Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Haik till Mangrund

Skrivet:    ·  Vardagens Guld, Äventyr
Hello Godingar! 
Igår var åkte vi upp mot sommarstugan med fullpackad bil och känslan; "Äntligen ut till paradiset igen!". Tyvärr tog det stopp när vi kom till hamnen för att lägga i båtarna och vattnet var på tok för lågt..suck.. Efter 4timmars bilresa fanns två val: Hoppas på att vattnet var lågt nog att gå över vid ett sund som finns. Eller vända och åka hem direkt. 
Självklart valde mamma och jag att testa om det gick att gå ut (Som annars inte fukar när det är normalt mycket vatten). Hur som så packade vi ner lite fika, klädde på oss varma kläder (de varnades för snö och kuliungvarning). 8-9h bilresa för 3-4h vandring, vi var sjukt trötta på kvällen när vi kom hem. Tyvärr vågade vi inte stanna över natten på Mangrund om vattnet skulle höjas igen så skulle vi vara strandsatta utan båt,mat och vatten. Bättre lycka nästa gång helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart ute på stranden.
 
 
 
 
 
 
 
Närmar oss.
 
 
Som tur var, var det istort sett helt torrlagt.
 
 
Välförtjänt morotsfika när vi kom fram.
 
Jag och Mor<3



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*