människor får en känsla av att de vill förnya sig eller förändra sig på något sätt. Det kan vara att man bestämmer sig för att börja träna och leva ett mer hälsosamt liv, att man slutar röka eller slutar med en annan ovana, att man bestämmer sig för att vara mer kärleksfull mot familj och vänner eller något helt annat! Det som är så bra med dessa vårförändringar är att de behöver inte kosta en massa pengar. Det krävs kanske bara lite mer tid och energi av dig - precis som väldigt mycket annat egentligen. Det fina med detta är att man kan känna sig gladare eller mer betydelsefull av väldigt små saker ex dessa:

  • Måla naglaran så att dom matchar till dagens kläder.
  • Byt färger/bakgrund/tema på internet - Här kan du göra det för Google Chrome
  • Ta en långpromenad i vårsolen - fundera och njut.

  • Ring det där extra samtalet eller skicka det där extra smset och ge ut lite extra kärlek till de du tycker om. Mammor (speciellt) kan bli helt gråtfärdiga av bara det där extra gulliga touchen som puss & kram eller älskar dej mamsi osv
  • Möblera om!
  • Testa något nytt - nu är det kanske dags att testa det där läppstiftet du köpte för 1 år sedan men aldrig använt, testa nya galna uppsättningar eller sätt att ha håret på, börja använda kläderna som fortfarande har prislapparna kvar trots en långtid i garderoben, köp ett annat bröd än det du alltid annars köper.
  • Byt bakgrundsbild på mobilen till något som gör dig ännu gladare.
  • Ta dig tid att göra det du verkligen vill! Prioritera det som betyder mest för dig och kanske inte det du borde - detta kan vara ett riskfyllt tips men det kan likagärna sluta i det du drömmt om hela ditt liv som i en katastrof, man måste testa för att komma frammåt.
  • Le oftare-  när du är själv, bland vänner och familj och le mot folk du får snabb ögonkontakt med på bussen, stan eller liknande. Kanske kan det leda till något riktigt bra! 
  • Färgglatt - Ska du köpa något nytt till ex skolan,hemmet eller dig själv - varför inte köpa den färgglada istället för den lite mer diskreta och vanliga?

  • Ha egentid - tänd lite ljus, ta något gott att dricka, sätt på dig mysklädernerna, ta popcorneskålen och kolla på något som gör dig riktigt glad. Barnfilmer är perfekta mysfilmer och väcker härliga minnen för dom flesta. Ex på filmer jag blir glad av: Mamma Mia, Hitta Nemo, Skattkammarplaneten, Tingeling, Djungelboken, Flipper, Sex and the city, Atlantis, Crocodile Dundee, Hanna Montana the Movie osvosv.
  • Ta en annan väg när du ska till och från jobbet, skolan osv. 
  • Gå in på affärer som inte tillhör de största kedjorna - man kan fynda riktigt bra grejer!
  • Sjung - högt, flaskt och ofta samtidifgt som dur dansar som om det vore din sista dag! Tro mig du kommer bli galet glad när du väl släpper loss trots att maten kanske bränns för att du har fullt upp att skråla i sleven och dansa på köksbordet.
Nu är det bara att börja cheka av! 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*