Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Safari, korallrev och bada i vattenfall

Skrivet:    ·  Vardagens Guld
Hallo,
Jag har haft lite problem med mitt internet, nu är det fixat men det var en utmaning att försöka få till det med butik jag köpte det ifrån - tur man är tjej ibland så man kan blinka lite med ena ögat hahah Hur som så har vi haft 2 underbara dagar här! Gårdagen började med 2 dyk ute i havet, vi såg inte särskillt mycket då det var riktigt blåsigt och sanden yrde runt massor. På eftermiddagen åkte vi till The Shimba Hills, ett reservat för bla elefanter, giraffer, en hel massa olika antiloper - bla sabelantilopen, den finns bara på dessa berg - ingen annanstans! Safarit var underbart - eller safari och safari, tydligen var det bara en uppvärmning men vi var nog så nöjda ändå när vi fick se giraffer, antiloper, bufflar, en elefantko och kalv, vårtsvin osvosv. Inget att klaga på där inte. Innan vi åkte runt i reservatet gjorde vi en bushwalk till ett vattenfall där vi badade och hade det allmänt skönt! 
På kvällen drog vi oss mot en klippavsats på ena berget och kollade på solnedgången, man kan tydligen se kilimanjarostopp (i Tanzania) därifrån på en riktigt klar kväll!! När solen gått ner åkte vi till den sjukt goda restaurangen vi åt på kvällen innan - godare än vad jag minns det! 
 
Idag dök vi ytterligare två dyk på förmiddagen - denna gång mycket bättre visibility och mycket finare och levande rev. Fick bla se guitar shark, yellow spotted pufferfish, trumpet fish, clownfish, sea turtle, lionfish, bluespotted stingray osvosvosv - hur mycket fint som helst helt enkelt!
 
 
Man kan säga att jag kan checka av en hel del saker från min bucketlist redan nu, och fler kommer det bli - inte ens halvvägs inne i resan!
 Efter lunch tog Volker med oss till sin Spirulina odling - den mannen har många bollar i luften alltså!
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*