Startsidan  ·   Instagram  ·   WeHeartIt  ·   Tumblr

Här kan man bo

Skrivet:    ·  Uganda 2015
Hejhallå,  trött som skrutt - igår åkte vi till Kibale Nationalpark,  vi startade kl 4 på morgonen och kom hem vid 22.  Vi åkte dit för en babian som hade ett sår och ta av en radiohalsband.  Sjukt mysigt ställe!  Där skulle man vilja stanna för evigt!  En lite stuga mitt i regnskogen med tre rum;  vardagsrum/kök,  sovrum och utrustningsförvaring.  Toan var i ett litet skjul utanför- en betong platta med hål ner i marken. 

 Eftersom att huset låg i parken kommer elefanter,  babianer och alla möjliga sorters djur direkt inpå huset.  Parken är tydligen en av de med flest antal primatarter i världen;  babianer,  olika arter av colobus,  schimpanser , gorillor osvosv paradis för studenter och forskare av olika slag!  

Innan vi gav oss ut i skogen för att leta rätt på babianer bjöds det på cipata och kaffe.  Efteråt;  ris,   bönor,  avokado och pommes - Gott!! 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Namn: Caroline Nelson
Ålder: 17 år
Bor: Norrköping och Askersund
Sysselsättning: Jobbar på Mcdonalds och pluggar till Djurvårdare
Intressen: Fotografera, Djur, Träna, Resa, Filmer
Framtidsplaner: *Volontärarbeta i Kenya, Diani Beach, med marinekologi sommaren 2014* Praktisera som vet.assistent i Uganda 2015.* Möjligen plugga vidare till veterinär i Budapest alt. Edinburgh om några år.* Resa jorden runt och älska livet!*