Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Bad Boys

Skrivet:    ·  Inspiration, Vardagens Guld
Hallu Godingar!
Hoppas ni har det trevligt såhär en kväll i Juni. Själv kom jag nyss in från en springtur - det var på tiden!! - och ska när som krypa ner under täcket för natten. Satt som så många andra och skrollade genom nyhetsflödet på facebook och råkade av en slup hamna på en av metros alla artiklar. Denna gång med en snygging till brottsling i fokus. Läste genom artikeln och kommentarerna + dregalde lite över bilden i sådär 10 minuter...Ja - han är snygg, de tror jag att det är många som tycker trots att de i kommentarerna nedan artikeln skriver; "Han är psykopat", "Lås in han så vi får våra tjejer ifred" & "Han har en iskall blick. Psykopat. Men det passar ihop med kvinnor med så dålig självkänsla att de helst umgås med kriminella." osv. Kanske har jag fått det hela från bakfoten men tjejer, allvarligt - vem gillar inte en snygg badboy!? Det är ju inget fel med att tycka en grabb ser bra ut, brottsling eller ej - som många också skriver så kan utsidan vara yummy medan insidan kan slängas i sopporna. Snyggingar kan också göra dåliga val i livet, inte sant?
För min del - så där flera 100 mil bort, som bara ser bilder och läser artiklar, så kan jag väl ändå få dregla lite till utan att behöva känna mig träffad för "dålig självkänsla".. 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*